Şimdi Ara

PSN abd hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşler benim ABD PSN hesabım var.Eğer o hesaptan dlc veya cod elite gibi şeyler satın alırsam Türkiye den alınmış oyunu desteklermi??

• Büyük ihtimal desteklemez Çünkü bölge kodları farklı olur.
  • ps3 te region free dir oyunlar dolayısıyla download contentlerde uyumlu olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pall mall

ps3 te region free dir oyunlar dolayısıyla download contentlerde uyumlu olacaktır.

hocam yanlis biliyorsun.region 1 olan bir oyunun dlc paketini sadece us den alabilir,ayni sey 2. regionda da gecerlidir sadece eu psnden indirebilir.cd codlari farkli
  • Ayrı alarak bir UK hesabı alırsın kardeşim.Oyunun kodunu o hesabın profilinde açarsın kodu girersin oyundan çıkarsın Uk hesabında paşa paşa oynarsın ben böyle yapıyorum çünkü benimkide US hesabı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tusa

quote:

Orijinalden alıntı: pall mall

ps3 te region free dir oyunlar dolayısıyla download contentlerde uyumlu olacaktır.

hocam yanlis biliyorsun.region 1 olan bir oyunun dlc paketini sadece us den alabilir,ayni sey 2. regionda da gecerlidir sadece eu psnden indirebilir.cd codlari farkli

kusura bakma hocam yanlış yapmadan doğruyu öğrenemiyoruz:)benı de aydınlattıgınız ıcın tesekkurler hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 2 Psn Hesabı Satılık
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.