Şimdi Ara

ps4 sarj istasyonunu prize baglama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şimdi normalde bunun ucu usb girişli yani ps4 e takılıyor galiba fakat ben onden kablo dolaşmasın diye bunu direk prize baglamak istiyorum elimde boyle bi adaptor var bununla prize baglasam sarj cihazına bir sorun cıkarırmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalcan1010 -- 2 Eylül 2014; 17:55:14 >

• ben ds4'ü direk telefonun şarjı ile şarj ediyorum hiç bir sorun olmuyor
  • Samsung Telefon Sarj kablosundan şarj ediyorum menmunum ama o şekilde nasıl olur bilemem
  • Voltajları uyumluysa olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalcan1010

bende ps4 sarj istasyonu var

şimdi normalde bunun ucu usb girişli yani ps4 e takılıyor galiba fakat ben onden kablo dolaşmasın diye bunu direk prize baglamak istiyorum elimde boyle bi adaptor var bununla prize baglasam sarj cihazına bir sorun cıkarırmı ?

Yaklaşık 5 aydır anlattığınız gibi samsung usb adaptörü bağlayıp direk prizden alınan elektrikle şarj ünitesinden kullanıyorum bir sorun çıkmadı şuana kadar çok şükür.

• tüm cevaplar icin tesekkurler bende iphone sarjıyla yapıyım bari
  • Ne iphone iphone şarjı olmaz ona kulaklığın yanındaki iphone 5 e uyar o da şarj eder mi bilmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne demek istedin hocam hicbisey anlamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemalcan1010 kullanıcısına yanıt
    iPhonelar Lightning veya 30-pin bağlantı kullanır ama DS4 micro usb kullanıyor.
  • Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    yok hocam iphone derken sadece ucundaki adaptoru kullanicam kablo zaten var ds4 sarj kablosu

• quote:

yok hocam iphone derken sadece ucundaki adaptoru kullanicam kablo zaten var ds4 sarj kablosu

Hee şimdi oldu

• frenzy kullanıcısına yanıt
    hocam sizin kullandıgınız samsung usb adaptorunun giriş ve cıkıs volt ve akımlarını yazarsanız cok iyi olur aynımı diye bakıcam da
  • quote:

hocam sizin kullandıgınız samsung usb adaptorunun giriş ve cıkıs volt ve akımlarını yazarsanız cok iyi olur aynımı diye bakıcam da

Model: SAC-48
    İnput: 100-240V ~ 50 - 60Hz 0,2A
    Output: 4,4V - 400mA
  • kemalcan1010 kullanıcısına yanıt
    bu cihazda adaptör yok sanırım usb fişini pc ya da usb girişi olan cihaza bağlayacaksın anladığım kadarıyla. onun için ben orijinal ds4 şarz istasyonu aldım. usb yi biryere bağlayacaksak şarz cihazına ne gerek var. sendeki cihazın artısı 2 ds4 kolunu aynı anda şarz edebilmesi.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    hocam bende bitane usb yi prize ceviren adaptor var galiba bu onlarla da kullanılıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.