Şimdi Ara

PSP-3004 bu mudur yani??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
9.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben bu psp olayına hiç girmemiş biri idim düne kadar. elimi bile sürmemiştim.. ekran görüntüsü bile görmedim.. o kadar yani..

3004 hediye geldi dün. fifa09 da yanında.. taktım oynayacam diye, grafik kalitesi beni üzdü. yakın çekimler hariç, uzak kamera goruntusundeyken adamlar kibrit çöpü gibi, ne hareket yaptıgı belli degil, sahanın uzagındakilerin forması seçilmiyor, hangi takım belli değil.. sanki anti-alising problemi varmıs gibi obje kenarları çizik çizik.. Sahada oyuncuların yayılmasını gösteren harita bile net değil..

Eksik yaptıgım bir sey mi var? Ekran görüntü kalitesini PC'deki gibi ayarlayacak bir şey mi var? Henuz memory stick takmadım.. onla ilgili olabilir mi?

Yoksa olay bu mudur? Buysa şayet, bu kadar meraklısının olması hayret bişii..

• Onun yerine Pes 09 oyna çok daha güzel
    Aksiyon seversen Gow derim psp'nin iyi oyunlarından biri...
  • Adamın sorusu dışında herşeyi söylemişin @Online Manager.

Eksik yaptığın bir şey yok, PSP böyle bir alet nasıl bir kalite bekliyorsun ki,anti aliasing eksikliği var demişin yuh artık el konsolu bu el dalga mı geçiryosunuz anlamıyorum PC deki gibi kalite diyorsun arkadaşım biri 300 ytl lik alet PC dediğin şeye milyarlar veriliyor iyi misiniz siz ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 18 Aralık 2008; 18:42:35 >
  • psp 3000 lerin ekranında problemde var belki ondan kaynaklanıyoda olabilir bence psp 3000 in hiçbir artısı yok tepkime hızı haricinde oda ekrandaki problemden kaybediyor zaten psp 2000 e kesinlikle devam
  • hem 300ytl hemde el konsolu fazle bi grafik beklemek hata bence diğer el konsallarıyla karşılartırırsan rakipleri karşısında ne kadar iyi olduğunu anlarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z Z z Z z Z -- 18 Aralık 2008; 19:01:46 >
  • FİFA 09 ne yazıkki çim kalitesi ve oyuncu detayları yüzünden oynayabileceğin en kötü grafikli oyunlardandır.Ama God of War ve bazı oyunlar çok kalitelidir

PC ile PSP karşılaştırılamaz.Eğer PSP PC deki yada Xbox taki NEXT-GEN oyunlar gibi grafik verseydi şimdi ne Xbox Nede yeni Ekran kartları olurdu...

PSP nin kalitesi GOW oyununda açığa çıkıyor zaten.Bazı oyunlarda güzel mesela Test Driver,Most Wanted,Undercover,Pes 2009 ...
  • Tabi beklentiler bir handheld cihazda ev konsolları tadında next-gen olmamalı, değilse diğer konsolların ömrü biterdi.. Yine de bir el konsolu için çok iyi grafikler bana göre, çoğu oyun da sadece grafikten ibaret değildir, elbet ilginizi çekecek kalitede veya grafikte bir oyun da bulabilirsini..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps Vita mi Psp mi?
    6 yıl önce açıldı
    Xbox 360 Jtag mi Orjinal mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu forumdaki yorumları kendine referans alırsan beklentilerinin yükseliyor olması normal insanların kullandıkları cihazları göklere çıkarma gibi bir huyu var. Adamlar psp grafikleri ps2 den iyidir diye iddia ediyor ne diyim daha (ikisinide kullanıyorum)

Psp grafik olarak diğer mobil ürünlerden çok çok ileride olaya öyle bakmak lazım, ama psp dediğin alet işte bu kadar Cihazın maksimum grafiği nedir diye görmek istiyorsan Daxter ve God of War oyunlarını oyna, ps2 de bu oyunları oynamışsan onlarda tatmin etmeyebilir şimdiden söyleyim.

• Hani şöyle bir laf vardır.Görmemişin diye başlar.Onun gibi bir şey olmuş bu...
  • Aslında ytetrince güzel bir konsol
  • O, oyunun kalitesizliğinden başka oyun yükle gör

ör : medal of honor

Hot Shots Golf: Open Tee 2

veya nfs nin araba yarışlarını
  • Fifa oynayınca bende tiksinmiştim Psp'den...

Pes09 yükle, farkı gör.

(:
  • quote:

Orjinalden alıntı: head

Fifa oynayınca bende tiksinmiştim Psp'den...

Pes09 yükle, farkı gör.

(:

Psp de grafik istiyorsanız God Of War oyanayacaksınız.
  • Neden bilmiyorum ama ben GOW'a bir türlü alışamadım.

• PSP 3000 ekranındaki problemden bahsetmiş bir arkadaş, problem nedir açabilir misiniz?..
  • pspnin grafiğini ben ps2 ile ps1 arasında olarak görüyorum.
  • psx asla psp kadar olamaz bu benim görüşüm.tam arasıda olamaz buda benim görüşüm ps2'ye bir kala diyorum tabiki bu da benim görüşüm nokta
  • mesajımıda editleyemiyorum nedense bilmiyorum.neyse psp bence çok çok yeterli bir el konsolu olarak ama her oyun için değil genel olarak yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: head

Neden bilmiyorum ama ben GOW'a bir türlü alışamadım.

Nasıl alısamadın dostum psp gordugum en ama en ıyıııııı oyun yanı dua edıyorum onun gıbı bır oyunun daha cıkması ıcın her konsola has efsane oyunlar var mesela ps2 ve ps3 e god of war serisi , xbox 360 a Gears of War serisi ,Psp ye de gow:chains of olympus u devam ettirirler..
  • valla dostum benim Psp 2000 ve cok menmunum valla favori oyunlarım ise Pes2009.Undercover.Tekken Dark.Bornout Dominator.Gow ben bunları genelde :D oynuyom özellikle pes2009 yurtta oda turnuva yapıoz :D süper oluo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.