Şimdi Ara

PS4-Xbox One Plus ve gold üyelikler hakkında bilgi verebilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu üyelik sistemi hakkında bilgi almak istiyorum. Kardeşlik sistemini az biraz araştırdım fakat parayla gold ve plus satın almanın olayı nedir zorunlu mudur kaç paradır pek bilgim yok. Konsol dünyasına biraz uzağım bu yüzden buraya sormak istedim.Yoksa bir sürü konu ve site olduğun biliyorum fakat hiçbirinde detaylı ve bol bilgi bulamadım.Bir de Xbox'ta oyunları cd den oynayamıyoruz kurmak gerekiyor diye duydum.Bu yazdıklarım hurafe midir gerçek midir bi arkadaşım anlatırsa çok mutlu olurum.Fazla bilgi göz çıkarmaz diyerek istediğiniz ekstra bilgiyi de eklemenizi hoş karşılarım.Konu yanlış yerde ise adminlerin kilitlemek yerine taşımasını rica ediyorum.Cevaplayanlara şimdiden teşekkürler.

• Online ve ekstra şylerden faydalanmak için Plus gerek.ama zorunlu değil. Xbox sorusunda bilgim yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online oynamak için almanız gereken bir hizmet.

Yıllık yaklaşık 150tl gibi ücretleri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sakın tr psn den alinmamasi gereken bir şey buralarda iyice sozluk oldu haa

• yigitwinner kullanıcısına yanıt
    Başka key satan siteler var o tarz yerlerden mi alıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur711

Başka key satan siteler var o tarz yerlerden mi alıyoruz?

Hayır hocam us psn felan var ana konuları var bulun ordaki arkadaşlar yardimci olur

• Playstation 4 Plus ve Xbox One Gold sistemini anlatan konular, forumda mevcut. Konuların linklerini aşağıda verdim, sorularınıza ilgili konularda rahatlıkla cevap bulabilirsiniz, bulamazsanız kurallar dahilinde yeni konu açabilirsiniz;

Playstation 4 Plus sistemi için:http://forum.donanimhaber.com/m_92684754/tm.htm

Xbox One Gold sistemi için:http://forum.donanimhaber.com/m_104369327/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.