evet arkadaşlar , VSH menüden ayarlanan XMB ve CPU Clock Speed 333/166 ayarı çok önemli bir ayar dır. ben bu ayara çıkarmadan benim cihaz menülerde zor geziyodu hatta kilitleniyordu. psp forumlarında okuduktan sonra bu şekilde ayarladım şimdi masaüstü pc mle yarışacak nerdeyse :) . sonra pil çok yemesin diye biraz düşürdüm ayarı.şimdi stabil .yani diyeceğim cihazı geldiği gibi default hızda kullanmayın ben bunu öğrendim.sorun yaşayanlara umarım çözüm olur .
bunu zaten biliyorduk. Fakat bilmeyen arkadaşlarda vardır mutlaka. Ayrıca bu dediğin işlem sadece CFW, yani korsan kullanıcılar için.
ben bilmiyordum işte .hatta dedim adam bozuk ürün mü sattı , hafıza kartı sorunlu mu vs. diye çok düşündüm.çünkü oyunların ortasında kilitleniyordu. Eğlence hevesim yarım kaldı diye üzülmüştüm. kullandığım hafıza kartı yan sanayi ve bu şekilde performansı normal olarak çalışıyor.inan bu şekilde çözümü bilmeyen çok kullanıcı var. CFW ye gelince sadece korsan diyemeyiz bence .modifiye edilmiş işletim sistemi .bu şekilde psp yi istediğimiz şekilde özelleştirebiliyoruz .eklentiler kurabiliyoruz,ev yapımı programlar çalıştırabiliyoruz. olması gerekende bu. yoksa ferrari alıp satıcının sadece 80 km yi geçmeyeceksin demesine benziyor .
Bu menü tam olarak nerde versiyonumu 4.00 m33 den 5.50 gen d3 'e çıkardım . God of war eski versiyonda açmıyordu , şimdi açılıyor ama zaman zaman donmalar oluyor sebebi nedir acaba ?