Şimdi Ara

Psn üyeliklerine yüzde 30’a varan indirimler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gamepassden ucuz olmuş sanırım. Kart komboları vs varsa daha da uyguna gelebilir.
    webtekno
    PlayStation Plus Fiyatları İndirime Girdi!
    https://www.webtekno.com/playstation-plus-indirim-h144605.html

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 295 tlye yıllık alınabiliyordu 10 yıllık aldım d*ş*k geçtiler şimdi ben onlarla d*ş*k geçiyom 10 yıllık aldığım fiyata 1 yıl alabiliyorlar Psn üyeliklerine yüzde 30’a varan indirimler. 

• 3 gün önce 1 yıllık psn extra aldım 2300küsüre şimdi %25 indirim gelmiş.

Boşuna 600 lira fazla verdim.

14 günlük süre içinde iade yapıp parayı alıp tekrar abonelik yapsam olur mu acaba?

• kansavkaplan kullanıcısına yanıt

indirim yeni ve ilk alım aboneliklere. eğer uzatma yaptıysan zaten boşa üzülme.

iade olayı olur mu bilemiyorum ama, iade ettikten sonra, indirim sana görünmeyebilir belki daha önce abonelik almış gibi sayabilir bilemiyorum.

• kansavkaplan kullanıcısına yanıt

benim 1 yıllık deluxe vardı iade etmek istediğimi söyledim kabul ettiler sonra 10 yıllık essiantional 1 yıllıkda deluxe aldım 10 yıllığa çevirmiş oldum Psn üyeliklerine yüzde 30’a varan indirimler. 

• indirimi ben göremiyorum, kimlere veriyor acaba bilgisi olan var mı? mevcutta de 20.11.2025 yılına kadar deluxe üyeliğim var.

• Psn üyeliklerine yüzde 30’a varan indirimler.

Kafam rahat.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaşınızı bilmiyorum ama ilk okul çocuğu gibi konu ile alakalı olmayan 10 yıllık üyeliklerinizin havasını atmanız hiç hoş değil.. mesajlarda indirimden faydalanmak isteyen arkadaşlara yardımcı olursanız daha iyi olur syg..

• xweser X kullanıcısına yanıt

deluxe'e bide eaplay gelirse değme keyfine Psn üyeliklerine yüzde 30’a varan indirimler. 

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt
    Nasip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.