sony şuana kadar hemen her zaman 3 4 sene arayla slim model cihaz çıkarmıştır ps3 ve ps4te bu hiç şaşmamış şimdi baktım çıkan söylentilere göre gelenek bozulmayacak ps5 slim bu sonbaharda çıkacak slim çıkacak diye ps5 almayan yada ne bileyim benim gibi şuanki ps5 tasarımını iğrenç bulan var mı? dijital versiyon dikey olarak fena değil ama ben hep yatay kullanırım cihazı yatay olarak iğrenç yapılmış en çirkin ps konsolu hatta benim gibi düşünen var mı? ps1 fat ps2 fat ps2 slim ps4 ps4 slim ps4 pro kasalar en beğendiğim cihazlar ps3ün hiçbir kasasını beğenmedim omg |
PS5 SLİM BEKLEYEN VAR MI?
-
-
ps5 pro bekliyorum ben..
-
Pro olmaz değil ama zor... En azından şuan talep patlaması olan bir dönemde rekor kıran bir cıhazın hemen alternatifi çıkmaz diye düşünüyorum. ama slim çıkacaktır bahara olsa çoktan sızıntı olurdu. !
Ps5 digital ssd takviyesi ile müthiş bir cihaza dönüşüyor. vr 2 çıkmasını bekliyorum
-
Pro herhalde çıkmaz hocam
Ps4 çıktığı gün herkes sovmustu çünkü cihaz 1080p 60 fps bile veremiyordu cok zayifti
Ps5 gayet güçlü ve yeterli 4k 30 4k 60 2k 120 fps verebiliyor oyununa göre ve suanda talep cok cok yuksek piyasada yeterince olsa belki suana kadar sattiginin 2 kati satmisti ps4 gibi degil yani
Ha ama ps6 bence biraz erken cikabilir çünkü oyunculuk sektörü hem çok büyüdü hem cok vahsi kapitalizme döndü ps3 ps4 gibi 7 sene beklemezler artik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2023 sonu diye diyorlar. 2024'e de sarkabilirmiş.. dlss benzeri bir yapıyı da ekleyeceklermiş. ray trace, 4k, 60 fps hadefleyecekler. 25k fiyatı olur heralde artık...
-
Vallaha belki ayni ps4 slim ve ps4 pro ayni anda çıkmıştı ya öyle bir sey yaparlar
Çünkü oyunculuk sektörü anormal gelisti insanlardan korkunc bir talep var statista verilerine göre suan oyunculuk dizi film sektöründen bile önde düşün yani
aynı dönemlerde geleceğini düşünüyorum ben de. ps5 bu haliyle tam sınırda oyuncular için. en fazla 1 sene götürür bence. tüm televizyonlar 4k oldu. bu devirde 4k zorunluluk haline geldi artık. donanım yükseltmesi şart. akıcı ve net grafiklerle oyun oynatması lazım. en basitinden dlss mutlaka gelmeli konsollara da...
-
Ben de Ps5’in tasarımını beğenmedim. Pro da benzer tasarımda olursa Slim alabilirim. Ayrıca Ps’de Forza Horizon tarzı bir oyun olmaması büyük eksiklik
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bence 4kdan ziyade 120fps olayı sıkıntı
Cok az tvde var
Ps5 bana daha çok monitör icin uygun gibi geliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
4k 60 fps fidelity olayları bile çok zor zaten. Bunu hedeflemesi lazım bence. Monitör küçük gelir ps5'e. TV şart gibi geliyor bana.
-
Hocam ben 30 inc civari 2k 144 hz Samsung monitörlere baktım da is gorur gibi geldi cod falan oynuyorum monitör iyi oluyor
ben ya fifa oynuyorum ya da hikayeli oyunlar oynuyorum. competitive için tabiki sizin tercihiniz gibi şeyler lazım.
-
Şuan ps4'e bile razıyım pc mi sattım evlendim. İnsan iyi kötü bir pc arıyor en kötü ps4 olsa ona da şükredecem.
-
PS5 stok problemini düzeltsinler önce sonra PS5 slim bakarız.
-
Duzeldi deniyor
Trde zaten hic sorun olmadi çünkü kimse arz edilen mali alamiyor fiyatlardan
Konsolın dış görünüşü bence çok önemsiz lakin ps5 iler teknoloji bir ürün gibi tasarlanmış dış görünüşü doşdoşlu. Bence çıkmayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aga bence önemli ya
Suankini inan alasim gelmiyor
Ps4 almak isterken her gun kutu acilimi izliyordum agzimin suyu akiyordu bütün ps4 kasalara aşığım
Fat>pro>slim ama hepsi guzel aga hepsiiii
Benim adım Selim beklerim PS5 SLiM
Up
Series X al
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- jilet sivilce yapar mı
- kyk yurduna 1 gece gitmemek
- günde kaç sayfa kitap okunmalı
- tc ve iban numarası ile dolandırılır miyim
- yin yang günah mı
- penis nakli
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
- suudi arabistan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X