Şimdi Ara

PSP 3000 Kullananlar Buraya |||||||

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
23.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar bugün bende PSP 3000 aldım. Tüm 3000 ci arkadaşları burada toplarsak tüm sorun ve önerilerimizi birlikte grup olarak birleştiririz.

• kaca aldin ve en ucuz garantili ve garantisiz nerde bulunur?
  • psp 3000 ciyim bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: jacob85

kaca aldin ve en ucuz garantili ve garantisiz nerde bulunur?

Garantili bilmiyorum fakat, garantisiz khalkedon'da var.
  • psp nin son cıkanı hangisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Joe_ -- 25 Ocak 2009; 15:06:39 >
  • psp nin en son cikani psp2000 lerin ta88v3 bordlu olup kirilmayanlari ve psp 3000 lerdir.psp 3000 lerde kirilmiyor simdilil.
  • yeni bir psp çıkcak diolar dorumu ona göre alıp almıcam ?????
  • yakin bir zamanda psp cikacagini pek ihtimal vermiyorum oyle bi haber de duymadim. zaten 3000 ler yeni cikti.
  • şu anda sence hangi psp yi almalıyımm sence psp2000 ta88v3 versiyonunu mu alaım yoksa psp 3000 hangsi daha iyyii sence
  • up up cvpp
  • dostum neden her konuda ayni soruyu defalarca soruyosun.actigin konuda cevabini yazdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _gsliyiz_

şu anda sence hangi psp yi almalıyımm sence psp2000 ta88v3 versiyonunu mu alaım yoksa psp 3000 hangsi daha iyyii sence

ikisini de alma çünkü ikiside kırılamadı.Sen normal psp2000 al arada çok az fark var yani
    bi de aynı soruyu her konuda sorma
  • gsliyiz mıçmışsın batırmışsın konuyu. helal ya. İnsanın artık PSP bölümüne giresi gelmiyor.
  • cok komıkk !!!!!!!!!Sölede bidaha espiri yağtığında gülelim !!!!!!!!!tabi yapabiliosann
  • psp 3000 (pb 3003) cihazım var. en son 5.03 firmware yüklü. içerisinde skype var. normal bildiğimiz messenger da yüklenebiliyor mu? Wireless ortamlarda msn üzerinden konuşmak için? hatta bu mümkün ise psp kamerası alacağım. Skype de çok güzel denemeler yaptım ancak msn kadar yaygın değil.

teşekkürler
  • Kısmetse yaza alcam işallah, şuanlık Fat le idare etmek zorundayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _gsliyiz_

cok komıkk !!!!!!!!!Sölede bidaha espiri yağtığında gülelim !!!!!!!!!tabi yapabiliosann

arkadaş espiri yapmıyor gerçekleri söylüyor.ben de bugün kayıt oldum.psp bölümünde heryere olur olmaz yazmışsın.insan bi konusunun başında durur

• 3000 kırılma ihtimali nedir psp de en önemli nokta bu bence
  • Arkadaşlar bugün okulda psp takılıyoduk arkadaş bi bakabilirmiyim dedi ve psp yi elinden düşürdü.çok sert düşmedi.psp min modeli 3000 ve start tuşunun altında,ekranın üst kısmında,üçgen tuşunun yanında ezikler oluştu.bir de umd diski takınca read error verdi ama açıp kapadık umd değiştirdik o düzeldi.sizce sonra problem olur mu?benim ilk kendi başıma aldığım bi şey olduğu için baya içim gitti yemedim içmedim burs parasıyla psp aldım arkadaş yaptırırız dedi.peki bursada psp 3000 için dış kasa değişimi yapan yerler?lütfen gel 30 lira ver ben istanbuldayım değiştireyim tarzı tekliflerle gelmeyin.bursada yetkili servis sırameşelerde var başka bilmiyorum.ve kaç paraya mal olur?yardım ederseniz sevinirim....
    edit:arkadaşlar umd takınca "The disc could not be read" yazdı umdyi okumuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuga Hideki -- 9 Şubat 2009; 13:46:22 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.