Şimdi Ara

PS5 kontrolcüsü DualSense resmen tanıtıldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
0
Favori
8.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Venomstr

D-Pad benim kırmızı çizgim. İyi ki D-Pad'i bozmadılar. XBOX'un D-Pad kısmı berbat. Yön tuşları birleşik. Kalıp şeklinde.

Keşke kare, üçgen, yuvarlak tuşlarını renksizleştirmeselerdi. O da çok önemliydi. Gerek yoktu böyle bir şeye.
    Onun renklerinin cihaz çalıştığında ışık olarak gözükeceği gibi bir söylenti vardı sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devir rgb devri Bence de ışık koyarlar tuşlara. hatta dpadler bile ışıldar gibi duruyor.
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt
    kullanmasını bilene işe yarıyor ki duruyor...
  • TheLuBu kullanıcısına yanıt
    yuh mA çeken ledlere takan user yuh...
  • Lithium kullanıcısına yanıt
    siyah modelde var niyeyse beyazı ile tanıtım yapıp sadece beyaz var gibi algı oluşturmuşlar diğer renklerle ve desenli bile olacak diyorlardı...
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt
    DS4 modifiye edilebiliyordu bunuda renklendirebilirsin heralde... akrilik boya ile... vede vernik...
  • detanaoq kullanıcısına yanıt
    Sony siyah modeli varsa bile göstermedi. O gördüğün siyah model photoshop.
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    webteknoda mı bir yerde siyah modelin fotosu vardı... renkli modellerde olacak demişlerdi hatta...
    Webtekno'daki haberde "oyunseverler farklı renkte tasarımlarını oluşturdu" diyor. Yani Sony'yle ilgisi yok.
    yav he he...
    yav he he dersin anca... dokunmatik yüzey batıyorsa ne etti kullanırken tırnağını mı kırdın? xbox kontrolüsünde yok ama belli olmaz... belki onlarda dokunmatik yüzey kullanır...
    paragraf paragraf anlattım, anlayacak olan anlar. anlamayacak olana bu yaştan sonra yapacak bir şey yok.

bu arada sen bekle xbox da kullanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 8 Nisan 2020; 18:27:22 >
  • PS5 kontrolcüsü DualSense resmen tanıtıldı
    dokunmatik yüzeye niye karşısın çok kullanışlı olduğu halde...
  • Ben gayet beğendim. Eğer tuşlar da alttan renklerine göre led aydınlatmalı olursa efsane olur. Yalnız sol joystick xbox'daki gibi yukarda olsa daha güzel olabilirdi. Zaten yıllardır bilinen bir şey bu xbox kontrolcüsü daha iyiydi, dualshock elinizde kayboluyordu bu hali bi tık daha iyi :)

• Hala daha Xbox gamepad'ine benzemiş diyenler var! Birincisi DualSense o kadar geniş değil boşa yaygara yapmayın, ikincisi ise yaşı yetmeyen genç arkadaşlar ve yaşı yettiği halde unutmuş olanlar, şöyle bir Google'da Dreamcast ve GameCube gamepadlerine bir baksın önce, yapısal ve tuş tasarımı olarak kim neyi neyden araklamış öğrensinler ve hatırlasınlar.
  • Batarya ömrü önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerdosParadise

bu insafsız bakış açın ile Hard Rock' tan Soft Rock'a tenezzül ettirdin kendini.😋😚
    şaka yapıyorum,alınma Levent kardeş.
    🤘🏽

• Konsol kullanıcısı değilim. xbox kumandaları daha güzel geliyor gözüme.

• quote:

Orijinalden alıntı: tahir40

🦨🦨🦨🦨🦨🦨🦨🦨🦨🦨🦨🦨🦨🦨🦨🕹🕹🕹🕹🕹🕹🕹🕹🕹🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮🎮

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.