Şimdi Ara

psikopat bi pikselim oldu. yardımm!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • samsung 205bw kullanıyorum. ekran bi piksel varki tam psikopat. filmlerde oyunlarda sorun yok. ne renk olması gerekiyosa onu oluyo. ama pikselin bulundğu sütüna onun altında veya üstünde bi pencere varsa piksel mavi yada beyaz oluyo. messenger konuşma penceresi varsa mavi, herhangi bi dosya varsa beyaz. yani bu piksel deli. ne yapsakta bunu adam etsek. yoksa bu kafasına göre takılıo.

• Boşwer sen o pixeli.Yokmuşl gibi dawran gider belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Boşwer sen o pixeli.Yokmuşl gibi dawran gider belki
    evet bazıları yüz vermeyince çekip gidiyor, xp'yle alakalı olduğuna bahse girerim.
    benimde 6600'ımda vardı, yüz verdikçe coğalıyolardı, ama hiç yüz vermemeyi denemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanTasci

evet bazıları yüz vermeyince çekip gidiyor, xp'yle alakalı olduğuna bahse girerim.
    benimde 6600'ımda vardı, yüz verdikçe coğalıyolardı, ama hiç yüz vermemeyi denemedim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcantasci

yani yüz vermemek ne demek nasıl oluyomuş arkadaşlar???

• quote:

Orijinalden alıntı: C.Y

quote:

Orjinalden alıntı: ahmetcantasci

yani yüz vermemek ne demek nasıl oluyomuş arkadaşlar???

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: prenss_1118

Alıntıları Göster
    Süper başlık ya Psikopat piksel ha

• quote:

Orijinalden alıntı: Caine Corvinus

Süper başlık ya Psikopat piksel ha

Alıntıları Göster
    arkadaşlar hernekadar espirili bi başlık açmış olsamda orda duran bit kdr piksel büyüdü büyüdü içime oturdu. bazen sağlam bazen bildiin psikopat. yok mu espiye katılanlar kadarda şu soruna yardımcı olacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: akordion

arkadaşlar hernekadar espirili bi başlık açmış olsamda orda duran bit kdr piksel büyüdü büyüdü içime oturdu. bazen sağlam bazen bildiin psikopat. yok mu espiye katılanlar kadarda şu soruna yardımcı olacaklar.

Alıntıları Göster
    akordion tamamen beyaz ve siyahken ekran baktınmı piksel ölü mü değilmi diye başına gelen çok ilginç gerçekten ama bi arkadaş windowsla ilgili demiş bence olsa olsa eğer beyaz ve siyah sayfalarda kont. ettiğinde bişey çıkmazsa sanki ekran kartındanmış gibi gelio bana olabilir....

• quote:

Orijinalden alıntı: magicofgs

akordion tamamen beyaz ve siyahken ekran baktınmı piksel ölü mü değilmi diye başına gelen çok ilginç gerçekten ama bi arkadaş windowsla ilgili demiş bence olsa olsa eğer beyaz ve siyah sayfalarda kont. ettiğinde bişey çıkmazsa sanki ekran kartındanmış gibi gelio bana olabilir....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: magicofgs

beyzken siyahken hatta kırmızı mavi sarı yeşil ve karışık renkler denedim. tek tek inceledim sağlam

• quote:

quote:

beyzken siyahken hatta kırmızı mavi sarı yeşil ve karışık renkler denedim. tek tek inceledim sağlam

Alıntıları Göster
    o zaman bir de ekran kartının yeni sürücüsünü yükle bakalım ne olcak
    birde dvi olarakmı analog olarak mı kullanıyorsun belkide girişlerde bi problem vardır bu da olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: magicofgs

o zaman bir de ekran kartının yeni sürücüsünü yükle bakalım ne olcak
    birde dvi olarakmı analog olarak mı kullanıyorsun belkide girişlerde bi problem vardır bu da olabilir

Alıntıları Göster
    ekran kartı ztn dandik. onboard bişe x200 mü x300 mü ne. analog kullanıorm
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: akordion

Sorun senin renk denetiminde gibi...

Masaüstüne gelip sağ tıkla özelliklere gel.Orayı bir kurcala renklere falan bak... Bir de tema olarak ne kullanıyorsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nodex

quote:

Orjinalden alıntı: akordion

Sorun senin renk denetiminde gibi...

Masaüstüne gelip sağ tıkla özelliklere gel.Orayı bir kurcala renklere falan bak... Bir de tema olarak ne kullanıyorsun ?

Alıntıları Göster
    tema windowsun kendi teması. renklerin nesine bakim. renk kalitesi 32 bit dior çözünürlük 1680*1050. renk yönetiminde de renk profili yerinde monitörün modeli yazıo

• quote:

tema windowsun kendi teması. renklerin nesine bakim. renk kalitesi 32 bit dior çözünürlük 1680*1050. renk yönetiminde de renk profili yerinde monitörün modeli yazıo

Alıntıları Göster
    bakalım başka çeşit piksellerde görcekmiyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

bakalım başka çeşit piksellerde görcekmiyiz

Alıntıları Göster
    bi fotosunu çek bakalım eğer sorun ekran kartındaysa fotoda gözükür ama monitördeyse gözükmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Panturk

bi fotosunu çek bakalım eğer sorun ekran kartındaysa fotoda gözükür ama monitördeyse gözükmez

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Panturk

Yönteminizi biraz daha açar mısınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quad_65

quote:

Orjinalden alıntı: Panturk

Yönteminizi biraz daha açar mısınız?

Alıntıları Göster
    foto çekemiorm çünkü foto makinası yok. telefonunda kartı bozuk. pcye foto aktaramıorm. başka bi yolu yok mu
  • quote:

foto çekemiorm çünkü foto makinası yok. telefonunda kartı bozuk. pcye foto aktaramıorm. başka bi yolu yok mu

Alıntıları Göster
    foto çek derken print scrn tuşunu kullan demek istedim. cep tel ya da başka bişi ile çekme sakın işe yaramaz umarım yanlış bi mantık yürütmüyomdur eğer sorun monitördeyse print scrn tuşu direk ekran kartından çıkan görüntüyü çekeceği için oradaki ölü piksel o fotoda gösükmez ama ekran kartındaysa gözükür diye tahmin ediyorum eğer yanlışsam düzeltirseniz mutlu olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Panturk

foto çek derken print scrn tuşunu kullan demek istedim. cep tel ya da başka bişi ile çekme sakın işe yaramaz umarım yanlış bi mantık yürütmüyomdur eğer sorun monitördeyse print scrn tuşu direk ekran kartından çıkan görüntüyü çekeceği için oradaki ölü piksel o fotoda gösükmez ama ekran kartındaysa gözükür diye tahmin ediyorum eğer yanlışsam düzeltirseniz mutlu olurum

Alıntıları Göster
    onu denedim ztn. görüntü sağlam. monitörde sorun var.

• quote:

Orijinalden alıntı: zRx

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    şizofren olmasın o piksel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.