Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.781
Cevap
318
Favori
470.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Rica ederim. Biz de sizden öğrendik, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Asıl bu yararlı paylaşım ve konu için biz size teşekkür ederiz.
  • I-C-O kullanıcısına yanıt
    Peki 1. TR PSN hesabım üzerinden PLUS aldım.

Sonra gittim 2. bir TR PSN hesabı açtım. 2. TR PSN hesabımdan PLUS indirimlerinden yararlanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsirin

Rica ederim. Biz de sizden öğrendik, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Asıl bu yararlı paylaşım ve konu için biz size teşekkür ederiz.

Estağfurullah, ne demek. Ben teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: Razorback

Peki 1. TR PSN hesabım üzerinden PLUS aldım.

Sonra gittim 2. bir TR PSN hesabı açtım. 2. TR PSN hesabımdan PLUS indirimlerinden yararlanabilir miyim?

Ben de onu dedim ya az önce.

"Maalesef bir Psn hesabın Plus diye başka Psn'lerin Plus indirimlerinden faydalanamazsın.
    Faydalanmak istiyorsan o Psn'e de Plus almalısın. "

• emeğin için tekrardan teşekkürler hocam,açtığın konuları gören insan biraz kendini sorgular.senin mevki,yetki de gözün yok ama yönetime sesleniyorum,forumda admin yaptığınız kişileri belirlerken kriterleriniz nedir bilmem,bir bildiğiniz vardır.ama önemli mevzularda iki sorunla ilgilenip,üçüncü sorunda cevap vermeyecek admin yerine,forumda yıllardır aktif,foruma faydalı,üslubu düzgün,sabırlı,çözüm üreten I-C-O gibi insanlara yetki(adminlik) verilirse,bize çok faydası olur.mesela playstation bölümüne çok hakim bir çok kişiyi tanır.psn hesaplarının satış/takas bölmünde hırsızlık yaptığı ispatlanmış biri forumda küfür eder gibi dolaşamaz,şikayeti okuyunca anında ilgilenir.
    sorunu dile getirdim önerimi yaptım,bu forum sayesinde maddi ve manevi kazançlarım oldu,emeği geçen forum sahibi ve çalışanlarına teşekkür ederim.
    @gun

• quote:

Orijinalden alıntı: matai

emeğin için tekrardan teşekkürler hocam,açtığın konuları gören insan biraz kendini sorgular.senin mevki,yetki de gözün yok ama yönetime sesleniyorum,forumda admin yaptığınız kişileri belirlerken kriterleriniz nedir bilmem,bir bildiğiniz vardır.ama önemli mevzularda iki sorunla ilgilenip,üçüncü sorunda cevap vermeyecek admin yerine,forumda yıllardır aktif,foruma faydalı,üslubu düzgün,sabırlı,çözüm üreten I-C-O gibi insanlara yetki(adminlik) verilirse,bize çok faydası olur.mesela playstation bölümüne çok hakim bir çok kişiyi tanır.psn hesaplarının satış/takas bölmünde hırsızlık yaptığı ispatlanmış biri forumda küfür eder gibi dolaşamaz,şikayeti okuyunca anında ilgilenir.
    sorunu dile getirdim önerimi yaptım,bu forum sayesinde maddi ve manevi kazançlarım oldu,emeği geçen forum sahibi ve çalışanlarına teşekkür ederim.
    @gun

Ne demek, severek cevaplıyorum hepsini.

Hakkımdaki bu güzel düşüncelerin için yürekten teşekkür ederim. Sağolasın.
    Yıllardır forumdayım. Elimden geldiğince insanlara karşılıksız yardım ederim, gerek konulardan / konularımdan ve özel mesajlarda cevapladığım soru sayısı on binleri rahatça aşmıştır.

Oradan ne kadar samimi gözüküyorum bilmiyorum ama gerçekten samimiyetimle söylüyorum ki yöneticikte gözüm yok.

