samsung 205bw kullanıyorum. ekran bi piksel varki tam psikopat. filmlerde oyunlarda sorun yok. ne renk olması gerekiyosa onu oluyo. ama pikselin bulundğu sütüna onun altında veya üstünde bi pencere varsa piksel mavi yada beyaz oluyo. messenger konuşma penceresi varsa mavi, herhangi bi dosya varsa beyaz. yani bu piksel deli. ne yapsakta bunu adam etsek. yoksa bu kafasına göre takılıo.
Boşwer sen o pixeli.Yokmuşl gibi dawran gider belki
quote:
Orijinalden alıntı: metintekin
Boşwer sen o pixeli.Yokmuşl gibi dawran gider belki
evet bazıları yüz vermeyince çekip gidiyor, xp'yle alakalı olduğuna bahse girerim. benimde 6600'ımda vardı, yüz verdikçe coğalıyolardı, ama hiç yüz vermemeyi denemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: CanTasci
evet bazıları yüz vermeyince çekip gidiyor, xp'yle alakalı olduğuna bahse girerim. benimde 6600'ımda vardı, yüz verdikçe coğalıyolardı, ama hiç yüz vermemeyi denemedim.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetcantasci
yani yüz vermemek ne demek nasıl oluyomuş arkadaşlar???
quote:
Orijinalden alıntı: C.Y
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetcantasci
yani yüz vermemek ne demek nasıl oluyomuş arkadaşlar???
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: prenss_1118
Alıntıları Göster
Süper başlık ya Psikopat piksel ha
quote:
Orijinalden alıntı: Caine Corvinus
Süper başlık ya Psikopat piksel ha
Alıntıları Göster
arkadaşlar hernekadar espirili bi başlık açmış olsamda orda duran bit kdr piksel büyüdü büyüdü içime oturdu. bazen sağlam bazen bildiin psikopat. yok mu espiye katılanlar kadarda şu soruna yardımcı olacaklar.
quote:
Orijinalden alıntı: akordion
arkadaşlar hernekadar espirili bi başlık açmış olsamda orda duran bit kdr piksel büyüdü büyüdü içime oturdu. bazen sağlam bazen bildiin psikopat. yok mu espiye katılanlar kadarda şu soruna yardımcı olacaklar.
Alıntıları Göster
akordion tamamen beyaz ve siyahken ekran baktınmı piksel ölü mü değilmi diye başına gelen çok ilginç gerçekten ama bi arkadaş windowsla ilgili demiş bence olsa olsa eğer beyaz ve siyah sayfalarda kont. ettiğinde bişey çıkmazsa sanki ekran kartındanmış gibi gelio bana olabilir....
quote:
Orijinalden alıntı: magicofgs
akordion tamamen beyaz ve siyahken ekran baktınmı piksel ölü mü değilmi diye başına gelen çok ilginç gerçekten ama bi arkadaş windowsla ilgili demiş bence olsa olsa eğer beyaz ve siyah sayfalarda kont. ettiğinde bişey çıkmazsa sanki ekran kartındanmış gibi gelio bana olabilir....
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: magicofgs
beyzken siyahken hatta kırmızı mavi sarı yeşil ve karışık renkler denedim. tek tek inceledim sağlam
quote:
quote:
beyzken siyahken hatta kırmızı mavi sarı yeşil ve karışık renkler denedim. tek tek inceledim sağlam
Alıntıları Göster
o zaman bir de ekran kartının yeni sürücüsünü yükle bakalım ne olcak birde dvi olarakmı analog olarak mı kullanıyorsun belkide girişlerde bi problem vardır bu da olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: magicofgs
o zaman bir de ekran kartının yeni sürücüsünü yükle bakalım ne olcak birde dvi olarakmı analog olarak mı kullanıyorsun belkide girişlerde bi problem vardır bu da olabilir
Alıntıları Göster
ekran kartı ztn dandik. onboard bişe x200 mü x300 mü ne. analog kullanıorm
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: akordion beyzken siyahken hatta kırmızı mavi sarı yeşil ve karışık renkler denedim. tek tek inceledim sağlam
Sorun senin renk denetiminde gibi...
Masaüstüne gelip sağ tıkla özelliklere gel.Orayı bir kurcala renklere falan bak... Bir de tema olarak ne kullanıyorsun ?
quote:
Orijinalden alıntı: Nodex
quote:
Orjinalden alıntı: akordion beyzken siyahken hatta kırmızı mavi sarı yeşil ve karışık renkler denedim. tek tek inceledim sağlam
Sorun senin renk denetiminde gibi...
Masaüstüne gelip sağ tıkla özelliklere gel.Orayı bir kurcala renklere falan bak... Bir de tema olarak ne kullanıyorsun ?
Alıntıları Göster
tema windowsun kendi teması. renklerin nesine bakim. renk kalitesi 32 bit dior çözünürlük 1680*1050. renk yönetiminde de renk profili yerinde monitörün modeli yazıo
quote:
tema windowsun kendi teması. renklerin nesine bakim. renk kalitesi 32 bit dior çözünürlük 1680*1050. renk yönetiminde de renk profili yerinde monitörün modeli yazıo
Alıntıları Göster
bakalım başka çeşit piksellerde görcekmiyiz
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
bakalım başka çeşit piksellerde görcekmiyiz
Alıntıları Göster
bi fotosunu çek bakalım eğer sorun ekran kartındaysa fotoda gözükür ama monitördeyse gözükmez
quote:
Orijinalden alıntı: Panturk
bi fotosunu çek bakalım eğer sorun ekran kartındaysa fotoda gözükür ama monitördeyse gözükmez
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Panturk
Yönteminizi biraz daha açar mısınız?
quote:
Orijinalden alıntı: quad_65
quote:
Orjinalden alıntı: Panturk
Yönteminizi biraz daha açar mısınız?
Alıntıları Göster
foto çekemiorm çünkü foto makinası yok. telefonunda kartı bozuk. pcye foto aktaramıorm. başka bi yolu yok mu
quote:
foto çekemiorm çünkü foto makinası yok. telefonunda kartı bozuk. pcye foto aktaramıorm. başka bi yolu yok mu
Alıntıları Göster
foto çek derken print scrn tuşunu kullan demek istedim. cep tel ya da başka bişi ile çekme sakın işe yaramaz umarım yanlış bi mantık yürütmüyomdur eğer sorun monitördeyse print scrn tuşu direk ekran kartından çıkan görüntüyü çekeceği için oradaki ölü piksel o fotoda gösükmez ama ekran kartındaysa gözükür diye tahmin ediyorum eğer yanlışsam düzeltirseniz mutlu olurum
quote:
Orijinalden alıntı: Panturk
foto çek derken print scrn tuşunu kullan demek istedim. cep tel ya da başka bişi ile çekme sakın işe yaramaz umarım yanlış bi mantık yürütmüyomdur eğer sorun monitördeyse print scrn tuşu direk ekran kartından çıkan görüntüyü çekeceği için oradaki ölü piksel o fotoda gösükmez ama ekran kartındaysa gözükür diye tahmin ediyorum eğer yanlışsam düzeltirseniz mutlu olurum
Alıntıları Göster
onu denedim ztn. görüntü sağlam. monitörde sorun var.