Şimdi Ara

Psikoloji sohbet konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet itiraf etmeliyim psikoloji makaleleri okumayı seviyorum gerçekten bilgilendirici oluyorlar sizede tavsiye ederim.

bu konuyu açmamın nedeni hem psikoloji okuyanlar ile muhabbet ederiz hemde bir konu belirleyip onun üzerinde konuşuruz

not. ben psikoloji okumuyorum ama psikoloji ile ilgili makale kitapları seviyorum az bir bilgim var

• Ben çok ilgiliyim, daha doğrusu kendi zihnimde olup bitenlerle ilgiliyim. Psikoloji okusaydım ve bu işten para kazansaydım kendimle bu kadar ilgilenemezdim. Zamanında Freud ve bir kaç psikoanalist okudum Metis Yayınları ndan.
  • idrak ve muhakeme ile analitik odaklı güçlü simülasyonlar oluşturabilen herkes aynı zamanda psikologdur..
  • Bugün okudiğum bir makale kişilik bozuklukları ile ilgili idi

Sosyopati

Psikopati

Ve antisosyal kişilik bozukluğunu okudum bir sürü alt türleri varmış

Ve antisosyal kişilik bozukluğu psikopati değilmiş bunlar ayrılıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 25 Ekim 2018; 23:34:53 >
  • 40 yılın başı psikolojiyle ilgilenen biri geldi o da satanist çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: köle

40 yılın başı psikolojiyle ilgilenen biri geldi o da satanist çıktı.
    e onla onun ilgisi ne ?

sen markete alışveriş yapmaya giderken market sahibinin dinine göremi gidiyorsun ?

yada müzik grubu dinlerken müslüman olup olmamasına özel ilgimi gösteriyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 26 Ekim 2018; 11:53:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The SATANİST

e onla onun ilgisi ne ?

sen markete alışveriş yapmaya giderken market sahibinin dinine göremi gidiyorsun ?

yada müzik grubu dinlerken müslüman olup olmamasına özel ilgimi gösteriyorsun ?

Alıntıları Göster
    senin şimdi sadistçe isteklerin var ve ben onlara empati yapamıyorum. Sana bir yardımım dokunmaz gibi geliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomobil Severler Sohbet Konusu.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

senin şimdi sadistçe isteklerin var ve ben onlara empati yapamıyorum. Sana bir yardımım dokunmaz gibi geliyor.

Alıntıları Göster
    neymiş sadistçe isteklerim ?
  • quote:

neymiş sadistçe isteklerim ?

Alıntıları Göster
    diğer başlıkta anlattın ya işkence videoları izliyomuşsun bundan haz alıyomuşsun. Öldürme hayalleri senaryoları kuruyomuşsun. Yanlış mıyım?
  • quote:

diğer başlıkta anlattın ya işkence videoları izliyomuşsun bundan haz alıyomuşsun. Öldürme hayalleri senaryoları kuruyomuşsun. Yanlış mıyım?

Alıntıları Göster
    iyide bunun psikoloji ile sohbet konuşma ile satanizmle alakası nedir ?

senin ahlak anlayışını yıkmam seni rahatsızmı etti yoksa ?

konularımı okuduysan senin söyleyemeyip kaçtığın şeylerle benim nasıl birlikte yaşadığımı görürsün

genelde insanlar kendisine önyargı aynası koymuştur bu ayna insanların iyi veya kötü olarak tek taraflı yansıtır kendisini göstermez

ben ise bu aynayı mutlulukla kırıp geçtim ben kendimi göstermedikçe beni göremessin

hepimiz bir tüketim toplumunda yaşıyoruz sadece benim tüketim ürünüm ile senin tüketim ürününün şekli aynı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 26 Ekim 2018; 14:14:21 >

• quote:

iyide bunun psikoloji ile sohbet konuşma ile satanizmle alakası nedir ?

senin ahlak anlayışını yıkmam seni rahatsızmı etti yoksa ?

