Şimdi Ara

Psp alıyorum ama adam vermedi:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar esk.de esnaf sarayına gittim sordum psp3000 350 tl dedi ver abi dedim adam dur dedi 1ay sonra kırılacak ozmn al dedi:S ne yapmalıyım kırılınca ztn fiyatı artmazmı?Önerilerinizi bekliyorum birde en kaliteli grafikleri olan oyun hangisidir? saygılar:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhanbahar -- 9 Mayıs 2009; 10:41:13 >

• adam kırılsın gel sana daha kazık bir fiyata satim demeye getirmiş :D
  • doğru valla.peki khalkedon dan yada başkasından psp 3000 alayımmı ilerde kırılacak mı param anca ona yetiyor çnkü yeni pc topluorm yanınada psp alacağım:) oyunlar en ucuz nerede olur ve kaç civarıdır mesela pes 09 gibi:)
  • oyunlar ülkemizde pahalı ps3 oyunlarıyla aynı fiyata satılıyor neredeyse,
    tavsiyem ikinci el piyasasını incele ve imkanın varsa yurtdışından oyun satan shopto,sendit gibi sitelere göz atman.Yurtdışında ps3 oyunlarının genelde yarı fiyatına satılıyor sıfır psp oyunları.
  • valla ben 23 nisandaki mavibilgisayarın kampanyasından psp slim 2000 i 330 tl ye almıştım garantili falan yani bana kalsa 200 tl bile anca eder bu cihaz istersen al sen bilirsin fiyat iyimiş garantisi falan varsa çokta almak istiyosan al :)
  • psp3000 205 usd tasco games taslak elektronik. ancak kırılmasını bekleme kırılmayacak.
  • PSP3000 sizin deyiminizle "kırıldı" zaten. "Yedek" UMD ISO'larını oynatan,son kullanıcıya hitap eden stabil bir CFW çıkması biraz daha zaman alabilir ama yasal homebrew uygulamalar şu anda çalıştırılabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 de oynamak bi başka oluyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet tam anlamıyla "kırılınca" fiyatları elbette yükselecek ama bu yükselme çok da fazla olmayacak bence,
    Sonuçta garantili satılan ürünün şu anki fiyatı belli ve de "kırılma" sonrasında yine sabit kalacak.
    Şu anda sadece spot konsolu 350 TL civarında satan dayılarımız, tercih sebebi olabilmeleri için "kırlıma" sonrası fiyatı 420 tl üzerine çıkarmamalılar.Ondan sonra kaç kişi spot psp ye (kart dahil) 500 TL verir bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 10 Mayıs 2009; 12:30:32 >
  • Eğer sadece 1 oyun oynayacaksan PES09 gibi o zaman direkt al kırılmamışını yoksa 2 orjinal oyun alırsın kırılmış psp nin fiyatını geçer.
  • ya tek oyun oynarım uzun süre ben ztn nete girip film izlicem vs. gps cihazı aldım ark.tan hediye etti daha doğrusu ama psp yok bizim yol khalkedon a düştü gene:D:P:)
  • ha bide şunu sorayım hazır bulmuşken sizi:D psp de pes 2009 mu daha iyi fifa 2009 mu???
  • bence 2. el slim al.250 tl ye aksesuarlı oyunlu fwli alet alırsın.zaten eskime diye birşey yok alette 2 senedir kullanıyorum ilk aldığım günkü gibi.
  • 2.el temiz bulursam alıcam ama yokki khalkedon da 2.el olsa hmn alırım yada temiz ve güvenilir bulsam:/
  • abicim kırılabilir versiyon yada kırılmışmı? pm den bi görüşelim sizinle
  • khalkedondan al 330 tl idi galiba ayrıca kırıldığı zaman gidip bedavaya versiyon yükletebileceksin ve cihazının khalkedon tarafından garantisi olacak.
  • kırılsa bile max 50 liraya yaptıırırsın dostum..
  • sakın piano black almada boyna kılcal çizikler oluyor ben mecburiyetten aldım mavide tek bunu satıyorlardı
  • Al arkadaşım sen rahatça. Kırıldığı zaman çok rahat kendin de kırabilirsin için rahat olsun .. O adam da sanıyorum enterasan bir tipmiş KIRILDIĞI ZAMAN ALIRSIN da ne demek ya malı satan adam kendisi nasıl ticaret yapıyor o insan gerçekten İLGİNÇ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.