Şimdi Ara

Psp hiç bir şekilde açılmıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorunu hallettim psp'de sıkıntı yokmuş sarj aletim bozukmuş yeni bir sarj aleti alarak çözüm buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LawlietRyuzaki -- 18 Kasım 2011; 15:05:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LawlietRyuzaki

psp'm bi arkadaşımdaydı uzun zamandır kullanmadım yaklaşık 1-1.5 yıl onda kaldı. o da kullanmadığını söylüyor. psp'yi şimdi aldım. psp açılmıyor sarjının bittiğini düşündüm sarja taktım yine tepki vermiyor , usb bağladım yine tepki yok brick olacağını düşündüm ama hiçbir şekilde yeşil ışık vs. hiçbir şey vermiyor.. downgrade,upgrade vs. bilgim var elimden gelir, pandora düşündüm ama yeşil ışık bile yanmadığı için para harcamak istemedim. sorun ne olabilir? teşekkürler.

Bataryayı çıkarıp yine şarja taktığınızda da bir tepki yok mu ? Anakart yanmış olabilir, ama nasıl ? Başka bir şarj aleti ile de deneyin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaty. -- 17 Kasım 2011; 17:12:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ****.

Bataryayı çıkarıp yine şarja taktığınızda da bir tepki yok mu ? Anakart yanmış olabilir, ama nasıl ? Başka bir şarj aleti ile de deneyin bence.

Sarj aleti sağlam mı değil mi hatırlamıyorum.Bataryayı çıkarıp denedim ama yine tepki vermedi. ayrıca en azından usb ile bağladımda bilgisayar bi tepki verir diye düşünüyordum o da olmuyor. yarın birine götüreceğim 20-40 liradan başlar tamir fiyatları dedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yardım lütfen
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.