selam şimdi biri çıkıpta neden arama yapmadın demesin millet bilmeden konuşmasın şimdi bende psp var versiyonu 1.52 bununlar wireless olan bir pc ye nasıl bağlanıcam ne zaman bağlanmayı denesem hata veriyor a connection error has occurred the wlan swich is not turred on diyor hımmm şimdi anladım diyoki swici aç açtım ama şimdide bu hatayı verdi bak hem soruyom hem cevaplıyom ben varya yarı dahiyim ya neyse nerde kaldık şimdide a connection error has courred 80410d07 ve a connection error has occurred the access point was not detected diyor ne yapcaz nasıl yapcaaz bide bunun versiyonuyla oynamama gerek varmı hadi iş başına kolay gele
sen psp yi ne zaman aldın? hakaret olmasın ama sen dahi değilsin çünkü bağlantıyı yapmadan baplanmaya çalışıosun bilgisayara bağlanmaz internete girmek içinde modemi bulucan
bilgisayar ile psp bağlamak için USB kablosunun küçük uçlusunu psp'ye büyük uçlusunu bilgisayara takıcaksın daha sonra psp'yi açıp menüdeki ayarlara girip USB moduna geçiriyosun bekliyosun bilgisayarda dosyalar çıkıyor zaten ama bunu yapınca yine eror verirse yapabileceğim hiçbir şey yok ama sen dene bunu
quote:
Orijinalden alıntı: omerbicak
selam şimdi biri çıkıpta neden arama yapmadın demesin millet bilmeden konuşmasın şimdi bende psp var versiyonu 1.52 bununlar wireless olan bir pc ye nasıl bağlanıcam ne zaman bağlanmayı denesem hata veriyor a connection error has occurred the wlan swich is not turred on diyor hımmm şimdi anladım diyoki swici aç açtım ama şimdide bu hatayı verdi bak hem soruyom hem cevaplıyom ben varya yarı dahiyim ya neyse nerde kaldık şimdide a connection error has courred 80410d07 ve a connection error has occurred the access point was not detected diyor ne yapcaz nasıl yapcaaz bide bunun versiyonuyla oynamama gerek varmı hadi iş başına kolay gele
emrin olur paşam
Sen pc den internetemi girmeye çalışıyosun? yoksa sadece wireless le pc ve psp arasında bağlantımı kurmaya çalışıyosun ? konularınıda düzgün aç biraz bune emir verir gibi
yaw nasıl bi bilgi isteme şekli bu?? sen insanlardan yardım isterken emir verirmiş gibi mi istiyorsun???? burda kimse sana cevap vermek zorunda değil senin bu yardım isteme şeklinle.. ayrıca şu sorunu daha açık ve net bi şekilde yazarmısın
Kardeşim psp ile makineye bağlanmak için usb kablo lazım. wireless dan internete girmek istiyorsan swicth'in olduğu tarafı kapatma. modeme yakın bir yerde dur. Psp 5 sene geriden geliyor 1.50 psp nin çıkış versiyonudur versiyonu yükselt.