Arkadaşlar bugün okulda psp takılıyoduk arkadaş bi bakabilirmiyim dedi ve psp yi elinden düşürdü.çok sert düşmedi.psp min modeli 3000 ve start tuşunun altında,ekranın üst kısmında,üçgen tuşunun yanında ezikler oluştu.bir de umd diski takınca read error verdi ama açıp kapadık umd değiştirdik o düzeldi.sizce sonra problem olur mu?benim ilk kendi başıma aldığım bi şey olduğu için baya içim gitti yemedim içmedim burs parasıyla psp aldım arkadaş yaptırırız dedi.peki bursada psp 3000 için dış kasa değişimi yapan yerler?lütfen gel 30 lira ver ben istanbuldayım değiştireyim tarzı tekliflerle gelmeyin.bursada yetkili servis sırameşelerde var başka bilmiyorum.ve kaç paraya mal olur?yardım ederseniz sevinirim.... edit:arkadaşlar umd takınca "The disc could not be read" yazdı umdyi okumuyor
Bence sen o arkadaşının ağzına gözüne odunla vur UMD diskin optik okuyucusuna zarar vermiş olabilir ve bu yüzden okumayabilir. Garantiye göndermen gerekli. Ama dış kasa değişimi o kadar da ucuz değil. sadece ön kapağa bile 30-40 ytl istiyorlar. Tamamını değiştirsen 100 den aşağı değiştirmezler söyleyim. Ha dersen ki ben yan sanayi kapak alıcam o zaman 25-30'a halledersin komple.
sadece ön kapak değişecek zaten önde zedelenme var çizik de var ama ekranda bişey yok bu arada umdyi açtım.biraz temizledim açıldı.ufak taş gibi bişey kaçmış çok üzülmüştüm en az 10 kez denedim çalışıyo.umdyi çıkardım başka oyun taktım no problem arkadaşı yarın dövcem okulda artist artist konuşması bitiriyo zaten insanı iyiki pspn varmış yedik hemen pspni vs. bi daha rüyalarında görürler
Aman arkadaşlar dikkat edin düşmelere, çarpmalara. Ben valla gözümden koruyorum. Zaten Piano Black kasalar daha hassas.
arkadaslar bna lutfen yardım edın psp3000 sahıbıyım fakat ınterenete baglanamıyorm.scan dedıgımde evdekı ınternetı goruyo yanında wep yazıyo 100 de 100 strength fakat leptoptan baglanırken wpa olarak baglanıyorz ve pcde baktıgımda wpa gozukuyo wpa gırıp sıfremı gırınce wpa(tkıp) da error verıp tımed out dıyo.wpa(aes) de de securıty settıngs ı kontrol edın dıyo fkat oraya hıcbır sekılde gıremıyorm4 hanelı bır sıfre soruyo fakat bn bu sıfreyı bılmıyorm.
Bende PSP 3000 kullanıyorum çok menunum tavsiye edilir.
ilk defa ps kullanıorum.bende psp3000 var 400 tl ye 5 şubatta aldım.adapazarından.şimdilik çok memnunum.bide kırılsa muhteşem olur heralde.WLAN özelliği güsel ve hızlı.sony bayisinden cam ini sordum 100tl dedi başka yerlerde nekadar acaba?arkadaşın dedii gibi msn yüklenebiliomu?yüklenmesi için yine bu kırılma işini beklememiz mi gerekio.bu arada şöle bişi buldum ama gerçekten varmı bu acaba?
Selamlar. Bende PSP 3004 var yeni aldım. Bilindiği gibi daha kırılamıyor. Merak ettiğim şey. Şu anki kırılmamış hali ile neler yükleyebiliriz PSP3004 e. 8gb memory var.
bendede psp 3004 var msn yükleyebiliyomuyuz bende arkadaşlar gibi merak ediyorum
forumda psp ustalarına sormak lazım bence yüklenmez gibi geliyo
arkadaşlar noldu halen bu psp2000 ve psp3000 kırılamadımı veya büyük bir gelişme yaşandımı?niye bu kadar kırılması gçikti anlamıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: sagokolo16
o zaman buraya bi ustası bakabilir mi
quote:
Orjinalden alıntı: epimenides
quote:
pspde zaten gomessenger yok mu? o msn diye biliyorum yani o görevde diye yani
onunla sadece go messenger kullananlarla konuşabiliosun ayrı bi messenger yani msn den
quote:
Orjinalden alıntı: Psychopath Bird
quote:
Orjinalden alıntı: epimenides
quote:
pspde zaten gomessenger yok mu? o msn diye biliyorum yani o görevde diye yani
Elimde sadece orjinal Fifa 2009 ve Tekken var sadece ikisini oynayıp film izliyorum. Artık diğer oyunlarıda oynamak istiyorum lütfen kırsın biri artık.
zaten 2 yıla kadar kırılacağını sanmıyorum.kırılabilir ama psp2 çıkar 3000 e rağbet azalır
Sony konsollarını kırdırmamanın yolunu buldu gibi Önce ps3 sonra da psp 3000...
quote:
Orjinalden alıntı: Max_Kolesne
Sony konsollarını kırdırmamanın yolunu buldu gibi Önce ps3 sonra da psp 3000...
olurmu yaa
arkadaslar cok uzun bı aradan sonra psp3000mle ınternete baglandm bgn skypeye grdm daha sonra aramak ıcın numara gırın yazıyodu gırdım kendı ev numaramı ve arama yaptm fakat daha sonra baska bı sehrı aradm you must have skype for ordinary calls sanrm boyleydı bı cumle cıktı karsıma sımdı evı de arıyamıyorm ucretlı olablr ama neden ılk aramaları yapabldm bılen varsa ltfn yrdm