Bildirim
Psn Lisans
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Aynen biz de dün pro clubs yapıyorduk maçtan sonra bir daha giremedik. Diğer oyunlar da açılmıyor lisans hatası çıkıyor. Bugün de devam ediyormuş sanırım sorun. Umarım sec hesaplar güme gitmez... -
Benim hesapta kardeşlik var ana hesap ta yapıp denedim sorun aynı düzelmemişti sabah baktığımda sizde düzelme varmı -
oyundayken sol üst köşede bir uyarı çıkıyor lisans doğrulanamadı 15 dk içinde oyundan atılacaksınız diyor. ama atmadı. dün yine lisans geri yükledim falan öyle girebildim. Bugün pri hesap sahibi arkadaş girememiş şifreyi değiştirdiğimi sandı, sabahtan beri onun muhabbetini yapıyoruz var bir sorun ama ne olacak sonu bilmiyorum. -
lanet olsun bu yuzden rdr2 save dosyası gitti ya. ben bu psnin... ben oturumu kapattım çıkış yapıp tekrar login oldum düzeldi fakat dediğim gibi save dosyası da uçtu anlamadım neden öyle oldu tekrar baştan başladım chapter 3 deydim allahtan hemen chapter 2 ye geldim. -
Aynen düzeldi son giriş yaptığımda neyseki :) -
Sizinki kötü olmuş plus varsa buluta yükleyin yoksa usb ye yedek alın derim çok can sıkıcı bişey -
Lisans doğrulama yapmayı denediniz mi? -
Hocam valla dedim nasıl olsa aynı hesap diye save ler silinmez sanmıştım meğerse siliniyormus o an aklıma gelmedi usb ile atmak ama bu yöntem ise yarıyor hesaptan çıkış yapıp tekrar id pw girince düzeliyor ama kesinlikle save alın -
Anladım hocam benim otomatik buluta atıyor saveleri garanti olsun diye usb ye de attım ben
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bu oyundaki online özelliklere erişmek için playstation network ve ea
- ps4 10 haneli indirim kodu bedava
- girdiğiniz hesap bu ps5 sistemindeki başka biri tarafından zaten kullanılıyor
- playstation network london para çekmiş
- ps4 mü ps5 mi
- oyuncu kulaklığı önerisi
- farming simulator 25 ne zaman çıkacak
- ghost of tsushima 2
- ps5 yan koyma
- silent hill 2 ps4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X