Şimdi Ara

PSN Kart Istiyoruz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turk PSN'nin acilmasi bizim icin bir devrimdir.Simdi sirada daha cok icerik,turkce aciklamalar ve son olarak da PSN kart.Biz burdan yazdikca mutlaka ilgili kisiler okurEeeee atalarimiz ne demis istiyenin bir yuzu vermeyenin iki yuzu....(DIKKAT!!! Basligi acan ve okuyan tum donanim haber ve ps3 severler eger herkez burada isteklerini dile getirirse bahsedilen istegin ne kadar cok kisi tarafindan beklendigi resmi kisilere mutlaka bir seyler anlatacaktir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurum3333 -- 10 Eylül 2010; 13:47:46 >

• vallahi psn card da gelirse süper olur
  • evet isteriz
  • Playstation Türkiye temsilcileri internetten bilgi sağlamakla ilgilenmiyorlar. Blog açsınlar veya tr.playstation.com üzerinden güncel haberleri, yapılacakları vb yazsalar ne kadar güzel olur. Bu dediklerim masraflı veya uğraştırıcı da değil. Bunu yapsalar hepimiz mutlu olacağız da. Neden yapmazlar anlamıyorum.
  • Büyük ihtimal satışa çıkar.Sony shop'lara falan dağıtılır.Ama daha kredi kartı falan kullanılmıyor.Bizimle birlikte Hırvatistan ve Hindistanın storeları da açıldı.Onlarda da durum aynı şuan.Store'u olupda PSN kart olmayan ülke yoktur heralde.Yeni açılanlar hariç

Eğer çıkmaz ise olay çıkaralım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FERFEROS

Büyük ihtimal satışa çıkar.Sony shop'lara falan dağıtılır.Ama daha kredi kartı falan kullanılmıyor.Bizimle birlikte Hırvatistan ve Hindistanın storeları da açıldı.Onlarda da durum aynı şuan.Store'u olupda PSN kart olmayan ülke yoktur heralde.Yeni açılanlar hariç

Eğer çıkmaz ise olay çıkaralım

sony mağzalarını basıp talan edelim heryeri
  • sonybizepsnkartsat.blogspot.com
  • home a girebilen varmı?
  • çıkacak psn kartları . endişelenmeyin .
  • psn kart ; hazır kart gibi bişi mi ?
    ben yazın ps3 aldım o yuzden cok bılgım yok..

psn kart anladıgım kadarıyla kredı kartı kullanmak ıstemeyenler ıcın hazır kart / sanal kart gıbı bısı sanırım
    ben oyle anladımm
  • Türkiye'deki çakal esnafa zaten kıl oluyom hep, şimdi 50tl lik PSN karta 60tl çekerler kesin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.