Şimdi Ara

PS5 kontrolcüsü DualSense resmen tanıtıldı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
8.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o zaman kasa da beyaz olma ihtimali var.

Bence bu beyaz kasanın kol tasarımı .
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    evet... evet... aynen... aynen...

5-6 tane tuş ya da başka bir özellik konulabilecek dokunmatik özelliği olan kocaman bir alanı sadece "1" adet fiziksel tuş olarak 7 sene boyunca kullanmış olmamız gerçekten de gayet mantıklı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 8 Nisan 2020; 12:54:29 >
  • Okulların tatil olmasını fırsat bilenler, bu kesim aynı zamanda xbox'ın x'ini bilmez yada yeni yeni öğrenmiştir, bir çoğu kendi velisi sayesinde oyun konsolları ile tanışmış olup bu forumda abi xbox gamepass nasıl alırım diye de sorar, Twitter üzerinden dikkat çekmek için saçma sapan yorumlar yapmış. Okuyunca insan şaşırıyor. Bu denli bilgili insanların ülkemize çok daha faydalı olacağını ve görmezden gelindiğini düşünüyorum.

Neyse, genel olarak ortada yeni bir ürün var. Alıp kullanmadan yorumlamak çok doğru değil. Konsolu aldınız ama gamepad hoşunuza gitmedi diyelim, işinizi bu denli görecek gamepad'lerin fiyatları neredeyse bir konsol parasına yaklaşıyor.

Nacon, Astro C40, Razer Raiju yada Scuf alacak olan varsa amenna, o kişilere lafım yok. Ancak hemen hepsi hakkında olumsuz yorum yapan bir topluluk var.

Yeni PS5 kontrolcü bir gelsin, elinize alın bakalım, ondan sonra fikirlerinizi yazın. Xbox gamepad'ini 14 yıl kullandım, PS5 kontrolcüyü xbox gamepad'ine benzetmekte ayrı bir marifet olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 8 Nisan 2020; 13:9:12 >

• D-Pad benim kırmızı çizgim. İyi ki D-Pad'i bozmadılar. XBOX'un D-Pad kısmı berbat. Yön tuşları birleşik. Kalıp şeklinde.

Keşke kare, üçgen, yuvarlak tuşlarını renksizleştirmeselerdi. O da çok önemliydi. Gerek yoktu böyle bir şeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

5-6 tane tuş ya da başka bir özellik konulabilecek dokunmatik özelliği olan kocaman bir alanı sadece "1" adet fiziksel tuş olarak 7 sene boyunca kullanmış olmamız gerçekten de gayet mantıklı...
    Evet. Ne kadar kabul etmesen de gayet mantıklı. Çünkü burada hem fizikseli hem yüzeyseli birleştiren bir tasarım var. Dediğin şekilde olsa ikisi birden olmazdı. Bu arada 1 değil 2 tuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    tamam ben de gayet mantıklı diyorum işte... harika bir tasarım. tam japon kafası.
  • PS5 kontrolcüsü DualSense resmen tanıtıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 8 Nisan 2020; 13:19:13 >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    her şeye laf sokma, giydirme kafaları. bu kadar direniyorlar ama bazı şeyleri yine inatla, gıcıkla kabullenemiyorlar!
  • Güzel gözüküyor..

• BLasTeaR kullanıcısına yanıt
    bana mı, ona mı diyorsun?
  • Xbox Gamepad'i gibi olduğuna katılmıyorum bariz farklı. Tasarım modern duruyor. Tuşlar renkli olabilirdi.
  • xpad e benziyor gerçekten
  • Butonlar renkli olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

Bunca zamandır kullandığınız ürünü ya da kullanıyor musunuz bilmiyorum, keşke biraz araştırsaydınız. Touchpad, aşağı-yukarı-sağ-sol ve dokunmatik yüzeyi sayesinde 5+ farklı tuş kombinasyon imkanı sunuyor.
  • Resmen Xbox dan copy+paste .utanmasalar sol analoguda uste koyacaklarmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melkor23 kullanıcısına yanıt
    pardon ama 7 senedir kullandığım ürünün neyini araştıracakmışım?

dokunmatik yüzeyinin ne yapıp ne yapamadığını gayet iyi biliyorum yine de detaylı açıklamalarınız için teşekkür ederim. sorun şu ki exclusive oyunlar haricinde hiçbir halta yaramamış olması... haa yanlış anlaşılmasın, exc.lerde de örneğin 10 saatlik oyun süresince 5 dk. falan kullanılıyorsa kullanılıyordur. o da sony'nin gönlü olsun diye...

onun dışında devasa bir alan ve dokunmatik yüzey fiziksel olarak örn. haritayı açmak için vs. tek bir tuş olarak kullanılıyor.

yani sizin teknoloji harikası muhteşem dokunmatik yüzey teoride anlattığınız şeyleri yapareken, pratikte devasa 1 adet tuş gibi kullanılmaktan başka hiçbir işe yaramıyor.
  • Özel oyunlardan mütevellit Playstation ile devam edeceğim ve kontrolcüyü tasarım olarak beğenmedim, hoşuma gitmedi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O orta dokunmatik alan yıllardır bir işe yaramıyor bari basit bir ekran gibi bir şey yapsalar da rpg oyunlarda kısayol olarak kullanılsa, 1 2 3 4 yazsa bile yeter oyundan pot, skill falan atar oradan istediğin gibi kullanırsın

• Herkesin görsel zekası yüksek olmak zorunda değil tabiki...

PS5 kontrolcüsü DualSense resmen tanıtıldı

• MaximillianFoe kullanıcısına yanıt
    ben de PC oyunculuğuna dönmeyi düşünüyorum. eğer yeni nesil konsol alırsam da xbox olur kesinlikle. bir PS oyununa 500+ lira verilemez artık. xbox game pass alırım takılırım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.