Shopto'dan ülkemizdeki fiyatlardan çok ucuza orijinal oyunlar getirtilebiliyor.. Ayrıca @720p'nin de söz ettiği takas grupları çok önemli bir konu bence.
Hiç oradan alış veriş yaptınmı ??? kargo ücreti olarak ne kadar alıyorlar ve ne şekilde yolluyorlar ... gelmesi ne kadar sürüyor ???
1-2 hafta sürüyor. KArgo genelde 4-5 avro civarı. Royal maille geliyor. Ana konuyu inceleyebilirsin playstation bölümünde var.
Bu salı günü olayıyla ilgili yeni bir gelişme varmı ??? psp3000 sahipleri olarak mağdur psp grubu kuralım bari bizde... online oynadığınız oyun varmı beraber oynayabileceğimiz ???
Arkadaşlar merhaba. Bende eski psp lerden vardı sattım.ama kırıktı yani kopya oyun oynatıyordu. Ben onu aldığımda içinde video picture ve müzik klasörleri vardı. Neyse bir arkadaşım psp almış bu son kırılmyanalardan 3000 sanırım.epeydir uzak kaldım psp olayından kusuruma bakmayın. bana getirdi makinayı benim sattığım arkadaştan memory kartını aldım buna taktım .. tabi içinde iso ve psp diye iki dosya var psp nin içindede game game 132 falan bi kaç dosya daha var ben bu dosyaların yanına birde foto klasörü açtım içine foto falan attım psp yi açtım işlem tamam ama ne yaptıysam mp3 leri çalıştıramadım ps3 formatı falan diye uyarı veriyor ve attığım mp3leri çalmıyor.ayrıca videodada mp4 yapıp atmama rağmen aynı olay. bunlar farklımı yoksa uygulamam gereken başka bir yolmu var? Teşekkürler.
quote:
Orjinalden alıntı: be cool
Arkadaşlar merhaba. Bende eski psp lerden vardı sattım.ama kırıktı yani kopya oyun oynatıyordu. Ben onu aldığımda içinde video picture ve müzik klasörleri vardı. Neyse bir arkadaşım psp almış bu son kırılmyanalardan 3000 sanırım.epeydir uzak kaldım psp olayından kusuruma bakmayın. bana getirdi makinayı benim sattığım arkadaştan memory kartını aldım buna taktım .. tabi içinde iso ve psp diye iki dosya var psp nin içindede game game 132 falan bi kaç dosya daha var ben bu dosyaların yanına birde foto klasörü açtım içine foto falan attım psp yi açtım işlem tamam ama ne yaptıysam mp3 leri çalıştıramadım ps3 formatı falan diye uyarı veriyor ve attığım mp3leri çalmıyor.ayrıca videodada mp4 yapıp atmama rağmen aynı olay. bunlar farklımı yoksa uygulamam gereken başka bir yolmu var? Teşekkürler.
video ve mp3leri bilgisayarına yedekle sonra karta pspden format at . yedeklediğin verileri tekrar psp nin müzik ve video klasörüne yükle sorunsuz çalışır
3000 kırıldı hayırlı olsun artık m33 çıkmasını beklicez
Hala ses seda yokmu bu psp-3000'ler ile ilgile kırılsada adam gibi oyun oynasak.
ayakta alkışlamaktan başka yapacak bir şey gelmiyor aklıma!
quote:
Orjinalden alıntı: Max_Kolesne
Arkadaşlar bir taneniz şu "mi" soru ekini ayrı yazmaz mı? Türkçeye bu kadar mı önem veriyorsunuz?
ya arkadaslar bu nedir ya kırıldı yazanlar fln var acıklayın arkadasım aynı zamanda ben kırılması taraftarıyım bedava oyun oynamak varken kim parayla alırki kırılmasa bile ki ben umut ediyorum kırılacak gidipte 80-90 liraya orjinal oyun almam kırılmasını beklerim daha iyi ayrıca mi soru eki hakkında cagrı yapan arkadası kutluyorum
kırıldı fakat sadece ev yapımı oyunları çalıştırmakta şu an iso oyunlar hala çalışmıyor. ama psp go! gelio 3000 yakında kırılır yani
Bence de go satılmaya başlandıktan sonra kırılacak.
Bu arada mavi renk çok güzelmiş.
ya pspnin yanında gelen fifa 2009 u oynamaktan kusacam artık kırılsada kurtulsak
Arkadaşlar PSP 3000'in TV Out'ı nasıl? Aparatı var MediaMarkt'ta gördüm, 65YTL. Kullanan var mı? TV'ye çıkışı nasıl, filmleri iyi verir mi acaba,kenar boşluksuz tam ekran yani?
arkadaslar bursada psp 2003 versiyon 4.01 gereken işlemler icin yardım edıcekk bırılerı varmı memory stıck falan alıcamm
Arkadaşlar hayırlı olsun
Psp Go nun tanıtımından sonra
Psp 3000 lerde kırıldı hayırlı olsun.
2000v3 lerdeki gibi ChickHEN yardımı ile. Uyku modunda kalmaya devam ediceksiniz
HAYIRLI OLSUNN
ŞAKA YADA YALAN HABER DEĞİLDİR :)
iso cso cf tema herşey çalışır durumda:)
oo arkadaşlar ciddimi söylüyorsunuz ? şimdi neyapmamız lazım biyere götürüp çip falanmı taktırmamız lazım yoksa kendimiz birşey yükleyip kırıyormuyuz ? acemiyim biraz nu konularda ?
kendin bişiler yükleyip kırabilirsin ama bi yere de götürüp kırdırabilirsin acemi isen bi yere götür bence =)