< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
PS5 SİVAS TURU - Boşa Servet Harcamayın
-
-
Why Sivas ?
-
Hepsi İstanbul'da çıksınlar Sivas'a dönüş yapsınlar ki sizde az nefes alın gardaşım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bilgilendirici konu öne çıkarttım teşekkürler.
-
Sivastopol mu ?
O değil de sivas cidden raad yer merkezde dedemin evi var en merkezde olmasına rağmen mahalle kültürü var ses gürültü patirti yok Çarşı güzel ve canlı ama öyle aşırı kalabalık ve trafik yok
Yemekler acayip iyi etin tadı bir başka göç yok yabancı yok ooooh herkes milliyetçi BBP MHP İYİP güçlü vatan haini barindirmazlar yani
Denizi olsa 10 numara yer 20 sene ankarada hayatımi çöp ettim Sivas'ta olsam daha iyiydi Ankara pis pis insanlarla doldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
mantıklı. gelin görün sivası
-
1 sene sivasta kaldım hakkaten sürekli aklıma geliyor. Yemekleri kesinlikle çok iyi. Üniversite yemekleri bile 1.5tl verdiğin yemek bile güzeldi. Boş vaktimde sivasa gidip yemek yiyip döneceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
YA Ukrayna veya Gürcistan dan iyidir Sivas'ı görün gardaslarim :))
Keşke sivaslı olsaydım.
-
Sivaslı olmasaydım mahcup olurdum
Ordan da Kayseri'ye geçelim istersen ?
Elimizden PS5 i alırlar otostop ile İstanbul'a döneriz gardasim boşver
Deli dumrul hikayesini bilirsiniz o hikayeleri bugün gerçekte yaşıyoruz yani şu 499 dolar PS5 vergisiz ham direkt döviz kurundan çevirince 3.900 lü rakamlara tekabül ediyor :)))
Bu fiyat bile kabul edilemez normal de, gelelim türkiye de vergili resmi fiyat etiketine 8.300 tl :D devletimiz diyor ki ha PS5 OYNAYACAN demek ozaman 1 tane de bana al öyle oyna bana almadan olmaz diyor...
Bu deli dumrul değil de nedir....
İşin farklı bir boyutu da var misal avrupalı-amerikalı akranları gibi bu konsollara ulaştırılmayan gençler MAVİ BALİNA gibi salak saçma oyun var denilerek intahara yönlendiriliyor...
Bunlarda unutulmamalı yani....
-
quote:
Orijinalden alıntı: yharf
1 sene sivasta kaldım hakkaten sürekli aklıma geliyor. Yemekleri kesinlikle çok iyi. Üniversite yemekleri bile 1.5tl verdiğin yemek bile güzeldi. Boş vaktimde sivasa gidip yemek yiyip döneceğimetli ekmek felaket her gittiğimde memlekete hem sivas köftesi hem etli ekmek yerim kusana kadar. köye de yaptırırız 3-4 gün de köyde yeriz off canım çekti
-
Çıkalım kaleye bir akşam üstü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
O değil de sivas cidden raad yer merkezde dedemin evi var en merkezde olmasına rağmen mahalle kültürü var ses gürültü patirti yok Çarşı güzel ve canlı ama öyle aşırı kalabalık ve trafik yok
Yemekler acayip iyi etin tadı bir başka göç yok yabancı yok ooooh herkes milliyetçi BBP MHP İYİP güçlü vatan haini barindirmazlar yani
Denizi olsa 10 numara yer 20 sene ankarada hayatımi çöp ettim Sivas'ta olsam daha iyiydi Ankara pis pis insanlarla dolduTrafik yok mu doğru dürüst araba kullanan yok üstüne yollarda dar olduğu için berbat bir trafiği var hocam.
-
Ben hic denk gelmedim 1 kere oldu oda 2 dk falan sürdüquote:
Orijinalden alıntı: LegolasxTrafik yok mu doğru dürüst araba kullanan yok üstüne yollarda dar olduğu için berbat bir trafiği var hocam.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yemekler acayip iyi etin tadı bir başka göç yok yabancı yok ooooh herkes milliyetçi BBP MHP İYİP güçlü vatan haini barindirmazlar yani Denizi olsa 10 numara yer 20 sene ankarada hayatımi çöp ettim Sivas'ta olsam daha iyiydi Ankara pis pis insanlarla doldu |
Sivastopol mu ?
|
Benzer içerikler
- siyasi parti isim önerileri
- the weeknd often [censurada] şarkı sözleri
- ağzı kokan ünlüler
- kulağıma pamuk kaçtı nasıl çıkarabilirim
- altına araba veren işler
- bim karavan
- telegram indirim kanalları
- black friday ne zaman 2024
- prompt mühendisliği
- yeşil nasim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X