Gözüm olsaydı eğer yıllardır, her gün bunca insana yardım etmek yerine gider yönetici bölümlerinde (Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız), yöneticilerin gözü önünde takılırdım ki fark edileyim.

Tekrardan teşekkür ederim.

• hocam yıllar geçtikçe,bizim için karşılıksız neler yaptığın ortaya çıkıyor.yetki verilirse de bundan kaçmayacağın anlaşıldı.
    @gun
  • quote:

Orijinalden alıntı: matai

hocam yıllar geçtikçe,bizim için karşılıksız neler yaptığın ortaya çıkıyor.yetki verilirse de bundan kaçmayacağın anlaşıldı.
    @gun

Teşekkür ederim
    />
    , eksik olma Matai hacım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

@_CHARLOTTE_

Evet, tabii ki online - offline her türlü oynayabilirsiniz. Zaten "daimi kardeşlik" bu yüzden var; herkes oyunu kendi ana hesabında oynasın diye.

PS4'te de Türkiye hesabınla Plus almaya devam edebilirsin. Amerika hesap açman şart değil.
    Bir hesabında Plus varsa; PS4, PS3 ve Vita, her platformda bedava oyunları indirip oynayabilirsin.

gsirin

1.5 saattir DH sayfası açık ama yoğun olduğumdan PC başında değildim. Mesajlarını yeni gördüm, ellerine sağlık.

Üstadım öncelikle cevabın için teşekkür ederim.
    Ancak ben US hesap kullanmak istiyorum yani yeni bir US heSap açacağım. Gel gelelim şimdiki hesabım TR ve içi plus oyunu dolu. Ben ps4 aldığımda yeni açtığım us hesaba plus alırsam fakat tr hesaba almazsam yine de tr hesabkmdaki ps4 için verilen plus oyunlarını oynayabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bu 14 günlük ücretsiz üyelik makina başına 1 defamı kullanılıyor?

yani kısıtı nedir?
  • Günaydın benim bir sorum daha olcaktı ama ilk olarak Primary ve Secondar haklarının ayrıcalıklarını anladım.
    Önceden ps3 de iki kişi oyunu aldımıydı makinden silmediğin sürece karışıdaki şifrede deyiştirse o oyunu rahatlıkla oynaya bilirdin.Silersen tekrar yüklemek için sifre gerekti.
    Peki Secondar hakkı bende olan bir oyun aldım bu ps3 sistemindeki gibi oyunu silmedigim sürece bendemi durur yoksa Primary hakkına sahip olan kişi şifre deyiştirse mecbur bendemi o şifreyi oyuna girerken girmem mi gerekiyor.Oyunu mekineden hiç silmesem dahi.
    İyişallah tam ne demek istediğimi yazıya dökebilmişimdir.
  • Arkadaşlar benim asıl ana hesabımda ps Plus var primary oyun alınca onu ana hesap yapıyoruz ya online oynayabiliyor muyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Üstadım öncelikle cevabın için teşekkür ederim.
    Ancak ben US hesap kullanmak istiyorum yani yeni bir US heSap açacağım. Gel gelelim şimdiki hesabım TR ve içi plus oyunu dolu. Ben ps4 aldığımda yeni açtığım us hesaba plus alırsam fakat tr hesaba almazsam yine de tr hesabkmdaki ps4 için verilen plus oyunlarını oynayabilir miyim?

Rica ederim, lafı bile olmaz.

Maalesef mümkün değil, oynayamazsın.
    Bir Psn'de Plus üyeliğin var diye başka Psn'lerdeki Plus oyunlarına o hesaba Plus almadan (oyunlar PS4'te inik olsa dahi -tabii o hesapta Plus üyelik süren dolmuş) erişmen mümkün değil.

Razorback

Hesap başına olması lazım.
    Çünkü zamanında PS3'te Japon Psn'de 1 haftalık Plus bedavaydı. Her bittiğinde yeni hesap açmıştım.
    Ama bu 14 günlük kredi kartı istiyor. Epeydir har vurup harman savuracağım, beni "kazıklı ikoko" yapacak bir kredi kartım yok.

en-ata

Tünaydın.
    Hesap Primary ise; şifre ve e-mail değişse bile hesabı silmediğin sürece mevcut oyunları oynayabilirsin.

