Şimdi Ara

PSP 3000 Kullananlar Buraya ||||||| (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
23.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala kırılmadı dimi? Bende 2 tane psp var bir tanesi fat diğeri slim 3004, 1 ay daha beklesem mi kırılması için yoksa satıcam slim i?
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalpsp2

Hala kırılmadı dimi? Bende 2 tane psp var bir tanesi fat diğeri slim 3004, 1 ay daha beklesem mi kırılması için yoksa satıcam slim i?

yok kırılmadı ama bence az kaldı gibi
  • kırılacak gibi değil ama kırılsa ne olur çok merak ediyorum. psp 3000 fiyatları 500'e çıkar herhalde 350'lerden.
  • Arkadaşlar müjde bu salı kırılma ihtimali var, görünüz açık olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: jiwago

Arkadaşlar müjde bu salı kırılma ihtimali var, görünüz açık olsun

nasil yani anlatirmisin
  • gerçekten mi yav şimdiden heycanlandım
  • Öyle birşey yok inanmayın. Yukarıdaki resim dikkat edin FAT psp den alınmış

3000 KI-RI-LA-MA-YA-CAK
  • quote:

Orjinalden alıntı: [C_a_N_e_R]

Öyle birşey yok inanmayın. Yukarıdaki resim dikkat edin FAT psp den alınmış

3000 KI-RI-LA-MA-YA-CAK

arkadaşım bilip bilmeden konuşma o resimle alakası yok salı günkü olayla ilgili çünkü bu yöntemi kullanmadan kırmışlar.ve yazılımın büyük ihtiaml salı günü piyasaya verilmesi bekleniyor yapna kişiyide söyleyeyim davee
  • kıracak ben değilim nede bir Türk ünlü bir yabancı hacker kıracak az daha sabırlı olun salı günü eğer fake değilse muhtemelen bu cihazı kıran yazılım nete düşecek
  • hmmm. Ne yapmak lazım o zaman ya . Bu fiyatlardayken bir sıfır 3000 almak risklimi olur ki? Salı gününden sonra eminim fırlar fiyatlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: xEvaNeSx

hmmm. Ne yapmak lazım o zaman ya . Bu fiyatlardayken bir sıfır 3000 almak risklimi olur ki? Salı gününden sonra eminim fırlar fiyatlar

paran varsa 350ytlye sıfır al dursun bence benim düşüncem kesin kırlcak.çünkü baya uğraşıyorlar.ve kırıldıktan sonra psp3000 400 e dayancak
  • 400 ünde baya üstüne dayanır. Sıfır 350 Ytl ye satan bildiğin bi yer varmı?
  • quote:

400 ünde baya üstüne dayanır. Sıfır 350 Ytl ye satan bildiğin bi yer varmı?

khalkedon var bakırköyde çok güvenir biryer tavsiye ederim.şahsen ben alışveriş yaptım çok memnun kaldım
  • hmm eskişehirdenim ama sorun olmaz heralde kargoya verir...

Peki Hafıza Kartına atılan Filmleri oynatıyor mu 3000 ler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

quote:

hmmm. Ne yapmak lazım o zaman ya . Bu fiyatlardayken bir sıfır 3000 almak risklimi olur ki? Salı gününden sonra eminim fırlar fiyatlar

paran varsa 350ytlye sıfır al dursun bence benim düşüncem kesin kırlcak.çünkü baya uğraşıyorlar.ve kırıldıktan sonra psp3000 400 e dayancak

riske değmez ama. kırılmazsa pahalı bir video oynatıcımız olmuş olur. şu anda yaptığım iş nedeniye bir psp'ye ihtiyacım var ama bekliyorum bakalım. psp 3000 satışları durma noktasına gelmiştir herhalde. hackerlar yapamazsa bile sony el atar işe

• Bende PSP 2001 var ve genelde film veya müzik için kullanıyorum PSP'yi. Bu sebeple ekran önemli benim için. Birde arkadaşlarla multi yapıyoruz sürekli. Single olarak bitirdiğim oyun sayısı çok az ve fazla oynamıyorum ama bir oyunada o kadar para veremem. Kırıl 3000 kırıl

Kırılsın alırız bir tane 3000...

PSP 3000 Kullananlar Buraya |||||||
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007Fatih

Bende PSP 2001 var ve genelde film veya müzik için kullanıyorum PSP'yi. Bu sebeple ekran önemli benim için. Birde arkadaşlarla multi yapıyoruz sürekli. Single olarak bitirdiğim oyun sayısı çok az ve fazla oynamıyorum ama bir oyunada o kadar para veremem. Kırıl 3000 kırıl

Kırılsın alırız bir tane 3000...

PSP 3000 Kullananlar Buraya |||||||

Mavi manyakmış

• Buralarda bulunmuyo ama avrupada var bu ve daha pek çok farklı renkli 3000. yeşil, sarı...vs (2000 serisinde de vardı).

Benim kuzen gidiyor arada avrupaya ona aldırabilirim belki. Geçen yıl kendine kırmızı siyah PSP 2003 Spiderman Limited edition almıştı çok güzeldi alet
  • quote:

hmm eskişehirdenim ama sorun olmaz heralde kargoya verir...

Peki Hafıza Kartına atılan Filmleri oynatıyor mu 3000 ler?

tabi mp3 leri ve mp4 formatlı filmleri orjinal olmasada oynatıyor
  • hadi bakalım inşallah kırılır
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.