Şimdi Ara

Psikiyatrik ilaçlardan anlayan gelsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

boş işler bu psıkayatrı ılaclar
    Hocam direkt boş diyemezsiniz bu psikiyatrik ilaçlar birçok tedavide de uygulanıyor örneğin alzheimer, fibromiyalji, epilepsi gibi gibi. Tabi ben de gereksiz kullanımı doğru bulmuyorum ama gerekliyse yapacak bir şey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanıyı ne zaman aldın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dediklerinden cipralex dışında hepsini kullandım

effexor bende acayip sinir yaptı

ne hikmetse lustral bana iyi geldi

şimdi lustrali büyüttük 100 mg lustral kullanıyorum speacial lustral yazıyor hatta üstünde

valla ilaçların etkisi kişiden kişiye değişiyor bence doğru ilacı bulman büyük şans belkide senin için doğru ilaç yok
  • Antidepresan da antipsikotik de antiepileptik de kullandım, şu antidepresanların plasebo olduğunu düşünüyorum, yan etki dışında hiç bir etkilerini görmedim.

Son sorduğunu bilmiyorum ama Lustral ve Prozac kullanmıştım Lustral'in iğrenç bi uyutmama yan etkisi vardı bende.

Antidepresan yerine spor, hobi türü şeyler daha kesin etki ediyor diyebilirim ama durumunuzu tam bilmediğim için yorum yapamıyorum pek.

• quote:

Orijinalden alıntı: kalahamari

dediklerinden cipralex dışında hepsini kullandım

effexor bende acayip sinir yaptı

ne hikmetse lustral bana iyi geldi

şimdi lustrali büyüttük 100 mg lustral kullanıyorum speacial lustral yazıyor hatta üstünde

valla ilaçların etkisi kişiden kişiye değişiyor bence doğru ilacı bulman büyük şans belkide senin için doğru ilaç yok
    Hocam baştan sona doğru haklısınız, doğru ilacı bulmak cidden çok zor mesela bir ilaç da 1 ay iyi geliyor sonrası boş, diğer ilaçlar da sinir yapıyor yan etkileri dayanılmaz oluyor. Belki de hiç yoktur kim bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: aznareps ingo etaicsal

Antidepresan da antipsikotik de antiepileptik de kullandım, şu antidepresanların plasebo olduğunu düşünüyorum, yan etki dışında hiç bir etkilerini görmedim.

Son sorduğunu bilmiyorum ama Lustral ve Prozac kullanmıştım Lustral'in iğrenç bi uyutmama yan etkisi vardı bende.

Antidepresan yerine spor, hobi türü şeyler daha kesin etki ediyor diyebilirim ama durumunuzu tam bilmediğim için yorum yapamıyorum pek.
    Hocam kimse benim kadar uyuma sıkıntısı çekmemiştir günde 14 saate yakın uyuyordum ritalin concerta medikinet modiodal, en son intihar edecektim ama ne hikmetse endike olmayan ozaprin işe yaradı. Doktorlara değil de artık ilaç şirketlerine güvenim kalmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: yksgazisi ama ruken olan

Tanıyı ne zaman aldın
    Hocam en son 3 yıl önce manik depresif nöbet tanısı aldım basit bir 50mg lustral ile. Her şey onunla başladı sonra ne kadar ilaç varsa üstümde denendi hiçbir ilaç da işe yaramadı birkaçı hariç

• quote:

Orijinalden alıntı: aznareps ingo etaicsal

Antidepresan da antipsikotik de antiepileptik de kullandım, şu antidepresanların plasebo olduğunu düşünüyorum, yan etki dışında hiç bir etkilerini görmedim.

Hocam spor konusunda çok ama çok haklısınız hiçbir şey onun yerine geçmiyor ama sınav dönemi de olmuyor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: _Ulquiorra Schiffer_

Hocam kimse benim kadar uyuma sıkıntısı çekmemiştir günde 14 saate yakın uyuyordum ritalin concerta medikinet modiodal, en son intihar edecektim ama ne hikmetse endike olmayan ozaprin işe yaradı. Doktorlara değil de artık ilaç şirketlerine güvenim kalmadı

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aznareps ingo etaicsal -- 24 Haziran 2021; 18:29:44 >
  • _Ulquiorra Schiffer_ kullanıcısına yanıt

Olanzapine başlamışsınız. Hala devam ediyor musunuz?

• Bana mısın demedi den kastın nedir? etki etmedi mi yani?

Senin bir ilaçtan beklentin tam olarak nedir? mutlu mu olamıyorsun? huzurun mu yok?

Mesela ben madde bağımlılığı sonrasında tatmin olamıyorum (mutlu olamıyorum) diye doktora gittim bana paxil yazdı gayette işe yaradı. Cymbalta kullandım ama tek başına yetmez bence yanında paxil falan iyi gider. hatta uçurur seni

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.