Hesap Secondary ise maalesef şifre veya e-mail değişse oyunlara giremezsin.

ajdarvevo

Tabii ki, oynayabilirsin.
    Bir PS4'te aynı anda 16 farklı PSN hesabını Primary olarak kaydedebilirsin.

• Biraz kafam karıştı, bir soruda hepsini toparlamak istyiorum.

İki makine var; Ahmet ve Mehmet.

Ahmet kendine bir us psn plus hesabı açtı, ve plus satın aldı. Ahmet tüm oyunları bu hesap üzerinden satın aldı, ve bu hesabı kendi makinesine primary olarak kurdu.

Bu arada Mehmet Ahmet'in kardeşi ve kendi ayrı makinesi var.

1) Mehmet, Ahmet'in satın aldığı tüm oyunları Ahmet'le aynı anda, kendi makinesinden oynayabilir mi? Bunun içinAhmet'in oyunları aldığı plus hesabı, Ahmet'in makinesinde primary, Mehmet'in makinesinde secondary mi olmalı? (Ahmet kendi makinesinde, Mehmet kendi makinesinde oynayacak)

2) Mehmet ve Ahmet aynı anda aynı oyunu, farklı makinelerde online oynayabilmek için, Ahmet kendi psn plus hesabını kendi makinesinde primary olarak kullanırken, Mehmet de kendisine bir psn plus hesap satın alıp kendi makinesine secondary olarak mı kurmalı?

Not: Tüm oyunlar Ahmet tarafından satın alınacak ve Ahmet'in psn hesabında olacak.

12. Sadece bir adet PlayStation®Plus 14 günlük deneme Hediye Kuponu Kodunu kullanabilirsiniz. Bu Hediye Kuponu Kodunu sadece şu an PlayStation®Plus abonesi değilseniz ve bugüne kadar PlayStation®Plus'a hiç abone olmadıysanız ya da denemediyseniz kullanabilirsiniz. PlayStation®Plus içeriği ve hizmetleri, abonenin yaşına göre farklılık gösterebilir.

13. Kredi kartı/debit kart bilgileri gereklidir. 14 günlük denemenin sonunda herhangi bir işlem yapmamanız durumunda 14 günlük denemeniz SEN Terms of Service and User Agreement (SEN Hizmet Koşulları ve Kullanıcı Sözleşmesi) uyarınca bir aylık ücretli üyeliğe otomatik olarak yenilenecek ve SEN wallet'ınızdaki (SEN cüzdanı) paradan 14 TL çekilecektir. SEN wallet'ınızda (SEN cüzdanı) yeterli para olmaması durumunda kalan bakiye SEN wallet'ınıza (SEN cüzdanı) bağlı olan kredi kartı/debit kartından çekilecektir. Aboneliğinizi nasıl iptal edeceğinizle ilgili daha fazla bilgi edinmek için lütfen adresindeki SSS sayfasını ziyaret edin. 14 günlük denemenizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Tüm şartlar ve koşullar eu.playstation.com/legal adresinde bulunan SEN Terms of Service and User Agreement'ta (SEN Hizmet Koşulları ve Kullanıcı Sözleşmesi) bulunabilir.

Hocam hesabın Primary hakkı bendeyse zatten benden başkası e-mail ve şifresini deyiştiremez heralde. (emin deyilim) O halde en güvenlisi hesabın Primary hakkını sattın almak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

Biraz kafam karıştı, bir soruda hepsini toparlamak istyiorum.

İki makine var; Ahmet ve Mehmet.

Ahmet kendine bir us psn plus hesabı açtı, ve plus satın aldı. Ahmet tüm oyunları bu hesap üzerinden satın aldı, ve bu hesabı kendi makinesine primary olarak kurdu.

Bu arada Mehmet Ahmet'in kardeşi ve kendi ayrı makinesi var.

