Şimdi Ara

Psikoloji kitapları önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Insan psikolojisi, davranişlar ve iletişimle ilgili kitaplara merak saldım.
    Tongue fu kitabını okudum. Şuan bir psikiyatristin gizli defteri kitabını okuyorum. Bu kitaptan sonra ne okumamı önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 21 Eylül 2018; 0:38:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nietzsche Ağladığında'yı öneririm. Bir de bir psikiyatristin gizli defterini beğendin mi? ben biraz hayal kırıklığına uğramıştım,çok fazla terim ve sıradışı olaylar yoktu kitleler psikolojisini anlattığı bölümde bıraktım
  • yfsocietyy Y kullanıcısına yanıt
    60.sayfadayim. 15 psikolojik anıdan 3.süne geçtim. Aslinda bu kitabi çok istiyordum. Her sorundan bir bilgi öğrenirim diye aldım ama ilk iki sorun pek ilginç değildi. Bakalim ilerde ne olacak.

Nietzsche ağladığında kitabima bakacağım. Umarım çok ağır değildir. Nietzsche'nin yazdığı ''Böyle buyurdu zerdüşt'' kitabını sırf ağır ve anlaşılmaz olduğu için bırakmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 21 Eylül 2018; 0:37:49 >
  • Pankreasına Talibim kullanıcısına yanıt
    Nietzche agladiginda nietzche'nin yazdigi kitaplara gore daha anlasilir bence.Belli bir birikim gerekiyor sanirim nietzchenin kitaplarini anlayabilmek icin. bu arada aclik kitabini da okumani tavsiye ederim. Sen de bana onerir misin psikoloji temali?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    geçen ay açıldı
    Kitap önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.