Şimdi Ara

PSP 3000 Kullananlar Buraya ||||||| (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
23.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Gölgelerin gücü adına" artık şu PSP 3000'i kırın...Yoksa ben kırıcam haa!..Tabii benim bahsettiğim kırma,makineyi kırma anlamında!..
  • İnşallah Kırılır PSP 3000...
  • hadi be bugün alıyorum inşallah kırılır yarın varya süper olur hazır fiyatlar yerdeyken
  • quote:

Orjinalden alıntı: jiwago

kıracak ben değilim nede bir Türk ünlü bir yabancı hacker kıracak az daha sabırlı olun salı günü eğer fake değilse muhtemelen bu cihazı kıran yazılım nete düşecek

Salı günü yaklaştı, Sony de hamlesini yaptı, hem de hacker dayılardan önce :

http://forum.donanimhaber.com/m_31172487/tm.htm

Bu hacker dayılar psp nin kırılması konusunda katedilen en küçük gelişmeyi, ilerlemeyi internet yoluyla duyurarak Sony nin ekmeğine yağ sürüyor.
    Bu kerizlerin sayesinde Sony cihazı giderek daha korumalı hale getiriyor.
    Şöyle bir düşünün; birisi sizin bir açığınızı,kusurunuzu fark etse ve bunu size bildirse ne yaparsınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 21 Nisan 2009; 1:19:48 >

• Gittikçe daha da büyük hayal kırıklığına uğruyoruz ne yazık ki...SONY bu kez yaktı bizy...
  • Sony senin Allah nasıl biliyosa öle yapsın.İnşallah microsoft bi el konsolu yaparda batarsın emi
  • Arkadaşlar,bugünü "büyük gün" diye sundular,peki bi sonuç var mı?..Benim İngilizce hiiç olmadığından yabancı sitelere bakıyorum ama bi şey anlamıyorum...Eğer flaş bi haber varsa bizimle paylaşabilir misiniz arkadaşlar?..
  • Zavallı Noobz takımı, sony den gelen update sonrası o konuda henüz bir gelişme yok, burada bunları konuşmak ayıp olduğundan seni yönlendiriyorum.
    Buradan takip edebilirsin göreceğiin üzere buradaki arkadaşlar bu uğurda ispanyolcayı bile sökerek çakallıkta farklı bir boyuta geçmişler:
    http://www.mcpsp.com/psp-haber-bulteni/9387-psp-3000-hack.html
  • Kırılcak diyenler nerde

Kırılamayacak dedim size. Ve bu en az 1 sene daha sürecek. 1 sene boyunca psp 3000 de korsan oyunu unutun.
  • görücez bakalım nette bu konu çok kızıştı benden söylemesi yakında kırılacak
  • 5,50 Güncellemesinin yayınlanması sonucu gözlerin çevrildiği Dark Alex'in kendi blog'u üzerinden konuyla ilgili yazılan bir mesaj:

----------------
    " Gördüğümüz kadarıyla yeni resmi Ofw(güncelleme) sonunda yayınlandı -altklasör desteği ve bazı düzeltmeler içermesi bekleniyordu.
    Bu düzeltmelerin arasında geçtiğimiz günlerde bulunan ve henüz üzerinde çalışılan TIFF açığı da bulunuyor,
    Ayrıca güncelleme ile gelen başka değişiklikliker de var -standby (uyku modu) özelliğini tamamen iptal eden düzeltme gibi.
    Şu yeni özellikler hakkında ne düşünüyorsunuz?Farkettiğiniz başka sorunlar/kusurlar var mı mesela standby ın iptali gibi?
    Görünüşe bakılırsa bu yeni güncelleme, şifreleme tablolarını değiştirmiş (en azından 1g olanını) ki, elimizdeki en güncel psardumper ile şifresi çözülemiyor.
    Yine de pek sorun olmayacak galiba. "
    -----------------

Yazılanlardan çıkan sonuç; Sony tahmin edildiği gibi tiff açığını kapatmış, update yapıldıktan sonra exploit (açık) hiçbir model psp de çalışmıyormuş.
    Update ile galiba cihazın standby(uyku) konumuna alınabilme özelliği de iptal edilmiş.
    Ayrıca update dosyasında kullanılan şifreleme yöntemi de değiştirilmiş. Bu, Dark Alex ve saz ekibine biraz zaman kaybettirecek gibi görünüyor, yani güncellemenin M33 versiyonu zart diye çıkmayacak.
    Psp-3000 için ise yine bir arpa boyu ilerleme yok.

Uyku modu bence kullanışlı bir özellik idi.Bunu iptal ederek Sony, psp konusunda ne kadar ciddi olduğunu gösterdi. Bakalım daha neler görücez?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 22 Nisan 2009; 22:38:48 >

• Arkadaşlar bende yurtdışından PSP 3000 aldım.Ama içinde hafıza kartı falan yok.
    PSP için hafıza kartı alıcamda bu hafıza kartının içine oyun yükleyip satıyorlar mı ? Normalde satıyorlarda psp 3000 daha kırılmadı ya ondan merak ettim.
  • hadi kırılsın artık psp 3000
  • Belki size göre kötü düşünüyorum ama umarım kırılmaz, kırılamaz ve ülkemin insanları orijinal oyunlar oynamaya mecbur kalırlar..
  • Kırılmaması hepiniz için daha iyi olur. Orj oyunun tadına bakarsınız, takas gruplarınız gelişir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 720p

Kırılmaması hepiniz için daha iyi olur. Orj oyunun tadına bakarsınız, takas gruplarınız gelişir.

En yakın zamanda ps3 sahibi olmak isteyen biri olarak katılıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: PainOfChaos

quote:

Orjinalden alıntı: 720p

Kırılmaması hepiniz için daha iyi olur. Orj oyunun tadına bakarsınız, takas gruplarınız gelişir.

En yakın zamanda ps3 sahibi olmak isteyen biri olarak katılıyorum..

Ben katılmıyorum ... evet bende herkesin orjinal oyun oynamasını isterim ama burada çok düşündürücü bir problem var ...
    "Bizim ülkemizin şartları" ... ülkemiz ile amerika arasında bir kıyaslama yaparsanız , bizde oyunlar 2 kat pahalı fakat bizde
    gelir amerikanın 10 da biri ... bu durumda bir amerikalıya göre çok az kazanıp çok daha fazla oyuna para vermek bana
    pek adil gelmiyor o yüzden bence benim halkıma kırılmış oyundan başkası yaramaz ... keşke arabalarda kırılıp benzinsiz
    çalışabilseydi ...

Bende psp3000 in acilen kırılmasını bekleyenlerdenim ...

• Shopto'dan ülkemizdeki fiyatlardan çok ucuza orijinal oyunlar getirtilebiliyor.. Ayrıca @720p'nin de söz ettiği takas grupları çok önemli bir konu bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PainOfChaos

Shopto'dan ülkemizdeki fiyatlardan çok ucuza orijinal oyunlar getirtilebiliyor.. Ayrıca @720p'nin de söz ettiği takas grupları çok önemli bir konu bence.

Hiç oradan alış veriş yaptınmı ??? kargo ücreti olarak ne kadar alıyorlar ve ne şekilde yolluyorlar ... gelmesi ne kadar sürüyor ???
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.