|
Bildirim
|
1.4 HDI eat6 Corsa'lar gelsin. O zaman gör bombayı
|
Opel ne sevinmiştir ama,gariplerim kâr görmemiştir şimdiye kadar
|
General Motor bünyesinde yıllardır kâr edemeyen Opel nasıl oluyor da PSA bünyesine geçtikten 1 yıl sonra kâr ediyor?
Cevap basit.İşçilikten kıs, kaliteden ödün ver, al sana kâr üstüne kâr. |
Psa iyidir
|
Psa nın son yıllardaki atılımı çok başarılı.Daha opelin yeni modellerine imza atmasıyla ilerleme daha büyük olur.
|
pug bana kalırsa son yıllarda kendini en iyi geliştiren firma o çok sevdiğiniz dsg den iyi eat6 şanzımanları var hdi ve thp puretech üniteler en başarılı ünitelerden 308 3008 ve 508 i anlatmaya gerek yok asıl size az bence at gözlğüyle bakıyorsunuz
|
Fransız almayın,İtalyan almayın,Kore-Japon almayın sadece ve sadece Alman alın.
Bu mantıgı anlayamıyorum.F1 de efsane olan ve en basarılı firmalardan biri Renault dur.Burada elde edilen teknolojiler normal araclara uygulanır.Hyundai son yıllarda inanılmaz asamalar kaydetmis, son derece iyi araclar uretir.Toyota zaten Dunyada en cok satan ve sorunsuzluk denince akla gelen firmadır. Bu arada Alman'ı da cok severim.Kaputu acınca VW logosu gormek bana bir guven verir.Almana birsey diyen yok da neden Alman dısında alınmaz.Ya da bu Fransızlar bu kadar yerden yere vurulur. Adamlar yapmıs.3008 2 yıl ust uste Avrupa'da yılın otomobili secildi.308,3008 muhtesem araclar, Vites desen Japon Aisin Tam Otomatik ozellikle bu 2 modele hastayım.Ayrıca adamlar odul verirken herhalde inceleyip begeniyorlar ki veriyorlar. Renaulta geliyorsun 1.5 DCİ diye efsane bir Mototu var.75,90,110 BG guc var.Ustune Talisman'ı cıkardı.1.6 Cift Turbo 160BG 380NM Tork muhtesem makina bu motor hangi arabada var.Mercedese zaten yıllardır motorunu veriyor. Hyundai desen inanılmaz bir atılım yaptı.Sanırım Almanya'da Ar-Ge kurdu.Nette 1M deviren Accent vardı.Hyundai de son derece klas araclar uretiyor. Fiat diyorsun.1.6 MJet o da efsane Lounge Plus Egea da yok yok.500X Jeep platformunda uretiliyor ve yanlıs hatırlamıyorsam ZF sanzımanlı modelleri vardı.Jeep oyle... Civic Sedan Dizel eger gocuk sorunu yoksa o da cok iyi arac, sanzıman ise ZF super... Ben Alman'a asla karsı degilim.Ama bu Alman dısındakiler ozellikle de Fransızlar neden gomulmeye calısılıyor anlamıyorum. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sönmeyen Arıza Lambası. -- 14 Ekim 2018; 1:38:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 13 Ekim 2018; 19:0:50 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 13 Ekim 2018; 23:19:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |