2017 şubat ayında aldığım playstation 4 pro ürünümü satmayı düşünüyorum ama bilemediğim bir şey var, ben psn hesabımla fifa18-last of us- uncharted 4 dahil olmak üzere bir kaç oyun aldım. Şimdi bu oyunlar yüklü şekilde satarsam alan kişi psn hesabımı almadan oynayabilir mi? biliyorum fifa 18 gibi oyunlarda online oynayabilmek için ps plus lazım ama alan kişi kendi psn hesabıyla açarsa ne olur? bir de fifa 18 de 1.9milyon coin var onu nasıl değerlendirebilirim?
Psn hesabınızı almadan oynayamaz. Sizin hesabınız sattığınız konsolda ana hesap olarak tanımlı kalırsa, ancak o zaman alıcı kendi hesabından girip oyunları oynayabilir. Bu da aynı kapıya çıkar. Hesap içerisindeki oyunlar için bir fiyat belirleyip, hesabı konsol ile beraber satabilirsiniz.
BeyazBüyüB
kullanıcısına yanıt
peki psn hesabım kullandığım bir mail adresine bağlı bildiğim karaı ile mail adresini değiştirebiliyorduk değil mi? böyle yapabilirsem hesabı da verebilirim ek olarak.
quote:
Orijinalden alıntı: ghan91
peki psn hesabım kullandığım bir mail adresine bağlı bildiğim karaı ile mail adresini değiştirebiliyorduk değil mi? böyle yapabilirsem hesabı da verebilirim ek olarak.