Hala kırılmadı dimi? Bende 2 tane psp var bir tanesi fat diğeri slim 3004, 1 ay daha beklesem mi kırılması için yoksa satıcam slim i?
quote:
Orjinalden alıntı: celalpsp2
Hala kırılmadı dimi? Bende 2 tane psp var bir tanesi fat diğeri slim 3004, 1 ay daha beklesem mi kırılması için yoksa satıcam slim i?
yok kırılmadı ama bence az kaldı gibi
kırılacak gibi değil ama kırılsa ne olur çok merak ediyorum. psp 3000 fiyatları 500'e çıkar herhalde 350'lerden.
Arkadaşlar müjde bu salı kırılma ihtimali var, görünüz açık olsun
quote:
Orjinalden alıntı: jiwago
Arkadaşlar müjde bu salı kırılma ihtimali var, görünüz açık olsun
nasil yani anlatirmisin
gerçekten mi yav şimdiden heycanlandım
Öyle birşey yok inanmayın. Yukarıdaki resim dikkat edin FAT psp den alınmış
3000 KI-RI-LA-MA-YA-CAK
quote:
Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]
Öyle birşey yok inanmayın. Yukarıdaki resim dikkat edin FAT psp den alınmış
3000 KI-RI-LA-MA-YA-CAK
arkadaşım bilip bilmeden konuşma o resimle alakası yok salı günkü olayla ilgili çünkü bu yöntemi kullanmadan kırmışlar.ve yazılımın büyük ihtiaml salı günü piyasaya verilmesi bekleniyor yapna kişiyide söyleyeyim davee
kıracak ben değilim nede bir Türk ünlü bir yabancı hacker kıracak az daha sabırlı olun salı günü eğer fake değilse muhtemelen bu cihazı kıran yazılım nete düşecek
hmmm. Ne yapmak lazım o zaman ya . Bu fiyatlardayken bir sıfır 3000 almak risklimi olur ki? Salı gününden sonra eminim fırlar fiyatlar
quote:
Orjinalden alıntı: xEvaNeSx
hmmm. Ne yapmak lazım o zaman ya . Bu fiyatlardayken bir sıfır 3000 almak risklimi olur ki? Salı gününden sonra eminim fırlar fiyatlar
paran varsa 350ytlye sıfır al dursun bence benim düşüncem kesin kırlcak.çünkü baya uğraşıyorlar.ve kırıldıktan sonra psp3000 400 e dayancak
400 ünde baya üstüne dayanır. Sıfır 350 Ytl ye satan bildiğin bi yer varmı?
quote:
400 ünde baya üstüne dayanır. Sıfır 350 Ytl ye satan bildiğin bi yer varmı?
khalkedon var bakırköyde çok güvenir biryer tavsiye ederim.şahsen ben alışveriş yaptım çok memnun kaldım
hmm eskişehirdenim ama sorun olmaz heralde kargoya verir...
Peki Hafıza Kartına atılan Filmleri oynatıyor mu 3000 ler?
quote:
Orjinalden alıntı: turkay23
quote:
paran varsa 350ytlye sıfır al dursun bence benim düşüncem kesin kırlcak.çünkü baya uğraşıyorlar.ve kırıldıktan sonra psp3000 400 e dayancak
riske değmez ama. kırılmazsa pahalı bir video oynatıcımız olmuş olur. şu anda yaptığım iş nedeniye bir psp'ye ihtiyacım var ama bekliyorum bakalım. psp 3000 satışları durma noktasına gelmiştir herhalde. hackerlar yapamazsa bile sony el atar işe
Bende PSP 2001 var ve genelde film veya müzik için kullanıyorum PSP'yi. Bu sebeple ekran önemli benim için. Birde arkadaşlarla multi yapıyoruz sürekli. Single olarak bitirdiğim oyun sayısı çok az ve fazla oynamıyorum ama bir oyunada o kadar para veremem. Kırıl 3000 kırıl
Kırılsın alırız bir tane 3000...
quote:
Orjinalden alıntı: 007Fatih
Bende PSP 2001 var ve genelde film veya müzik için kullanıyorum PSP'yi. Bu sebeple ekran önemli benim için. Birde arkadaşlarla multi yapıyoruz sürekli. Single olarak bitirdiğim oyun sayısı çok az ve fazla oynamıyorum ama bir oyunada o kadar para veremem. Kırıl 3000 kırıl
Kırılsın alırız bir tane 3000...
Mavi manyakmış
Buralarda bulunmuyo ama avrupada var bu ve daha pek çok farklı renkli 3000. yeşil, sarı...vs (2000 serisinde de vardı).
Benim kuzen gidiyor arada avrupaya ona aldırabilirim belki. Geçen yıl kendine kırmızı siyah PSP 2003 Spiderman Limited edition almıştı çok güzeldi alet
quote:
hmm eskişehirdenim ama sorun olmaz heralde kargoya verir...
Peki Hafıza Kartına atılan Filmleri oynatıyor mu 3000 ler?
tabi mp3 leri ve mp4 formatlı filmleri orjinal olmasada oynatıyor