1) Mehmet, Ahmet'in satın aldığı tüm oyunları Ahmet'le aynı anda, kendi makinesinden oynayabilir mi? Bunun içinAhmet'in oyunları aldığı plus hesabı, Ahmet'in makinesinde primary, Mehmet'in makinesinde secondary mi olmalı? (Ahmet kendi makinesinde, Mehmet kendi makinesinde oynayacak)

2) Mehmet ve Ahmet aynı anda aynı oyunu, farklı makinelerde online oynayabilmek için, Ahmet kendi psn plus hesabını kendi makinesinde primary olarak kullanırken, Mehmet de kendisine bir psn plus hesap satın alıp kendi makinesine secondary olarak mı kurmalı?

Not: Tüm oyunlar Ahmet tarafından satın alınacak ve Ahmet'in psn hesabında olacak.

1) Oynayabilir. Ahmet'in oyunları aldığı ana hesabı Mehmet'in PS4'ünde Primary olacak.
    Ahmet'in ana hesabı kendinde Secondary olacak.

2) Daimi kardeşlikte bir adet Plus üyeliği iki kardeşede yeter.
    Oyunlar ve Plus Ahmet'in ana hesabından alınacak ve Ahmet'in ana hesabı, Mehmet'in PS4'ünde Primary olacak.
    Ahmet'in ana hesabı kendinde Secondary olacak dedik ya; işte Ahmet'in hesabı Mehmet'te Primary olduğundan dolayı Mehmet, tüm oyunları ve Plus'ı PS4'ündeki istediği hesaptan kullanabilecek.
    Ahmet'in hesabı kendinde Secondary olduğundan dolayı tüm oyunları ve Plus'ı bu hesaptan kullanmak zorunda ama sorun değil. Çünkü zaten ana hesabı.

en-ata

Hesaba erişebilen herkes Primary / Secondary farketmeksizin şifre ve e-maili değiştirebilir.

Razorback

Yine de sırf hesap için mi, yoksa makine için mi dediği belli değil.
    Hesapta zaten bir kerelik kullanma sınırı vardır.

Cevap icin cok tesekkurler.

Benim aklim en cok online oynama konusuna takilmisti. Tek psn olus hesabindan ayni anda iki kisi de ayni oyunu farkli makinelerde online oynayabiliyorsa super.

• Arkadaşlar bir oyunun secondery hakkını satın alırsam hem ben,hem de kardeşim kendi profillerimiz ile bu oyunu oynayabiliyor muyuz acaba?

Bir de konsol kapalıyken indirdiğimiz şeyler devam ediyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the wade

Cevap icin cok tesekkurler.

Benim aklim en cok online oynama konusuna takilmisti. Tek psn olus hesabindan ayni anda iki kisi de ayni oyunu farkli makinelerde online oynayabiliyorsa super.

Tabii ki, dediğim gibi oynayabiliyor.

F355 Berlinetta

Alacağınız hesap Secondary ise maalesef sadece bu hesaptan oynarsınız. (Local coop oyunlardaki DS4 Yöntemi hariç.)

Stand-by modda oluyor.

Bu arada size daha önce ara sıra beğendiğim eserleri (oyun, film, kitap -Benim önermemle kim kitap okur Türk toplumunda-) önereceğimi söylemiştim.

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi)

Straw Dogs (Köpekler)

Evli bir kadının aşırı açık giyinmesi ve teşhirciliği nelere yol açabilir?
    Filmde olan her şey kadının suçu. İbretlik.

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi)

Ben Hariç Herkes Ölsün.

Amerika her filmde seks, içki ve partiyi kutsar ya, işte bu Rus film bu şeylerin sanıldığı gibi güzel olmadığını ve bu ortamlardaki insanların kalitesiz ve bencil olduğunu anlattı.

Herkese, özellikle de ergenlere, daha da özellikle ergen kızlara tavsiyemdir.

Çok teşekkürler hocam.Konsolu bekleme moduna nasıl alıyoruz bu arada?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.