Şimdi Ara

Psikiyatri ve psikoloğa gitmeye karar verdim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi kendime çözerim diye senelerdir çözemediğim ve beni süründüren depresyon artık dayanılmaz bir hal aldı arkadaşlar. Çevremdeki zaten az olan arkadaşlarımın ruh halimin negatifliği yüzünden benimle görüşmek istemediklerini falan hissetmeye başladım. Ailem ile konuştum bu durumu ve doktora gitmeye karar verdim. Daha önce giden, tecrübesi olan kimse varmı. Eğer tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FollowTheLight -- 31 Aralık 2021; 17:7:8 >

• Ben üniversite hastanesinde psikiyatriye gittim. Her gittiğimde farklı farklı doktorlara göründüm hepsinden de memnun kaldım. Yani isteksizler insanı dinlemiyorlar gibi bir durum yoktu. Verdikleri ilaç da bana çok iyi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun ve yaşın ilerlemeden doktora git, çok faydasını göreceksin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam gittiniz mi ? Gittiyseniz özüm bulabildinizi mi derdinize ?

• her vatandaşın en az bir kere gitmesi gerek. insan kimi durumları "normal" sanıyor ve devam ediyor.

• Psikiyatriye gittim ilaç verdi.İlaçları bir süre kullandım ve dozlar arttıkça sadece kafamı bulandırdı.Nacizane önerim spora başlaman olucaktır.Gerisi geliyor zaten..

https://www.instagram.com/p/CsbvohiLa6x/

• lise son sınıftayım, üniversite sınavına iki buçuk ay var. stres sıfır. sınavı ilk girişte kazanacağım garanti. hergün internet Cafe deyiz. sonra hasta oldum, mide bozukluğu geçmek bilmedi. en son bizim doktor sordu sen kaçıncı sınıfsın diye. lise son deyince neden daha önce söylemedin yaa diye kahkaha attı ve beni başka yere yolladı. o zamanlar bilmiyorum hiç. gittiğim yerdeki lavuk benim önümde 10 dakika kağıtlara bireyler yazdı sanki atomu parçalıyor. benle konuşmadı. sen son "noluyor" dedi bana. ben de şaşırdım, birşeyler geveledim. sonra ilaç yazdı. şu uyuşturucu türevi olan antidepresan denen şeyler. ben de bilmediğim için kullandım o ahmak ilaçları.

sonradan öğrendim bu lavuklar lise son sınıf olan herkese, konuşmadan, sırf annesi talep etse bile antidepresan yazıyolarmış. çoğu çocuğa kendi haberi olmadan annesi yemeğine koyuyomuş.

bunun adı tıp değil dolandırıcılık. hiçbirine güvenmiyorum ki psikolog denen kişilerin bile alayı artist.

evet biliyorum çok yanlış düşündüğümü söyleyecek kişiler gelir şimdi. onlara cevabım: size kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 2 Ağustos 2023; 6:4:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Keko olmaya karar verdim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SSRI nedir,nasıl çalışır bilmez, UYUŞTURUCU türevi der.

KOLAY GELSİN ;)

• yemeğe karıştırılan antipsikotiği de ilk defa duydum, yani hocam o ilaçları al bence bu senaryoyu düşünmen normal değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.