Şimdi Ara

PSP 3000 Kullananlar Buraya ||||||| (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
23.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Max_Kolesne

Sony konsollarını kırdırmamanın yolunu buldu gibi Önce ps3 sonra da psp 3000...

+1.000.000 Dostum aynı şeyi düşünüyordum..
  • ben de 3000 kullanıyorum
  • psp3000 kullanıyorum bende
  • kirilamadi dimi hala 3000 ler
  • arkadaşlar psp 3000 kırıldımı yada bunun bir zmanı warmı bi bataryadan filan söz ediyolar?? doğruluk payı wamı!!! şimdiden teşekkürler!
  • psp 3000 kırıldığında bana haber verin
  • quote:

Orjinalden alıntı: assassinscreed

psp 3000 kırıldığında bana haber verin

Galiba sana hiç haber veremiycez..
  • ya niye bunun hala yazılımı açıklnamdı hayret bişey yaaa
  • Psp-3000 MALESEF kırıldı.Magic memory stick ve datel lite blue tool battery ile downgrade yapılabiliyor
    xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: Osuruk Şovalyesi

Psp-3000 MALESEF kırıldı.Magic memory stick ve datel lite blue tool battery ile downgrade yapılabiliyor
    xD

sonunda ya... daha fazla bilgi verir misin aga bunun hakinda?
  • psp 3000 kırılmadı bu gidişlede zor gözüküyor.psp 2000 i 2 yıl sonra kırdılar.3000alacağınıza 2.el bi psp 2000 alaydınız daha iyiydi.tam 280 oyunvarbende sıkılmadan dolu dolu oynuyorum.haa şu aralar 2000 lerin kırılabilen modellerini de (piyasada bulunmadığından)500-600tl gibi fiyatlardan satıyorlar bilginize psp 3000 de 320 tl ya satıyolar.
  • Bende de PSP 3000 var. Orjinal iki oyunla geldi, bi de ben PES 2009 aldım. şimdilik oyunlar yetiyor ama ben zaten daha çok otobüste vb yerlerde film, müzik ve internet için kullanıyorum. Arada bir oyun oynuyorum dolayısıyla kırılıp kırılmaması o kadar önemli değilk, ama kırılsa fena olmaz yine de
  • Arkadaşlar şu psp 3000 modelleri ne zaman kırılır ya psp aldık oyun alamıyoruz
  • bekliycen kardeşhackerlar zorluyolar ama daha beceremediler.hem size kim dedi 3000 alın diye araştırıp alsaydınız öle aralarında ahım şahım bi özellik deyok
  • quote:

Orjinalden alıntı: roket176_

bekliycen kardeşhackerlar zorluyolar ama daha beceremediler.hem size kim dedi 3000 alın diye araştırıp alsaydınız öle aralarında ahım şahım bi özellik deyok

arkadaşım eline hiç psp 3000 almadığın belli arada çok büyük fark var...
  • Arkadaşlar bir taneniz şu "mi" soru ekini ayrı yazmaz mı? Türkçeye bu kadar mı önem veriyorsunuz?
  • BEN 3004 KULLANIOM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr-wawew -- 12 Nisan 2009; 20:13:10 >
  • jiwago farklarını anlatta bilelim .ama bilmiyorsan sana yardımcı olmak için bir kaç yer söyleyeyim orda bak birazda.pspvadisi-mcpsp-pspbahane bu sitelerden araştır.
  • Uzun zamandır girmiyorum bölüme daha kırılamadı mı şu melet
    Ne yapmaya çalışıyor şu sony. Kırdırsa şu makinayı oyundan yapacağı karın Psp 3000'den kat kat yapmıştı şimdiye
  • quote:

Orjinalden alıntı: roket176_

jiwago farklarını anlatta bilelim .ama bilmiyorsan sana yardımcı olmak için bir kaç yer söyleyeyim orda bak birazda.pspvadisi-mcpsp-pspbahane bu sitelerden araştır.

dostum sağol bu sitelere ve yabancı pek çok foruma çok uzun süredir aboneyim. yinede önerin için teşekkürler

psp 3000 i olanlara müjdeli bir haberim var bu yakın bir zamanda Firmware çıkacağı anlamına geliyor

5.03 TIFF Hello World Çıktı

Daha önce yayımlanan Libtiff Crash - PSP 3000 - OFW 4.20'den sonra yeni çıkan exploits 5.03 ve psp 3000'lerde çalışıyor,ilk çıkan Libtiff Crash sadece psp 3000 4.20 firmwede çalışıyordu son çıkan TIFF dosyası bütün versionlarda çalışıyor

Matiaz'ın geliştirdiği bu dosya psp 3000 ve TA-88v3 anakartlı psp'lerin kırılmasında önemli bir adım

Test etmek için linkten dosyayı indirin dosyasını klasörüne atın h.bindosyasını ms ana dizine atın psp menüsünden photo sekmesine girin ve tiff resimi açın psp donup kapanacaktır

Bu şuan psp'yi downgrade etmez ama downgrade için çok büyük bir gelişme diyebiliriz

download

http://r a p i dshare.com/files/220385783/Tiff.zip.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiwago -- 13 Nisan 2009; 21:38:52 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.