Şimdi Ara

PSAPI.dll Hatası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün Microsoft .Net Framework ( adını yanlış yazmış olabilirim) diye ne olduğunu anlamadığım şeyi yükledikten sonra bilgisayarın dengesi bozuldu..Sildim ancak hala düzelme yok..NetLimiter programım düzgün çalışıyordu fakat şu an her çalıştırmayı deneyişimde PSAPI.dll hatası alıyorum
    Sorunum hakkında yardımcı olabilecek birileri varsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler

PSAPI.dll Hatası!

• Framework Her pc ye yükleniyor.ve önemli bir uygulama.

yeni bir kullanıcı hesabı aç.
  • sorun framework değil
    psapı.dll hatası??
  • internetten psapi.dll dosyasını buldum ve c:/windows/system32 klasörü içindeki eski dosyayla değiştirmek istiyorum ancak izin vermiyor?bu konuda ne yapabilirim??
  • Bana frameworku kaldırırken paylaşımda olan bir dll yi de kaldırdınız gibi geldi.Netlimiter ı tekrar yüklemeyi denediniz mi?
    Dosya değiştirmeye izin vermiyor ise bunu güvenli modda da deneyebilirsiniz.
  • defalarca denedim netlimiterı kurmayı ancak daha kurulum tamamlanmadan yine aynı veriyor..
    işin kötüsü msne de giremiyorum artık yine aynı hatayı veriyor ve msnide kapatıyor..
    İnternet explorer 7 yüklü idi ancak bu hatayı verdikten sonra explorerda açılmıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damageplan -- 20 Nisan 2008; 18:18:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.