Bildirim
psp de oyun soran konulara son! girin bu linklere bidahada sormayın
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Güzel . -
quote:
Orijinalden alıntı: goksenin1
bi daha sorarsam senin gibi olayım sorsunlar hajı cevaplamak zorunda değilsin nedir bu afra tafra
hee sorsunlar cevap verdikçe mesaj sayım artıyo, konu ismi bole olunca senin gibi konuya gıcık olup cevap vermek isteyenlerde mesaj yazıyo ben cevap veriyom yine mesaj sayım artıyo maksat mesaj cevap yaz yine cevap verem mesaj sayımız artsın -
Psp icin crisis core önerir mısınız
Satmadan önce oynamak istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: superdejo
quote:
bi daha sorarsam senin gibi olayım sorsunlar hajı cevaplamak zorunda değilsin nedir bu afra tafra
hee sorsunlar cevap verdikçe mesaj sayım artıyo, konu ismi bole olunca senin gibi konuya gıcık olup cevap vermek isteyenlerde mesaj yazıyo ben cevap veriyom yine mesaj sayım artıyo maksat mesaj cevap yaz yine cevap verem mesaj sayımız artsın
sen böyle başlıklar aç ben sana hep cevap atarım yavrum maksat post kasmak madem seni bu sitede moderatör görene kadar yazayım yoksa gözüm arkada gider.
tmam hacı yeter bu saçma muhabbetin konunun amacı psp ben bi şaka yaptım sen laf sokma yarışı içindesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ijustine fan
Psp icin crisis core önerir mısınız
Satmadan önce oynamak istiyorum
crisis coreyi sevende çok pspnin eniyisi diyende ama bence güzel deil -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
hee sorsunlar cevap verdikçe mesaj sayım artıyo, konu ismi bole olunca senin gibi konuya gıcık olup cevap vermek isteyenlerde mesaj yazıyo ben cevap veriyom yine mesaj sayım artıyo maksat mesaj cevap yaz yine cevap verem mesaj sayımız artsın
sen böyle başlıklar aç ben sana hep cevap atarım yavrum maksat post kasmak madem seni bu sitede moderatör görene kadar yazayım yoksa gözüm arkada gider.
tmam hacı yeter bu saçma muhabbetin konunun amacı psp ben bi şaka yaptım sen laf sokma yarışı içindesin
pardon kardeş böyle forumlarda kendini forumun sahibi zannedip herşeyi bilenler çıkıyor ne laftan anlıyorlar ne sövmekten kendi işlerine bakmayan başkalarına illa bulaşan sanki forum sadece kendileri için varmış gibi kendilerini herkesten zeki sanıp onların yerine düşünüp bir de akıl dağıtan tipler sanal alemi de zehir ediyorlar seni de onlardan sandım artık refleks oluştu cevap yazmak için. sen aklı başında birine benziyorsun kolay gelsin..
sende haklısın ama boşver bahsettiğin insan tipine karşı çıktığında hatasından ders almak yerine hep üste çıkmaya çalışır böylelerinden kurtulmak için ciddiye almamak lazım çünkü adamın amacı zaten senin gibi birini bulup tartışmak
-
Arkadaşlar ankara için psp arıyorum 3004. Yanlış yeremi yazdım bilmiyorum.Varmı satan? -
quote:
Orijinalden alıntı: Yigit315
Arkadaşlar ankara için psp arıyorum 3004. Yanlış yeremi yazdım bilmiyorum.Varmı satan?
evet yeri olmamış ama yardım edecem bak jao nun telini verecem bi ara orda psp nin 2. eli vardır yoksada gelince haber verirler popüler bi yer zaten
tel:(0312) 417 81 68 - 419 08 24 -
psp nin ömrü nerde bitti. bunu ancak oyun dünyasından anlamayanlar söyler. ps2 ye bile yakın zaman kadar oyun çıkıyodu. hatta yine bile çıkmakta. -
quote:
Orijinalden alıntı: ps3xbox360
psp nin ömrü nerde bitti. bunu ancak oyun dünyasından anlamayanlar söyler. ps2 ye bile yakın zaman kadar oyun çıkıyodu. hatta yine bile çıkmakta.
haklısın fifa 12 gelecekmiş mesela psp ye değiştiriyorum başlığı ama ps2 ye bile demişsin ps2 nin ömrü daha 2 yıl bitmez çok güçlü makinaydı çıktığı zamana göre -
İşte böyle bir site arıyordum.
Teşekkürler. -
gamespot u devamlı takip etmekteyim zaten,güzeldir -
Guzel. -
güzel diyeyim mesaj sayım artsın xD -
Ace Combat Joint Assault
Ace Combat X Skies Of Deception
Angry Birds
Archer Macleans Mercury
Asphalt Urban GT 2
ATV Offroad Fury Blazin Trails
ATV Offroad Fury Pro
Burnout Legends
Chains Of olympus
Crazy Taxi Fare Wars
Dantes Inferno
Driver 76
Echochrome
FlatOut Head On
Ghost Of Sparta
Gran Turismo
Grand Theft Auto Chinatown Wars
Killzone Liberation
Little Big Planet
Medal Of Honor Heroes 1-2
Medievil Resurrection
Metal Gear Solid Peace Walker
Metal Gear Solid Portable Ops Plus
Miami Vice
Midnight Club L.A. Remix
Peggle
Pinball Hall Of Fame The Gottlieb Collection
Pinball Hall Of Fame The Williams Collection
Prince Of Persia Rival Swords
Pursuit Force
Pursuit Force Extreme Justice
Race Driver 2006
Resistance Retribution
Star Wars Battlefront Elite Squadron
Star Wars Battlefront Renegade Squadron
Star Wars Lethal Alliance
Viewtiful Joe Red Hot Rumble
Virtua Tennis World Tour
Wipeout Pulse
Wipeout Pure
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X