Şimdi Ara

PSN İade Olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Yanlışlıkla kendi ana hesabımdan Fifa19 aldım. Oyunu indirmeye başlamadım. Sonra arkadaş kendi cihazından farklı bir hesapla aldı oyunu secondary olarak girip indirmeye başladım. Ana hesabıma girince FIFA 19 indiriliyor gibi gözüküyor. Şimdi ben bu oyunun iadesini yapamayacak miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İndirmeyi arkadaşının aldığı hesaptan indirmeye başlattıysan sorun olmaz. Arkadaşının aldığını indirmiş sayılırsın.

Hangi hesaptan, yani hangi mail adresinden giriş yapıp indirmeyi başlattıysan o mail adresininkini indirmiş sayılırsın. Sonradan kendi hesabına giriş yapman önemli değil.
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    İndirmeyi arkadaşımın aldığı hesaptan indirmeye başlattım. Fakat kendi ana hesabimin kütüphanesini kontrol edince FIFA iniyormus gibi gozukunce tedirgin oldum. Sorun olmayacaksa eğer çok sevindim.

• heat2797 kullanıcısına yanıt
    Sen yine de oyun tamamen inene kadar kendi hesabına geçiş yapma. Her iki hesapta da FIFA olunca garip olmuş. Normalde indirmeyi arkadaşının hesabından başlatınca o hesaba işler.
  • Venomstr kullanıcısına yanıt
    Hocam bana iade yapmayacaklar gibi geliyor çünkü hiçbir hesapta kilit işareti yok. Bilemedim

• Oynanmayan oyun 14 gün içinde iade edilmiyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: plateau

Oynanmayan oyun 14 gün içinde iade edilmiyor mu?
    aynı oyunu farklı bir hesaptan indirdim fakat ana hesabımdan da indirilmiş gibi gözüküyor.
  • UP

• İade talebi yaptıysanız onaylanır. Ben yan hesaba witcher 3 aldım ana hesabımdan girip 1 hafta oynadım iade aldılar.

• Keisaku kullanıcısına yanıt
    Ana hesabınızda da wirtcher satın alınmış miydi ?

• Yok. Ama zaten iade edecekseniz niye bekliyorsunuz ki? İade edin bir an önce. Bu arada bana cüzdana bakiye olarak döndü parası yani kartıma gelmedi.

• Keisaku kullanıcısına yanıt
    Basvurumu yaptım zaten cevap bekloyorum. Cüzdan bakiye olarak yüklenmesi sıkıntı değil plus alcam onun yerine.

• heat2797 kullanıcısına yanıt
    Gelir hocam o zaman bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

• Kendi hesabınızdan giriş yapmazsanız iade olur diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.