Şimdi Ara

psikolojide yüksek lisans için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Psikolojide yüksek lisans yapmak için iyi bir üniversite bitirmek mi gerekiyor yoksa herhangi bir üniversitede notlarınız iyi olsa da yüksek lisans yapılabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: semihk123

Psikolojide yüksek lisans yapmak için iyi bir üniversite bitirmek mi gerekiyor yoksa herhangi bir üniversitede notlarınız iyi olsa da yüksek lisans yapılabilir mi?

İyi bir üniverisite, yüksek lisans mulakatında ve bilim sınavında avantaj sağlar.Ancak özel üniversitelerde paralı yüksek lisansda yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

quote:

Psikolojide yüksek lisans yapmak için iyi bir üniversite bitirmek mi gerekiyor yoksa herhangi bir üniversitede notlarınız iyi olsa da yüksek lisans yapılabilir mi?

İyi bir üniverisite, yüksek lisans mulakatında ve bilim sınavında avantaj sağlar.Ancak özel üniversitelerde paralı yüksek lisansda yapabilirsiniz.

Paralı yüksek lisans ne kadar? Birde devlet üniversitesinde yüksek lisans ücretsiz mi?

• Yurtdısında calısma dusuncen varsa(şahsen benim var) devlet unıversıtelerınde tezlı yuksek lısans yap derim.Okulda okurken erasmusa kesinlikle katıl derim....Faydası olur dilini geliştirirsin.

Yukarıda Hocam bahsetmiş.İyi bir okulu bitirmenin tabii ki de faydası olur.Özel psikoloji okumakla köklü bir devlet okulunda okumanın arasında tabii ki de bir fark olmalı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CBAC2479 -- 5 Temmuz 2014; 12:42:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowboys_from_hell

Yurtdısında calısma dusuncen varsa(şahsen benim var) devlet unıversıtelerınde tezlı yuksek lısans yap derim.Okulda okurken erasmusa kesinlikle katıl derim....Faydası olur dilini geliştirirsin.

Yukarıda Hocam bahsetmiş.İyi bir okulu bitirmenin tabii ki de faydası olur.Özel psikoloji okumakla köklü bir devlet okulunda okumanın arasında tabii ki de bir fark olmalı....

Yurtdışını pek düşünmedim ama erasmus büyük ihtimalle yaparım dil her yerde lazım.benim düşüncem hep bakırköy,erenköy gibi büyük hastanelerde çalışmak. Zaten en büyük hedefim odtüyü kazanmak.

• semihk123 kullanıcısına yanıt
    benim hayalim ise yurtdışında psikolog olarak çalışmak.Türkiyede sosyal bilimlere verilen değer ortada... Ben de ODTU'de okumayı çok isterim ama sıralaması çok yuksek....
  • Odtüden başka bildiğin iyi devlet üniversitesi var mı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yüksek lisans kazanmak daha mı kolay?
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • semihk123 kullanıcısına yanıt
    Boğaziçi,İstanbul,Hacettepe... yok ben o kadar puan yapamam dersen uludağ ile ege'ye razı olursun(ama hepimizin gönlünde bu 4'lü yatar.Boun,Metu,İst,Hacettepe)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CBAC2479 -- 5 Temmuz 2014; 12:54:23 >
  • Boğaziçine zaten giremem ama inşallah hacettepe olur

• quote:

quote:

quote:

Paralı yüksek lisans ne kadar? Birde devlet üniversitesinde yüksek lisans ücretsiz mi?

Devlet üniversitelrinde yüksek lisans ücretsiz, sadece harc yatırıyorsunuz, özel üniversitelerde 15.000 civarı falan tutuyordu sanırım ama değişkenlik gösteriyor ücretler, taksit falanda yapıyorlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Devlet üniversitelrinde yüksek lisans ücretsiz, sadece harc yatırıyorsunuz, özel üniversitelerde 15.000 civarı falan tutuyordu sanırım ama değişkenlik gösteriyor ücretler, taksit falanda yapıyorlar.

Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.