Şimdi Ara

Psi-BaLL deneyimi yaşıyan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
12.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben şu anda psi-ball yapabiLiyorum yapan arkadaşLar ve yaptıkLarı psi topunu gören varmı? Ben göLgesini az bişey gördüm ya siz?
    Birde bi türlü fırlatamıyorum fırlatan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panzer_ -- 10 Aralık 2007; 21:19:53 >

• psi ball??
  • Önce topunuzu nerde oluşturacağınıza karar verin ... İki elinizin arasında, Avuç içlerinizde..

Psi topu oluşturmak için Temel üç yöntem vardır... Bunların dışında sizde teknikler geliştirebilirsiniz...

2.adım

Enerjiyi hangi kaynaktan çekeceğinize karar verin ... Güneş , Ay , Yıldızlar , Dünya , vs.. Güneşten çektiğiniz enerji ile topunuz sıcak, Aydan çektiğiniz enerji ile soğuk olur... Dünyadan enerji çekmenizi tavsiye ederim çünkü ayaklarınızın altında olan bir şeyden enerji çekmek çok daha kolay olur...

3. Adım

Enerjiyi hangi kaynaktan çekeceğinize karar verdikten sonra sıra enerjiyi çekmeye gelir... Bu evre çok önemlidir ama biraz zamanınızı alır... enerjinin ayaklarınızın altından sürekli vucudunuza aktığını hayal edin ... Hemen bırakmayın birkaç dakika bu işleme devam edin...

4. adım

Biriktirdiğiniz enerjiyi kollarınıza , ordan avuçiçlerinize getirin... buarada enerji çekmeye devam edebilirsiniz... basıncı hissetmeye çalışın..Oluşturduğunuz topun sesini,görüntüsünü,ısısını hareketini hayal edin.

5. adım

Sıra topunuzu yoğunlaştırmaya geldi...Ellerinizi yaklaştırıp uzaklaştırın .. bunu yaparken her yaklaştırdığınızda topun yoğunlaştığını ve ellerinizle sıkıştırdığınızı düşünün...

6.Adım
    Oluşturduğunuz topu istediğiniz yere istediğiniz şekilde fırlatabilirsiniz... bunu ellerinizi hareket ettirmeden yapabileceğiniz gibi fiziksel olarakta yapabilirsiniz... Fiziksel olarak atmak psikolojik açıdan işe yarıyor

Psi top örnekleri:

Fırlatma olayına gelince; taş atar gibi değil, düşünce ile hareket edecek bu top. Onu sevgi ile oluşturup bir çiçeğe gönderin, ya da sevgi ile oluşturduğunuz enerji topunu büyüterek evinizi doldurun; huzuru hissedeceksiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

psi ball??

Aduket gibi bişey heralde
  • Konuda anlattım yani enerjinizin yoğunlaştırılıp toplanmasına psi-ball deniyor.. Bu psiball telekinezi dalına girer.. Googlede telekinezi diğe arayın anlarsınız.. Telekinezi cisimlerisi azda olsa sağa sola çevirmenizi sağlar.. Yani beyniniz ile cisimleri oynatırsınız ben su anda pipet felan oynatabiliyorum ama yoğunlaşmamda sorun var..
  • kardeş animeleri azaltderim baska seylere konsatre ol
  • Arkadaşım bu tamamen gerçek.. Googlede biraz araştır bunlar tamamen oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yataş Five z kullanan varmı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yih_hu

quote:

psi ball??

• Ne içtiysen ben de ondan istiyorum
  • makarnayı hareket ettırdım sonra yedım
  • çok güldüm ya helal valla
    quote:

quote:

psi ball??

• quote:

quote:

psi ball??

• quote:

Orjinalden alıntı: disdanger

quote:

quote:

psi ball??

• quote:

Orjinalden alıntı: ToTTalliTy

Fırlatma olayına gelince; taş atar gibi değil, düşünce ile hareket edecek bu top. Onu sevgi ile oluşturup bir çiçeğe gönderin, ya da sevgi ile oluşturduğunuz enerji topunu büyüterek evinizi doldurun; huzuru hissedeceksiniz

hoca uçmuşsun sen
    powerball gibi birşey sanmıştım bende
  • aynen ya ben de powerball falan sandım baktım adam 1561. boyuta geçmiş

bu arada aduket esprisi çok güzeldi
  • 3 dk. falan sürdü sonra kanalizasyon tıkandı.
  • Ben

Kağıdı zor döndürüyom ..

Dönüncede inanmıyorum sanki rüzgar geldi döndü gibi geliyor bana Ama Bir seferinde okulda çok konsantre olup

uç kutusunu 10 cm ileriye birden sürüklemiştim ama sonradan bir baş ağrısı

Çekilmez oluyor

Baş ağrısı çok kötü
  • ToTTalliTy ağır geldi foruma bu konu ... çok ilginç bir olay o kuzenim de uğraşıyor ..
  • seninle göz göze gelmemek lazım nazar fln değer
  • SAAT 02:31 ADUKET ESPİRİSİNE ARALIKSIZ 3 DK GÜLDÜM FORUMDA OKUDUĞUM EN KALİTELİ ESPİRİLERDEN BİRİ
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.