Şimdi Ara

Psp açılmıyor (Brick)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Psp açmaya çalıştığımda yeşil ışık geliyor sonra kendiliğinden gidiyor. Acaba ne yapabilirm pandora, magic memory stick falan söylüyor internet ne kadar doğru. Versiyorununu ben
    HACK lemiştim
    ondan mı oluyor ?

Not: Recovery menüsünede giremiyorum ayrıca memory stick ışıgı ve ekranda hiç ışık yok sadece yeşil power ışığı oda 4-5 saniye

Bu arada psp nin modeli

Psp açılmıyor (Brick)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKKO_61 -- 6 Mayıs 2010; 15:29:58 >

• Fat olduğu için kolayca yaparlar.Tam bilgim yok ama Khalkedona götür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

Fat olduğu için kolayca yaparlar.Tam bilgim yok ama Khalkedona götür.

Yeni bir anakart ile falan sorun çözülür mü eğer öyleyse alıp takabilrmde
  • yok dostum sadece pandora işlemi yapılıyor hiç bir sorun yok yani.
  • ne yaptında bu duruma geldi.versiyon falan durumu mu ? durup dururken mi ?
  • bu fatlara karsi olan sempatim iyice artmaya basladi brick olursa tamiri kolay, digerlerine gore biraz daha saglam

gidip bir tane fat mi alsam ne yapsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: netrex2

ne yaptında bu duruma geldi.versiyon falan durumu mu ? durup dururken mi ?

Oyun oynuyordum sonra oyundan ciktim takildi beklemeyeyim dedim kapattim sonrada bir daha acilmadi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    atrix soft brick yardım lutfen
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoD3r-D

Boş yere para dökmene gerek yok istersen sende tamir edebilirsin.

Buradan Yapabilirsin

teşekkürler link için araştırıyorm
  • Hacı naptın anakart falan1000lerde kolay yapılıyo.2000-3000lerde değişiyo bildiğim kadarıyla.100 küsüre değişiyorlar.Ben 2. el aldım 2004.Brick ettim ama allahtan garantisi vardı bir şekilde soktuk yaptırdık Benim pek bilgim yok ama kendin yapabilirsin sanırım.AMA daha kötü zarar verebileceğin bir durum varsa işin ustalarına götür. 20-30 neyse .PSP'nden olursan daha kötü.
  • quote:

Hacı naptın anakart falan1000lerde kolay yapılıyo.2000-3000lerde değişiyo bildiğim kadarıyla.100 küsüre değişiyorlar.Ben 2. el aldım 2004.Brick ettim ama allahtan garantisi vardı bir şekilde soktuk yaptırdık Benim pek bilgim yok ama kendin yapabilirsin sanırım.AMA daha kötü zarar verebileceğin bir durum varsa işin ustalarına götür. 20-30 neyse .PSP'nden olursan daha kötü.

Teşekkürler kendim yapmasına yapabilirim ama bir yöntemi öğrenebilirsem bir sürü şey denedim olmadı bakalm hayırlısı.

• PSP vadisi .com var.
    Oraya bir bak yardımcı olurlar.
  • gittigidiyorda pandora setleri var al bir tane yap çok kolay
  • quote:

PSP vadisi .com var.
    Oraya bir bak yardımcı olurlar.

Teşekkürler bakıyorm
  • merhaba ben psp tamir işiyle uğraşıyorum cihazınızı gönderirseniz hallederim.

dilerseniz msn adresimi ekleyebilirsiniz ordan detayları görüşürüz : pspdestek@gmail.com
  • Bu işlem ile en kolay pandora ms ve pandora pili yapacaksınız bunun için elinizde homebrew uygulama çalıştıran bir psp olmalı fazladan elinizde ms ve pil var ise mevcud psp'nizlede işlemi yapabilirsiniz (ben öyle yaptım) eğer yok ise hemen gidip alın yedekte dursun bu uygulama slim ve fat psp'de %100 çalışmaktadır

Adım 1
    indirin ve PSP/GAME klasorune atın

Adım 2
    Programı çalıştırın karşınıza gelen menüde O tuşuna basın ve pilini çevirin slim veya fat pili farketmez

Adım 3
    Pil çevirme işlemi bittikten sonra menüde R+X tuşuna basın işlem bitince L+X tuşuna basın ve ms'yi ayarlayın eğer işlemi doğru yaparsanız ms'nizin adı PANDORA olarak değişecek bigisayarıma girip bakabilirsiniz

Adım 4
    işlem bittikte sonra ms'nizin içindeki dosyaları bilgisayardan elinizle silin aşağıdaki linkten dosyayı indirin ve içinden çıkan bütün dosyaları memory kartınıza atın,bundan sonra brick olan psp'ye slim veya fat farketmez önce ms'yi sonra pili takın karşınıza gelen menüde X'e basarsanız 3.71M33-2 versionu yüklersiniz hemen altındada diğer seçenekler mevcud karar sizin

Download PACK PANDORA MCTUNA

Dosya Şifresi:mctuna

Bu konuyu açmamın nedeni bazı arkadasların pandorayı tam anlayamaması.Pandora piller pspye taktığında özel firmware(iso calıstran cinsten) yuklemeye izin verir.
    -Size 2 psp lazım pandora ile cfw(özel firmwre)yuklemek için.
    -cfw psp aracılığıyla pandora battery yapıyoruz.
    -Ve de gerekli kart ayarları.
    -Şimdi orjinal fw olan pspye kartı tak once.
    -Sonra pandora bataryayı tak oldu.
    oradaki adımlardan çok güzel anlaşılıyo.

• selam Inter benim 2006 pb modeli psp im var.
    Custom Firmware 5.50 GEN-D3 DIRECTLY yüklerken bir sorun çıkarmadı, tekrar başlat dedim psp kapandı ama sonra açılmadı. bende mauel power yaptım, yeşil ışık geldi ama ekran gelmedi. uzun süre power tuşunu ittiğim zaman kapanıyor tekrar aç diyorum gene sadece yeşil ışık geliyor ekran gelmiyor. hafıza kartını cıkartıp da denedim olmadı. ne tavsiye edersininz.

Lütfen acil cevap..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

bu fatlara karsi olan sempatim iyice artmaya basladi brick olursa tamiri kolay, digerlerine gore biraz daha saglam

gidip bir tane fat mi alsam ne yapsam

ben cok memnunum şahsen tavsiye ederim versiyon işinide biraz bilgi edindikten sonra halledebilirsin..
    benm gibi :D
  • bu bahsettiğin işleride ben kendim halletmiştm bi limunes alıp ama onu geçersek benim tuhafıma giden sen yolu yöntemi öğrenip kendim yaparım demişsin ya =>bu versiyon kırma işinide kendin bulup yöntem öğrenip yapıp brick etmedin mi?:D bu önce bozuk musluğu yapmaya çalışıp beceremeyip tamirci çağırıp nası yaptığını öğrenip eski şekilde geri bozup tekrar kendin yapmaya çalışırken bozmak gibi bişey :D örnek uzun ama uyumlu bence :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.