Şimdi Ara

PSN Store Yeni Yıl İndirimleri - 2014 (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.014
Cevap
31
Favori
36.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: detone-olan-eskici

quote:

Orijinalden alıntı: ste1n

quote:

Orijinalden alıntı: Beavis®

güvenilir. lbp3 aldım sorun yok.

verdiği kodu usa psn de redeem ediyoruz dimi? birde paypal ile ödeme yaptıktan sonra hemen kod u veriyor mu yoksa mail isteyip maile mi yolluyor?

edit: oyunu aldım hocamhttp://www.playstation.com/en-us/inside-playstation/events/2014/ps4-4games1pick/ buraya tıklayınca kodu redeem edeceğim sayfanın şu an kapalı olduğunu söylüyor. "We are optimizing the redemption experience to ensure an improved redemption process. Thank you for your patience. We will have the redemption site available as soon as possible."

bir sakatlık çıkmaz inşallah.

noldu alabildinmi oyunu

Aldım hocam ödeme yaptıktan sonra hemen sonra paypal emailinize kodu gönderiyor onu da verdiğim linkte redeem ediyorsunuz. Bana kod geldiğinde Sony redeem sayfasını kapatmisti. Yarım saat sonra denedigimde tekrar açıldı o zaman redeem ettim kodu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sierratr1

3 oyun aldım nba hariç sorun yok.Güvenle kullanabilrisin.Hatta anlamadım lbp kodunu girdim far cry kodunu kabul etmedi diye email attım adamlar hemen döndü doğru linki yolladılar şöyle böyle yapacaksınız falan dediler.Sıkıntı yapma bence.
    Saygılar.

Evet sıkıntısız aldım Sony nin redeem sayfası kapaliydi bir süreliğine sadece. Destiny yi almıştım belki far cry ida alabilirim.

• Arkadaşlar ps3 için kutulu şekilde fifa 15 almayı düşünüyordum ama bu indirimi görünce dijital alma fikri daha mantıklı geldi. Ama bu deluxe edition nedir, normal oyundan bir farkı var mı eğer oyunda eksik bir içerik vs varsa kutulu alayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Njord-

Arkadaşlar ps3 için kutulu şekilde fifa 15 almayı düşünüyordum ama bu indirimi görünce dijital alma fikri daha mantıklı geldi. Ama bu deluxe edition nedir, normal oyundan bir farkı var mı eğer oyunda eksik bir içerik vs varsa kutulu alayım.

Eksiği yok fazlası var. FUT için oyuncu kartı falan veriyor. Store açıklamasında yazıyor.

• Abi tebrik ediyorum seni , niye dersen haftanın 3 gününü fifa nın deluxe edition ile normal sürümü arasındaki farkını açıklayarak geçiriyorsun Şu indirim bitse de kurtulsan artık
  • Cem bu ay infamous verilecek diye bir msj atmıştın, dün gece baktım ama yoktu ben mi yanlış hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremyelsal

Cem bu ay infamous verilecek diye bir msj atmıştın, dün gece baktım ama yoktu ben mi yanlış hatırlıyorum

infamous verilmeyecek ek paketi verilecek. O da haftaya çarşamba gelir heralde, bu hafta ki store güncellemesi geçti. Boşver seni sarmaz zaten. Ana oyunu oynamadın , dlc den ne anlayacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

quote:

Cem bu ay infamous verilecek diye bir msj atmıştın, dün gece baktım ama yoktu ben mi yanlış hatırlıyorum

infamous verilmeyecek ek paketi verilecek. O da haftaya çarşamba gelir heralde, bu hafta ki store güncellemesi geçti. Boşver seni sarmaz zaten. Ana oyunu oynamadın , dlc den ne anlayacaksın

bedava iidir.

Bu arada beni alıntı yapmışsın ama bildirim gelmedi, ilginç
  • quote:

Abi tebrik ediyorum seni , niye dersen haftanın 3 gününü fifa nın deluxe edition ile normal sürümü arasındaki farkını açıklayarak geçiriyorsun Şu indirim bitse de kurtulsan artık

Konuyu güncellemiyorum zaten artık.
  • quote:

quote:

First Laytı oynamak için Sekınd Sanı oynamak gerekiyor mu hikaye açısından? Daha ben de oynamadım da ana oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

quote:

First Laytı oynamak için Sekınd Sanı oynamak gerekiyor mu hikaye açısından? Daha ben de oynamadım da ana oyunu.

Ben devreye gireyim. Second Son'da Fetch isimli bi ablamız var
    onla dost olmadan önce kapışmak zorunda kalıyoruz çünkü bizi düşmanı sanıyor. Bunu alt edince bize -bi şekilde- bunun hikayesini öğreniyoruz abisi ve kendisinin yaşadıklarını ve hayatına nasıl yön verdiğini yani

Ek pakette de bu hikayeyi oynuyoruz(oynayacaz yani ben de bedava olmasını bekliyorum) Bana sorarsan First Light için Second Son'ı oynamış olmak çok elzem değil de Second Son çok eğlenceli ve sürükleyici bir oyun bence neden oynamadın?

Ablamız bu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 2 Ocak 2015; 10:36:54 >

• Fırsat olmadı. Türkçe oynamak istediğimden fiyatın da iyice düşmesini bekledim.
  • koskoca mudur benden belescı cıktı ayın ılk gunu oyun bakıyor nıhat .d
  • 2. indirimler ne zaman başlayacak arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

koskoca mudur benden belescı cıktı ayın ılk gunu oyun bakıyor nıhat .d

Beleşçilik hiç bana göre değil, zaten last of us'ı aldık o beni oyalar. Daha girmedim ama bf'ye noob'lar gelmiş biraz da onlarla uğraştık mı zaten zamanım kalmaz
  • abı last of us senı cok uzun sure oyalar begenecegıne emınım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

abı last of us senı cok uzun sure oyalar begenecegıne emınım

Çok az ilerledim ama güzeldi beğendim, multi oynamam sadece single'ı bitirsem yeter bana.
  • Abi munkunse acele etme zordan dahs dusuk sevuyede oynama birde heryeri didik didik et

• Beyler store tr de pes15 plus üyeler için 80 TL gibi bir fiyat gördüm, bunu enpara ile alsak ordan da bir 25 TL indirim gelse gayet makul fiyata geliyor, sizce bunda bir yeniği var mıdır, bu kadar uyguna gelmesi bende soru işaretleri oluşturdu..
  • http://blog.us.playstation.com/2015/01/01/a-holiday-thank-you/?ncid=txtlnkusaolp00000595

Sony ayin 25'inde plus sahibi olanlara +5 gunluk plus hediye edecekmis. Ayrica herkese de ps store alisverislerinde kullanilmak uzere %10 hediye kodu verecekmis. Dolayisiyla suanlik alisveris yapmayin store'dan. Bir de bu ay sony bize indirim verecek mi? Ocak ayi indirimleri diye bir sey gecmisti burda.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.