Arkadaşlar şubat tatilinde psp3000 almaya karar verdim.Ama ortalıkta psp2 dedikoduları dolaşıyor.şimdi psp alıp bir hafta yada 1 ay sonra psp2 çıkarsa pspnin oyunları filanda çıkmaz sizce almalımıyım psp3000 ?
PSP2 daha görüntüleri bile ortaya çıkmadı.Yani o kadar kısa sürede çıkar mı bilmem.
Bence şubat tatilinde bir 3000 al.Fiyatlar çok düşücek o zamana.300-350 liraya bile alabilirsin.
Ben de tavsiye ederim PSP3000 almanı. Bazı arkadaşlar PSP GO'yu da beğeniyor ama ben PSP3000 tavsiye ederim. Bence de daha güzel. Hepsi kırıldı zaten. Fiyatı düştüğü zaman alırsın.
Hocam sabırlı biriysen biraz daha beklemeni tavsiye ederim. İki kere masraf yapmamış olursun ve gün geçtikçe fiyatlar daha da düşer diye tahmin ediyorum.
sKaç zamandır var zaten psp2 söylentileri ortada hala bişey yok ama. Beklediğine yazık. Bence al, yükle oyunlarını ms'ye bak keyfine. Biraz paraya kıy 16 gb ms al. 8 aldım sadece oyunlara yetmiyor ya.
quote:
Orijinalden alıntı: amtcn10
sKaç zamandır var zaten psp2 söylentileri ortada hala bişey yok ama. Beklediğine yazık. Bence al, yükle oyunlarını ms'ye bak keyfine. Biraz paraya kıy 16 gb ms al. 8 aldım sadece oyunlara yetmiyor ya.
16 gb önermiyorlar diye biliyorum. Kasma oluyormuş sanırım.
quote:
Tavsiye edilip edilmediği hakkında bilgim yok fakat kullanan arkadaşım var bir problem yaşamıyor. Karar sizin tabiki de.
Ama 8'in yeterli gelmediği zamanlar oluyor malesef.
quote:
Tavsiye edilip edilmediği hakkında bilgim yok fakat kullanan arkadaşım var bir problem yaşamıyor. Karar sizin tabiki de.
Ama 8'in yeterli gelmediği zamanlar oluyor malesef.
Mümkün.Çoğu kişide 14-15 GB doldurunca kasma yapıyor.O yüzden söylemiştim
8 banada yeterli gelmiyor.En iyisi 2 tane 8 almak.Biraz uğraştırır ama kasmasından iyidir.
Küçük bir hatırlatma yapayım Sony Memory Stick Duo alacaksanız eğer, MARK2 olanlardan alınız. Veri transferi daha hızlıymış. MARK2 kartın sol alt köşesinde yazıyor ve paket üzerinden görebiliyorsunuz. Çakma almamaya dikkat ediniz.
Arkadaşlar izmirden ucuza 2çel alabileceğim bir yer warmı
quote:
Orijinalden alıntı: _Joe_
Arkadaşlar izmirden ucuza 2çel alabileceğim bir yer warmı
Ayrı başlık aç istersen burada soruna hızlı cevap alamayabilirsin. Ayrı başlık açarsan biri görüp cevap verebilir.
arkadaşlar sandisk in hangisi çalışıyor, ben çakma ms almaktansa sandisk almayı düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: hasanmerto
arkadaşlar sandisk in hangisi çalışıyor, ben çakma ms almaktansa sandisk almayı düşünüyorum
8GB Memory Stick Duo olan Sandisk'ten alman yeterli olacaktır.
Benim sorum hariç her türlü soruya cevap buldum valla
3dsyi bekle 3ds al... (nintendo 3ds)
al al yolculukta okulda işte otobüste heryerde psp
quote:
Orijinalden alıntı: _Joe_
Benim sorum hariç her türlü soruya cevap buldum valla
Soruna cevabı zaten ilk mesajda The maXz! verdi. PSP2'nin çıkış tarihi daha belli bile değil. Bu yıl içinde bir ara söyleyecekler. Ayrıca PSP2 çıksa bile PSP'ye oyun desteği hala devam edebilir. İlk çıktığı zaman kaç kişi PSP2 alır ki sen düşün.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme