Şimdi Ara

PS5 kontrolcüsü DualSense resmen tanıtıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
8.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fena değil , yani görünce vooowww sony yine yapmış ya dedirtmedi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox çakması olmuş diyenler bayağı var da ne yapacaktı adamlar. Ona bakılırsa xbox da dreamcast çakması.

• Kimse şu görseli atmamış çok ayıp

DS4 v. DS5 :

PS5 kontrolcüsü DualSense resmen tanıtıldı
  • aux girişi yokmu acaba eğer yoksa kötü olmuş yani sahsen normalde ses sistemi ile oyun oynayan birisiyim ama gece geç saatlerde basit bir kulaklıkla oyunda oynayabiliyorum yada film izlerken rahatça koluma kulaklıgımı takıp izliyorum yanı ayrıyetten bt kulaklık almak istemiyorum auxu öldürmeselermiş keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

xbox'ın gamepad'ine benziyor.

ayrıca bu dokunmatik kısım niye hala var? 7 sene boyunca doğru düzgün ne işe yaradı ki bunu hala tutuyorlar?
    Oynadığım oyunlar arasında, dokunmatik özelliğini kullananlar sadece Killzone: Shadow Fall ve inFamous: Second Son'dı. KZ'de yanımızdaki drone'a dokunmatik hareketleriyle komut veriyorduk. inFamous'ta da obje etkileşimi için kullanılıyordu.

Bunlar dışında, touchpad'in sağına tıklayınca haritanın, soluna tıklayınca foto modunun açılması gibi kullanımlar oldu (God of War) ama dokunmatik olarak KZ ve kısmen inFamous dışında hatırlamıyorum.

Belki bu sefer web browser için destek eklenir. PC'de touchpad ve sixaxis, mouse yerine kullanılabiliyordu ama PS4'te nedense desteklenmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 8 Nisan 2020; 9:33:1 >
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    exc oyunlarda nadiren kullandığımızı biliyorum ve hatırlıyorum elbette... unch-4'te de bir şeyleri silerken kullanmıştık mesela... ama multi-platform oyunlarda zaten kullanılmayacak çünkü diğer konsolda böyle bir şey yok. gamepad üstünde koskoca alan, iyi-kötü bir maliyet, sürekli çalıştığı için pil sarfiyatı boşa gidiyor bence... geçen nesil doğru düzgün bir halta yaramadı işte, neden hala bunu gamepad e koyuyorsun, neden ısrar ediyorsun?

bir arkadaş geriye dönük uyumluluk demiş, haklıdır ama zaten geçen nesilde oyunlarda toplam kullanımı %3-4 falan, ona da bir formül bulurlardı. sanki bu nesilde touchpad i kullana kullana eskittik.

ya hiçbir şey yapamadın dediğiniz gibi mouse imleci falan gibi bir şey olsun bari ama o da yok...

tutucu japon kafası işte.... dediğim dedik, çaldığım düdük. adam olmazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 8 Nisan 2020; 10:7:31 >
  • Cumadangeldim kullanıcısına yanıt
    Benzemediği için olabilir mi

• Çöp

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • xbox kol tasarımına doğru bir yönelim gördüm.
  • Kulaklık girişi mevcut arkadaşlar.

Kaynak:

• Microsoft tasarımının geç de olsa kopyalanmasıyla gurur duyuyordur. Ayrıca yeni farkettim. Switch Pro kontrolcüsü de XBOX kontrolcü tasarımını yaşıyor

• Muhteşem futuristik bir tasarım olmuş. İnstagram'da 3 saatte tam 3+ milyon like alarak rakiplerine şimdiden fark attı

• Siyah kısım askılı bluza benzemese iyimiş aslında... Tamamı beyaz ya da tamamı siyah daha çok beğenirdim muhtemelen.

• Cok başarılı. Helal olsun

• Beğenmeyenlerin aksine gayet şık ve premium durmuş. Zaten bunu beğenmeyenler Xbox’ı övüyorlar ki o da ilk kontrolcüsünden beri değişen bişey yok. Bu kontrolcüyü de gömmeye gerek yok.

• Umarım komple siyah renk seçeneği de olur.
    Çünkü o beyaz yerler alındığı ilk gün muhteşem durur ama 1 ay sonra elin teriyle kiriyle sarı-kahverengi iğrenç bir renge döner.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cok begendim. Sirf bu kol icin bile alinir ps5.

• quote:

Orijinalden alıntı: MaximillianFoe

Güzel olmuş ancak yeni nesilde Türkiye'de 3-5 kişi alacak, herkes artık XBOX'cı oldu, PlayStation Türkiye bitirdi piyasasını.
    PlayStation Türkiye nin fiyat planlaması her ne kadar büyük etki ortaya koymuş olsa bile PSone'dan bu yana sevenleri yine de takipte ve oyun da olacaklardır.Ne de olsa ilk konsollarda P.S. Store adında mağaza yoktu.
  • Daha elimize alıp test etmeden kötü demek sacma olur, görüntü olarak tabiki begenmeyen bir kitle olacak ama bu sefer kontrolcu için özel bir çalışma tuş tepkimeleri üzerinde durduklarını söylemişler hatta özel patentlerde alınmıştı, kötü olacagını sanmıyorum

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    bu insafsız bakış açın ile Hard Rock' tan Soft Rock'a tenezzül ettirdin kendini.😋😚
    şaka yapıyorum,alınma Levent kardeş.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.