Şimdi Ara

PS5 kontrolcüsü DualSense resmen tanıtıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
8.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    helal olsun.

• Muhteşem olmuş çok beğendim.Yorumlarda beğenmeyen arkadaşlar kolu eline aldıkları zaman eminim fikirleri değişecektir.
  • SiyahPapyon kullanıcısına yanıt
    Sakin ol Ahmet kardeş🙂

• O dokunmatik yüzek olmasa Astrobot da yer alan mekanik olmazdı. Gyro ve touchpad harika bir uyum içinde kullanıldı oyunda. Az ama öz. PSVR ı olupta Astrobot oynamayan var mı?

• Bi binlik olur herhalde bu kol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu resmi Mesut Çevik’in Twitter hesabından gördüm, Xbox kontrolcüsü sanmıştım. Bence çok hoş olmuş görüntü olarak. Ama kullanım işe yarar mı onu da sahip olanlar aktaracak artık.

• Çok hoş olmuş ve gayette kullanışlı olacak gibi yalnız fiyatıda bir o kadar pahalı olur.

• E bu bildiğin XBOX kontrolcüsü :D
    Bi sadece yeterince arakladıkları anlaşılmasın diye sol analogun yerini değiştirmemişler xD

• Cumadangeldim kullanıcısına yanıt
    En yersiz kullanımı olmuş...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xbox gamepad ile aynı olmuş bu amaa
  • İstediği kadar kötü olsun,maalesef xbox yeni nesilinde Türkiye ve Abd arasındaki ek vergilerden dolayı ulaşılamaz bir fiyata gelecek, yada gelmeyecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Kimse şu görseli atmamış çok ayıp

DS4 v. DS5 :

Ulan körmüsün ikiside birbirinden çok farkli gamepadlar

• konsol aldırır bu adama
  • Touchpad yerine led ekran koysalar en azından nesil farkını ortaya koyardı. İnşallah ds4 gibi zırt bırt şarjı bitmez.

• Xbox gamepadinin aynısını yapmışlar

• quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

exc oyunlarda nadiren kullandığımızı biliyorum ve hatırlıyorum elbette... unch-4'te de bir şeyleri silerken kullanmıştık mesela... ama multi-platform oyunlarda zaten kullanılmayacak çünkü diğer konsolda böyle bir şey yok. gamepad üstünde koskoca alan, iyi-kötü bir maliyet, sürekli çalıştığı için pil sarfiyatı boşa gidiyor bence... geçen nesil doğru düzgün bir halta yaramadı işte, neden hala bunu gamepad e koyuyorsun, neden ısrar ediyorsun?

bir arkadaş geriye dönük uyumluluk demiş, haklıdır ama zaten geçen nesilde oyunlarda toplam kullanımı %3-4 falan, ona da bir formül bulurlardı. sanki bu nesilde touchpad i kullana kullana eskittik.

ya hiçbir şey yapamadın dediğiniz gibi mouse imleci falan gibi bir şey olsun bari ama o da yok...

tutucu japon kafası işte.... dediğim dedik, çaldığım düdük. adam olmazlar.
    Touchpad ayni zamanda fiziksel bir tuş. Birçok oyunda harita açmak için veya başka amaçla kullanılıyor fiziksel özelliği. O olmasa yerine başka bir tuş koyacaklar ki o daha çirkin gözükür. Ya da tuşlarda kombinasyon yapacaklar, şuna basılı tut şuna bas vs gibi. O da oyuncuya külfet. Var olan bir özelliği devam ettirmeleri gayet mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 8 Nisan 2020; 12:29:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• C-TRanger kullanıcısına yanıt
    Aynen, Touchpad'e tuş olarak basması da çok tatlı. Zaten harita açmak için kullanılması da kolaylık. Çok güzel. Üstelik Gamepad'den ses gelmesi de süper bir şey.
  • Daha 3-5 sene öncesi ps fan boyları xbox un game padi ne gadanda kötü diyorlardı ne öyle o kalın kalın ama ps döndü dolaştı kapağı vurdu bunların yüzüne 😂😂

• PS bu nesil de XBOX’u zorlayacak gibi (!)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.