< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]Aralık:It Takes Two-Aliens: Dark Descent-Temtem (1342. sayfa)
-
-
Fiyatlara zam kaliteye son
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Days of Play şerefine verilen oyun: Süngerbob
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ps4 icin verilen plus oyununu ps5 de indirip oyna imkanımız varmi ?
Evet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür
https://blog.playstation.com/2024/07/31/playstation-plus-monthly-games-for-august-lego-star-wars-the-skywalker-saga-fnaf-security-breach-ender-lilies-quietus-of-the-knights/
-
-
Selam
Son zamanlarda wifi ile girdiğim ps4 ün İnterneti zaman zaman çok yavaşlıyor youtube bile izlenmiyor ertesi gün normal sonra gene gidiyor ara ara wifi de sorun yok telefondan test edip hıza bakıyorum sizce sebep nedir?
Arkadaşlar merhaba arkadaşım ve ben ps5 aldık.
Arkadaşım plus deluxe aboneliği aldı. Ben de onun hesabına dahil olmak istiyorum ama rehberlerde hep ps5 ps4 şeklinde anlatımlar var. Daha önce play station sahibi olmadığım için bu konulara yeniyim.
Lütfen beş yaşında çocuğa anlatır gibi ikimizin de aynı kütüphaneyi kullanabilmesi için ne yapmamız gerektiğini yazabilir misiniz?
Teşekkürler.
Arkadasinin hesabina kendi konsolunda giris yapacaksin. Ayarlardan "Konsol paylasimi ve cevrimdisi oynama" etkin oldugundan emin ol ( Ayarlar > Kullanıcılar ve Hesaplar > Diğer > Konsol Paylaşımı ve Çevrimdışı Oynama). Plus kutuphanesinden indirmek istedigin oyun olunca arkadasinin hesabina girip indireceksin sonra hesaptan cikabilirsin, oyun indirildikten sonra kendi hesabindan oynayabileceksin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 10 Eylül 2024; 21:46:8 >
Teşekkür ederim. Onun benim hesabımı eklemsine gerek yok o halde. Deluxe onda olduğu için yalnızca ben onun hesabına giriş yapacağım kendi konsolumda.
Peki o çevrimiçi x oyununu oynarken ben de aynı oyunu çevrimiçi oynayabilir miyim yoksa birbirimizi atar mıyız bu durumda?
Ayni oyunu oynayabilirsin. Hesaptan atma durumu sadece arkadasin online oldugu zaman onun hesabina girersen olur. Cunku 2 farkli konsolda tek hesap online olamaz.
Quidditch Champions ciddi anlamda iyi bir oyun olmuş. Açıkçası tüm kupaları aldıktan sonra bir daha yüzüne bakmam sanıyordum ama adamlar rekabetçi bir spor oyunu yapmayı başarmış, tebrik ederim.
Oyunu biraz çözene ve zor seviyelerde oynamaya başlayana kadar oyunun iyi olduğu anlaşılmıyor.
Seviye zorlaşınca maç içinde yerine göre beaterı, yerine göre chaserı, yerine göre seekerı kullanmaya başlayınca güze, mücadeleci ve dengeli bir oyun yaptıklarını anlıyorsunuz.
Örneğin maça denge katmak için Quidditch kurallarını da değiştirmişler. Quidditch Word Cup'ta orijinal kurallarl snitchi yakalayınca maç bitiyordu, 150 puan ekleniyordu. Öyle olunca koca maç snitchi yakalamak üstüne oluyor, öncesinde atılan gollerin hiçbir anlamı olmuyordu o oyunda. Bu oyunda snitch maç içinde iki kere geliyor ve sadece 30 puan sağlıyor, süre bitince ya da bir taraf 100 sayıya ulaşınca maç bitiyor. Bu kesinlikle maçı daha rekabetçi kılmış ve diğer rolleri de daha anlamlı bir hale getirmiş.
En zor modda kazanmak için snitch ortaya çıkınca beaterınla karşı tarafın seekerını indirip sonra seekera geçip snitchi yakladıktan sonra chaserlarla gol atmaya devam etmen gerekiyor, oldukça güzel yapmışlar.
Oyunda parti içindeyken 5 maç kazan diye trophy var. Beraber yapmak isteyen varsa yazışalım ve yapalım.
-
Oyun metacritic de yerlere çakılmış. Puanları rezalet.
Bu Ay Sony Sivrisinek Olma Oyunu Veriyor
BlueBrazenyoutubeSomos un mosquito en pleno verano Japones. Chuparemos la sangre de una familia mientras tratamos de sobrevivir! Una genialidad Japonesa para nuestras Playstation 2. Si te gusto el video dale like, o dislike si no te agrado, y suscribete para darle soporte al canal. Saludosss!!!https://www.youtube.com/watch?v=icQIWq6Zy98 -
Beklediğimiz Ragnarok, Sony'nin verdiği sivrisinek.
Oynadıkça güzelliği anlaşılıyor mesajımda da bunu belirttim zaten.
İlk birkaç gün bu ne be deyip tutorialları bile zor geçtim.
Şöyle söyleyeyim yeterli paran varsa ortaya dengeli bir futbol oyun koymak (Quidditch oyunu yapmaya nazaran) çok daha kolay bir iş. Bunu yıllardır yapan 2 büyük firma var, bir ölçüde taklit eder sen de bir şeyler koyarsın ortaya. Ve zaten futbol reel bir spor, rekabeti artırmak için dengelemek için her sene kuralları güncellenebilen, milyonlarca kişinin olduğu bir sektör.
Ama adamlar hayali bir spor türünü oyuna yansıtmışlar ve bunu dengeli yapabilmek çok daha büyük bir iş. Çünkü daha önce yapılmışı yok. Eski Quidditch oyunu yeterince oynadıktan sonra snitchi yakalamaktan ibarete dönüşüyordu. Bu oyunda tüm rolleri de aktif kullanmanı gerektiren güzel bir sistem kurmuşlar, bahsettiğim bu.
-
-
Arkadaşlar konuyla bağımsız olacak ama birşey soracağım umarım kızmazsınız. PS4 olan canlı oyun yayınlarını izleme PS5 neden yok ? Veya varda benmi bulamadım ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X