Şimdi Ara

PSN hesapı devir.işlemi yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir elamandan ls4 pro aldım PSN hesapıyla birlikte plus 5 ay daha varmış hesapı adam ürün size gelince PS4 ayarlarundan hesaplı adınıza devir yapın bana şifre gelicek o şifreyi sana vericem hesap senin mailine vs geçer dedi şimdi bu işlemler nasıl bilgisi olan vs varmı yane mesela adamın hesapını çıkartık icindeki.tüm oyunlar gider mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adamdan psn ve mail bilgilerini alın.Önce psn sifresini,gizli cevabı vs degistirin sonra psn hesabına yeni bir mail olusturun.

• quote:

Orijinalden alıntı: choyrn

Adamdan psn ve mail bilgilerini alın.Önce psn sifresini,gizli cevabı vs degistirin sonra psn hesabına yeni bir mail olusturun.
    Buna ek olarak verilen mailin kendi şifresini de alın. Kendi mailinizle değiştirdikten sonra adamın verdiği mailin önce şifresini değiştirip sonra komple silin.
  • Hocam adamın mail adresi gerekiyor mu ? Ona giden kodları vs verse yeterli değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: NaBe

Hocam adamın mail adresi gerekiyor mu ? Ona giden kodları vs verse yeterli değil mi ?
    Şimdi siz mail adresini değiştirdiğinizde o arkadaşa ''mail adresiniz değiştirildi bunu yapan siz değilseniz aşağıdaki bağlantıya tıklayın'' şeklinde bir mail gidebilir. Yani bilgileri geri alma şansı var. Ama adam o mail hesabını normalde de kullanıyorsa vermek istemeyebilir o başka.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.