konularımı okuduysan senin söyleyemeyip kaçtığın şeylerle benim nasıl birlikte yaşadığımı görürsün

genelde insanlar kendisine önyargı aynası koymuştur bu ayna insanların iyi veya kötü olarak tek taraflı yansıtır kendisini göstermez

ben ise bu aynayı mutlulukla kırıp geçtim ben kendimi göstermedikçe beni göremessin

hepimiz bir tüketim toplumunda yaşıyoruz sadece benim tüketim ürünüm ile senin tüketim ürününün şekli aynı değil

Alıntıları Göster
    Tamam. Öncelikle ahlaksal açıdan rahatsız olmam. Senle aynı duyguları ve özellikleri paylaşmadığım için sana karşı mesafeli durabilirim, yardımcı olamayacağım için üzülürüm.

Birinci soru şu; kendini değiştirmek istiyor musun? Kendinde neleri değiştirmek istiyosun?

Terapiler çok az bir fayda sağlar. İlaçlar hiç bir fayda sağlamaz. Bunlar benim düşüncem.

Kişilik bozukluğu sınıflandırmaları durumu tam olarak anlatmaz, sende bir kişilik bozukluğu olduğunu düşünürsün ama öte yandan farklı meziyetlerin vardır. Aslında o sınıfa ait değilsindir.

Psikoloji üstüne okunabilecek en ağır kitaplarda sürekli anne babadan bahseder. Bebeklikten beri anne babanı idealleştirip kendine bir kimlik yaratıyorsun. İyi yönlerini de alıyorsun kötü yönlerini de.

Kendini değiştirmek istiyor musun, neleri değiştirmek istiyorsun? Bunları söyle ona göre konuşalım.

• quote:

Tamam. Öncelikle ahlaksal açıdan rahatsız olmam. Senle aynı duyguları ve özellikleri paylaşmadığım için sana karşı mesafeli durabilirim, yardımcı olamayacağım için üzülürüm.

Birinci soru şu; kendini değiştirmek istiyor musun? Kendinde neleri değiştirmek istiyosun?

Terapiler çok az bir fayda sağlar. İlaçlar hiç bir fayda sağlamaz. Bunlar benim düşüncem.

Kişilik bozukluğu sınıflandırmaları durumu tam olarak anlatmaz, sende bir kişilik bozukluğu olduğunu düşünürsün ama öte yandan farklı meziyetlerin vardır. Aslında o sınıfa ait değilsindir.

Psikoloji üstüne okunabilecek en ağır kitaplarda sürekli anne babadan bahseder. Bebeklikten beri anne babanı idealleştirip kendine bir kimlik yaratıyorsun. İyi yönlerini de alıyorsun kötü yönlerini de.

Kendini değiştirmek istiyor musun, neleri değiştirmek istiyorsun? Bunları söyle ona göre konuşalım.

Alıntıları Göster
    hata 1 ben konuda birisinin bana yardımcı olması için açmadım ki psikoloji ile alakalı başlıkları inceleyelim sohbet edelim diye açtım

soruya cevap olarak

başkalarının düşünceleri asla benim için önemli olmadı birisinin benim hakkımda düşündükleri beni alakadar etmiyor

uzun zaman başkalarıyla kıyaslandığım insanların benim hakkımda ne düşüneceği hakkında uyarıldığım bir ailede büyüdüm şu an aynı davranışta bulunuyorlar ama tek fark küfür ederek Seveyim milleti diyorum şuan da umrumda değil başkalarının düşünceleri

ailemi idealleştirmedim ideal alınacak bir nokta yok zaten çocukluğumun çok büyük kısmı normal ve sakin geçmedi bunda aileminde payı var

kendimde bir şey varmı yokmu diye düşünmüyorum bu benim diyorum

kendimi neden değiştirmek isteyim ? neden başkaları değilde ben?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 26 Ekim 2018; 15:7:32 >

• The SATANİST kullanıcısına yanıt
    hello kendini savunan insan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.