< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Psn üyeliklerine yüzde 30’a varan indirimler.
-
-
295 tlye yıllık alınabiliyordu 10 yıllık aldım d*ş*k geçtiler şimdi ben onlarla d*ş*k geçiyom 10 yıllık aldığım fiyata 1 yıl alabiliyorlar
-
3 gün önce 1 yıllık psn extra aldım 2300küsüre şimdi %25 indirim gelmiş.
Boşuna 600 lira fazla verdim.
14 günlük süre içinde iade yapıp parayı alıp tekrar abonelik yapsam olur mu acaba?
-
indirim yeni ve ilk alım aboneliklere. eğer uzatma yaptıysan zaten boşa üzülme.
iade olayı olur mu bilemiyorum ama, iade ettikten sonra, indirim sana görünmeyebilir belki daha önce abonelik almış gibi sayabilir bilemiyorum.
-
benim 1 yıllık deluxe vardı iade etmek istediğimi söyledim kabul ettiler sonra 10 yıllık essiantional 1 yıllıkda deluxe aldım 10 yıllığa çevirmiş oldum
-
indirimi ben göremiyorum, kimlere veriyor acaba bilgisi olan var mı? mevcutta de 20.11.2025 yılına kadar deluxe üyeliğim var.
-
-
yaşınızı bilmiyorum ama ilk okul çocuğu gibi konu ile alakalı olmayan 10 yıllık üyeliklerinizin havasını atmanız hiç hoş değil.. mesajlarda indirimden faydalanmak isteyen arkadaşlara yardımcı olursanız daha iyi olur syg..
-
deluxe'e bide eaplay gelirse değme keyfine
-
Nasip
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X