Şimdi Ara

psikoloji&pdr isteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canlar geometriyi ne yapionuz calisiomusunuz ya yoksa mat edebiyat cig kasip geoyu Allah'a mi havale ettiniz? Calisiosaniz hangi konulari nasil calisiosunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bol bol soru çöz.başka yol yok.

• Getirisi nasıl acaba? Geometrim iyidir fakat puan hesaplamalarında bakıyorum çok az etkisi var bir türlü yüzüm gülmüyor.
  • Benim ygs geometrim normal ama lysden hicbir sey bilmiyorum tek konu bile bilmiyorum ne yapacagimi sasirmis durumdayim cografyada pek calismiyorum sanirim son iki hafta calisacagim cografyaya siz napiyosunuz.geometrim beerbatt.ygsleriniz nasl

• Ya getirisi cok ama cok dusuk tm3 te o yuzden hic calismiom artik mat2 kasiorum napayim edebiyat hedef +50 zaten hayirlisi

• Geometriye bakmıyorum bile , sırf coğrafya ve edebiyat yardırıyorum. Mat 2 de sıfır oldugum için onu sona bıraktım 5-10 net yapsam yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

Geometriye bakmıyorum bile , sırf coğrafya ve edebiyat yardırıyorum. Mat 2 de sıfır oldugum için onu sona bıraktım 5-10 net yapsam yeter.

Bes on net yapacagini mi dusunuyorsun .hmm tamam o zaman.
    Ygsde dortyuzbininci bi insan o lysden bes on net yapaz realist olum biraz hemde calismadan.

• modernpalyaco M kullanıcısına yanıt
    Ben realistim merak etme, hem mat yapmasam bile her türlü bana yetiyor zaten rahat ol.

Sen hala calısmıyorum san, neyse seni kendi haline bıraktım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel Neuer -- 6 Mayıs 2014; 16:48:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yukardaki adam ygsde 400 bin olup lysde ucyuzbin olup bi ozele gitmenin derdinde.kimse iyi bir calisma ve altyapi olmadan lys geometrisinden on net yapamaz.siz bu adamin sozunu ciddiye almayin ve eger hedefiniz 10 netse bile cok calisin.on net havadan gelmiyor.bu da gitsin dandik bi ozele gelmis burda hedefi ilk on bin olan insanlara akil veriyor.ben artik kendisiyle muhattap olmuyorum ama kendisine icten ice acimiyor da degilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: modernpalyaco

Arkadaslar yukardaki adam ygsde 400 bin olup lysde ucyuzbin olup bi ozele gitmenin derdinde.kimse iyi bir calisma ve altyapi olmadan lys geometrisinden on net yapamaz.siz bu adamin sozunu ciddiye almayin ve eger hedefiniz 10 netse bile cok calisin.on net havadan gelmiyor.bu da gitsin dandik bi ozele gelmis burda hedefi ilk on bin olan insanlara akil veriyor.ben artik kendisiyle muhattap olmuyorum ama kendisine icten ice acimiyor da degilim.

Sana sadece gülüyorum ahahahah :D insanları özel veya devlet üniversiteli olarak yargılamaktan vazgecmen lazım. İstiyosan 1. Ol bu kafa yapını degişmedikten sonra senden bi halt olmaz. Evet özele gidicem , alt yapım yok ama allaha sükür senin gibi kompleksli,ön yargılı bir insan müsfettesi değilim. Hadi canım yasına veriyorum bu sözlerini tercih döneminde görüşmek dileği ile. Ha ayrıca gidiceğim okul Bahceşehir olucak, bunada dandik de görelim troll seni. Block

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel Neuer -- 6 Mayıs 2014; 17:37:50 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.