Şimdi Ara

Psikiyatrik ilaçlardan anlayan gelsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lustral, prozac, cipralex en son efexor'da 300e kadar çıktım hatta efexor ve prozac'ı birlikte kullandım bana mısın demedi. İlaçları azaltarak bırakma evresindeyim, daha önce cymbalta kullanan oldu mu nasıl bir ilaçtır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Psikiyatrik İlaçlar: Bilmeniz Gerekenler

Psikiyatrik ilaçlar, duygudurum bozuklukları, anksiyete ve diğer zihinsel sağlık sorunlarını tedavi etmek için kullanılan ilaçlardır. Bu ilaçlar, beyindeki kimyasal dengesizlikleri düzenlemeye yardımcı olarak semptomları iyileştirebilir.

Farklı türde psikiyatrik ilaçlar vardır ve doktorunuz, senin için en iyi ilacı, durumuna ve bireysel ihtiyaçlarına göre belirleyecektir. Bazı yaygın psikiyatrik ilaç türleri şunlardır:

• Antidepresanlar
    • Anksiyolitikler
    • Antipsikotikler
    • Ruh hali dengeleyiciler

Psikiyatrik ilaçlar, faydalı olsalar da yan etkilere neden olabilirler. Bu yan etkiler ilaca, doza ve bireye bağlı olarak değişebilir. Yaygın yan etkiler şunları içerir:

• Uyuşukluk
    • Kilo alma
    • Mide bulantısı
    • Cinsel işlev bozukluğu

Ozaprin Kullananlar Yorumları

Ozaprin, sıklıkla anksiyete ve depresyonu tedavi etmek için kullanılan bir antidepresandır. Ozaprin kullanan kişiler, ilaç hakkında genellikle olumlu yorumlar yapmaktadırlar. Kullananlar, ilacı alarak ruh hallerinde iyileşme, kaygı azalması ve uyku kalitesinde artış bildirmişlerdir.

Ancak, Ozaprin'in herkes için uygun olmadığını unutmamak önemlidir. İlacı kullanmadan önce doktoruna danışmalı ve olası yan etkiler hakkında bilgi edinmelisin.

Psikiyatrik ilaçlar, zihinsel sağlık sorunlarını yönetmene yardımcı olabilecek güçlü araçlar olabilir. Ancak, bu ilaçları kullanmanın potansiyel faydalarını ve risklerini anlaman önemlidir. Herhangi bir psikiyatrik ilaç almayı düşünüyorsan, önce doktorunla konuşmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Nasıl bana mısın demedi ya. Neyin varki senin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmeyen anksiyete, anksiyete krizleri titremeler falan oluyor arada, dikkat bozukluğu, takıntılar, kabuslar bu böyle gider hocam

• Öyle mi diyorsunuz hocam :((( napcaz

• ben de kritik duzeyde yogun kaygi hastasiyim ilaclara baslayacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 27 Mayıs 2020; 15:21:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F0A424E64

Bu mesaj silindi.
    Ozaprin rapid kullanıyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F0A424E64

Bu mesaj silindi.
    Serequel jinekomasti yapıyor diye doktor ozaprin yazmıştı yani ben istedim bir nevi zaten işe yarayan tek ilaç da bu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Devlet veya özel bir hastahane de doktora göründüyseniz ve maddi durumunuz yerinde ise oralardan uzak durun. Psikolojik rahatsızlıklara grip gibi 10 dk dinleyip ilaç yazıp gönderiyorlar. Özel bir kliniğe başvurun ve terapi alın. En sağlıklı bu şekilde destek alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superoid -- 27 Mayıs 2020; 16:7:50 >
  • 5 yıl cymbalta kullandım.Bana göre çok iyi ilaç.Fakat antidepresanlarda birine iyi gelen ilaç diğerine iyi gelmeyebiliyor.O yüzden ilaç yorumlamak çok saçma.Cymbalta bana iyi geldi ama sen de işe yaramayabilir.En iyi ilaç size iyi gelen ilaçtır.Onu da deneye deneye buluyorsunuz.

