Şimdi Ara

Psikolojim mi bozuk benim:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Neden bu kadar cirkinim bir turlu bu konu disina cikamiyorum hic bir kizin elini tutabilmis degilim bu gune kadar iyi bir meslegimde var cok sukur ama yok arkadas nerede hata yapiyorum🤔🤔 daha oncede bu tarz konu acmistim saolaun arkadaslar mogollulara benzettiler :) hadi gulduk gectik ama kafama acayip takmaya basladim neredeyse lyrica icecek duruma geldim lutfen ne olur bir cozum yolu gosterin bana 🥺

• Şu halin çirkin, kadınlar direkt üreme içgüdüsüyle hareket ettiği için bulabilecekleri en iyi erkeği sosyal medyanın yardımıyla buluyorlar.
    Tavsiyem kesinlikle kilo ver yüzün çok şişko. Ayrıca saçları kısa kestir belki üç numara olabilir.
  • +1
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

Zayiarsam su cocukluk halime benzermiyim acaba🤔 sizce acil biber hapi felan icip zayiflamam lazim

• Fivanati0ne F kullanıcısına yanıt
    Biber hapı ne ya, cahil cahil konuşmayın. Önce bilginiz olsun sonra fikir yürütürsünüz.

ne hapı olm normal spor yap az ye çok zor değil kilo vermek

• Spor yap maaşın da varsa düzgün beslen zamanla yağlar eriyip kasa dönüşür sonra karının biri sana kapak atar ondan sonra o kilolar geri gelsin sonra gelsin kavgalar gürültüler ondan sonra ayrıl sonra nafaka öde
  • Giderin var knk spor yap güzel giyin ve iyi biri ol. Bunları yaptıktan sonra gerisi gelecek. Bu arada seni bu hale ailen düşürdü değil mi?

• Hizli bir cozum yolu lazim yoksa delirecem artık:(
  • Brazcks kullanıcısına yanıt

Hqngi acidan sorduguna bagli kismen evet ozellikle annem:)

• Kilo verebilirsen iyi olur. Fit ol. Bir de saçını şöyle yaptın mı tamam
  • Hocam zaten yakışıklı değilsin en azından fiziğinin kilonun düzgün olması gerekiyor yakışıklı olanlar yine hafif kiloluykende iş yapıyorda sende o avantaj yok biraz kendine gel topla kendini bu yaşta bu tip ne kilonu ver fiziği topla kendini geliştir ekmek çıkar

Her açıdan soruyorum işte sevgi, arkanda durma gibi gibi konularda. İyi olmak için elinden geleni yap, kilo ver, iyi giyin. Maddi gücünüde eline alınca ayrıl kendi evine çık. Bak şöyle düşün; Senin şuan ki halin kötü tamammı ama sen tipsiz çirkin felan değilsin elin yüzün düzgün ve bir çoklarına hoş gelebilecek bir tipe sahipsin. Ailen ve çevrenin sana yeterince veya hiç sevgi göstermemesinden dolayı kendini kötü çirkin sanıyorsun belli yani. Önce bunu kabul et. Sonra 6 ay sonra nerede nasıl olmak istediğine karar ver. 6 ay sonra zayıf ve kendine bakan birisi olduğunu hayal et. O hale gelebilmek için irade gösterip diyet yapacaksın ve kilo vereceksin. Sonra kendine güzel kıyafetler alırsın. 6 ay uzun nasıl yaparım ya da yapamam ben felan deme çünkü uzun felan ya da zor değil. Geçmişe bak zaman nasılda hızlı geçiyor. 6 ay çaba harcayarak düzelmek mi istiyorsun yoksa ömrünün sonuna kadar bu halde mi kalmak istiyorsun?? Şimdi şuan başlasan Haziran ayında hedefine ulaşırsın. Hem de önümüzde ilk yaza hazır gireceksin. :) Sevgiliyi de çok kafaya takma, dışarıda 1 saat milleti izlesen çarşıda ne maymun tipli insanların nasıl kızlarla el ele yürüdüğünü görürsün :D Alabiliyorsan eğer psikolojik destekte alabilirsin ama asıl seni iyi hissettirecek şey kendine bakman ve zayıflaman.

• Küçüklük halin iyimiş, spor yap
  • Brazcks kullanıcısına yanıt

Biraz fazla otoriter bir ailede yetistim

• İdiyotloji İ kullanıcısına yanıt

Ben omur boyu nafaka odemeye raziyim yeterki baksinlar :)

• çirkin değilsin özgüvenin düşük. özgüven boostlayacak yönelimler bulmalısın kendine, bu sporla da olur vs ama bu illa spor ya da kilo verme olmak zorunda değil. bakma sen burda ki redpill kackını ergenlere. dısarda ne tipler var şişman ama 3 5 manita ile dolaşan.

• Rajeesh kullanıcısına yanıt

Evt biraz ozguven eksikligi var kilolarimla barisik birisi degilim 🥺 ozguven konusunda haklisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Fivanati0ne

Evt biraz ozguven eksikligi var kilolarimla barisik birisi degilim 🥺 ozguven konusunda haklisiniz

kilo vermen özgüvenini arttıracağını dusunuyorsan, kilo vermeye başlamalısın. bunlar hep ufak ufak adımlarla yavaş yavaş özgüvenini geliştirirsin. başarırsın zaten zamanla

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.