Bildirim
psp kulaklık tavsiyesi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
seinnheiser cx 200 pişman olmazsın kesinlikle -
quote:
Orijinalden alıntı: benwade41
seinnheiser cx 200 pişman olmazsın kesinlikle
kardeşim biraz tuzlu bu ya:D hadi aldık diyelim bunun performansını psp verecekmi? oyun konsolu sonuçta.kaliteli bir müzik çalar ipod falan olursa alınırda yani psp için biraz düşündürücü. -
ben kulaklığı ipod ve psp ile kullandım.ipodla tabiki çok daha iyi fakat psp ilede bence çok tatminkar performansı var.tabi görüşler değişebilir sizin hoşunuza gitmeyebilir benimk sadece bir öneri.evet fiyatı biraz pahalı olabilir bence değer ama -
Konsol çok rahat kaldırır
Ben DX'den kendi kulaklığı olan bi kulaklık sipariş etmiştim geçen sene, hala onu kullanıyorum ve beni idare ediyor -
quote:
Orijinalden alıntı: benwade41
ben kulaklığı ipod ve psp ile kullandım.ipodla tabiki çok daha iyi fakat psp ilede bence çok tatminkar performansı var.tabi görüşler değişebilir sizin hoşunuza gitmeyebilir benimk sadece bir öneri.evet fiyatı biraz pahalı olabilir bence değer ama
quote:
Orijinalden alıntı: _Corvette_
Konsol çok rahat kaldırır
Ben DX'den kendi kulaklığı olan bi kulaklık sipariş etmiştim geçen sene, hala onu kullanıyorum ve beni idare ediyor
arkadaşlar almak isterimde şu durumda bütçem yetersiz.siz 15 20 civarı bişey önerseniz.sony md ler falan var sanırım onlardan olabilir başka markalar olur.
-
ne yazık ki o fiyatlarda bir kulaklık denemedim ne desem yanlış olur -
sony mdr zx100b 70 liraya aldım ben sesi iyi yani -
bn ipod kulaklığı kullanıyorum iyi ses veriyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X