• Pek önemli bir sorunum yok prozac ve selectra kullandım içimde sürekli bir huzursuzluğa sebep oldular. Halbuki ben huzursuzluk için kullanıyordum. Sanki 24 saat biri senin kalbini kırıyormuş gibi hissettiriyor. Selectra 50 mg kullanıyorum günde tek doz. artık bırakacağım kafama göre.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3BDE25B43

Pek önemli bir sorunum yok prozac ve selectra kullandım içimde sürekli bir huzursuzluğa sebep oldular. Halbuki ben huzursuzluk için kullanıyordum. Sanki 24 saat biri senin kalbini kırıyormuş gibi hissettiriyor. Selectra 50 mg kullanıyorum günde tek doz. artık bırakacağım kafama göre.
    Bende de durum aynı huzursuzluk içindeyim, eskiden akatizi yaşardım nervium akineton alırdım. Allaha şükür şuan yok öyle bir şey

• Kanka kullandığın ilaçaların hepsini kullandım banamısın demesinin imkanı yok. Onu söyliyim baştan senin bu ilaçlardan beklentin ne ? birde etki etmesi 1 ay sürüyor, hani büyü gibi çalışmıyor bunlar. Ama bırakmanı desteklerim, bende bırakmıştım tedaviyi yarıda kesip çünkü ilaçlar senin olaylara karşı takahatini güçlendiriyor fakat benim soğuk kanlılığa ihtiyacım yoktu hayatımın iyiye gitmesine ihtiyacım vardı. Yeni arkadaşlar edinerek problemlerinin %90 ınından kurtulursun samimi söylüyorum şu aralar canın hiç birşey yapmak istemiyorsa bir süre daha kullan ilaçları Bol şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: superoid

Devlet veya özel bir hastahane de doktora göründüyseniz ve maddi durumunuz yerinde ise oralardan uzak durun. Psikolojik rahatsızlıklara grip gibi 10 dk dinleyip ilaç yazıp gönderiyorlar. Özel bir kliniğe başvurun ve terapi alın. En sağlıklı bu şekilde destek alabilirsiniz.
    Üniversite hastanesinde doçent doktorun yanına da gittim ama doktor farklı ilaçlar aynı be hocam bir şey değişmiyor. Doktor en kötü kendi gözetimi altında hastanede yaptırırız dedi aslında düşünülür

• quote:

Orijinalden alıntı: Para is Everything

Kanka kullandığın ilaçaların hepsini kullandım banamısın demesinin imkanı yok. Onu söyliyim baştan senin bu ilaçlardan beklentin ne ? birde etki etmesi 1 ay sürüyor, hani büyü gibi çalışmıyor bunlar. Ama bırakmanı desteklerim, bende bırakmıştım tedaviyi yarıda kesip çünkü ilaçlar senin olaylara karşı takahatini güçlendiriyor fakat benim soğuk kanlılığa ihtiyacım yoktu hayatımın iyiye gitmesine ihtiyacım vardı. Yeni arkadaşlar edinerek problemlerinin %90 ınından kurtulursun samimi söylüyorum şu aralar canın hiç birşey yapmak istemiyorsa bir süre daha kullan ilaçları Bol şans
    Hocam inanın bir tane bile ilaç almak istemem ama nedensiz iç sıkıntısı, anksiyete tutuyor ve gitmiyor yaklaşık 2.5/3 senedir kullanıyorum. Açıkçası kullanmadığım ilaç da kalmadı, keza umudum da öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: _Ulquiorra Schiffer_

Bende de durum aynı huzursuzluk içindeyim, eskiden akatizi yaşardım nervium akineton alırdım. Allaha şükür şuan yok öyle bir şey

Alıntıları Göster
    Hocam d vitamini ve demir gibi değerlerinize baktırın huzursuzluğa sebep olabiliyor
  • boş işler bu psıkayatrı ılaclar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3BDE25B43

Hocam d vitamini ve demir gibi değerlerinize baktırın huzursuzluğa sebep olabiliyor

Alıntıları Göster
    Günlük balık yağı ve multivitamin alıyorum kaç kere de ölçtürdüm bir sıkıntı yok o yönde hocam :/

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.