Şimdi Ara

psp kullanım süresi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla psp oyun oynadaığın zaman 3-3,5 saat gidiyor. Fakat ben oyun oynarken bu süre daha kısa geldi bana. Sesi açık fakat ekran ışığı 1. sevide yine d çok cabuk gidiyor sarjı. Aldığım yerde ilk sarjı yüksek tutsamda bişeyin fark etmeyeceğini söyldiler. yani ilk sarjı 12 saat yapmanın bir faydası yokmus
    bende ışığı sönene kdar sarjda bıraktım öyle kullanmaya başladım. Genede sarj süresi çok az gidiyor bunun sebebleri nelrdir nasıl çözebilirm?

• quote:

Orjinalden alıntı: Cypon

Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla psp oyun oynadaığın zaman 3-3,5 saat gidiyor. Fakat ben oyun oynarken bu süre daha kısa geldi bana. Sesi açık fakat ekran ışığı 1. sevide yine d çok cabuk gidiyor sarjı. Aldığım yerde ilk sarjı yüksek tutsamda bişeyin fark etmeyeceğini söyldiler. yani ilk sarjı 12 saat yapmanın bir faydası yokmus
    bende ışığı sönene kdar sarjda bıraktım öyle kullanmaya başladım. Genede sarj süresi çok az gidiyor bunun sebebleri nelrdir nasıl çözebilirm?

sesi kulaklıkla kullan ve ekranı en düşük seviyeye getir..
  • Ekran en düşük seviyede zaten. Sadece sesli oynuyorum ya da film izliyorum. Onunda o kadar fazla bir etkisi olacağını sanmıyorum yani. ama genede az gidiyor batarya.
  • Ben de fat psp var. Yolda 2 film 2 bölüm lost izliyorum %50 ye anca düşüyor(parlaklık en düşük seviyede).Allah nazardan saklasın. Oyunda denemedim ama referans olur senin için.
  • 3 mü naaptın ya rahat 6 saat gidiyo bana parlaklık azsa daha da fazla
  • Valla ben bişi yapmadım :D şimdi baktım dolmustu sarjı. 7,54 yazıyor batarya süresinde. oyuna girdim bi 15 dk lığına direkt 6,45 e düştü. ekran parlaklığı sonda ses kapalı. 6 saat nasıl gidiyor size anlamış değilim ben mi yanlış yapıoyrum bişeyi acaba? Aldığım yerde ilk sarj süresinin fazla tutulmasına gerek yok dendi yani 12 saat 24 saat gibi. ışığı sönünce oynayabilirsin dediler. Bebnde öyle yaptım ama az gidiyor sarjı anlamadım gitti.
  • quote:

5 saat falan gidiyodu benim ama ses genelde en kısıkta oluyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konuşma süresi vs boyut?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Umd olunca onun motoru da döndüğü için daha çok pilden yiyiyor olabilir mantık olarak...
  • yok umd den oynamıyorum oyunları :D ama gne de kıllanıom ayrıca bataryanın dısında 1200 yazıo ondan mı acaba ?
  • dostum sen sesi hoparlöre verirsen 2 saat bile dayanmaz...ekran parlaklığıda en düşüğe getir...
  • Dısarıya ses vermek çok götürüyor demekki. ama yeni çıkardığımda sarjdan 15 dk kalına oyuna girdim sesi kapalı bir şekilde. girmeden önce 7,50 ydi oyundan çıktım da 6,45 oldu. sesi kapalıydı hemde parlaklıkta ilk seviyesindeydi. o akdar sarj gitmesine şaşırdım . herkes 6 saat kullanıyorum en az diyor.
  • DOSTUM UZUN PİL İSTİYOSAN SES TAMAMEN KAPALI YADA KULAKLIK VE EKRAN PARLAKLIĞI EN AZ
  • ışık:2. seviye
    ses:kulaklıkta ve sonda
    5.7 saat(kronometre tutmuştum)oynadım anca bitmişti o da %1 kalmıştı kayıt edip kapatmıştım pilinde bir sorun olabilir mi(fat psp de denedim slim da daha azdır belki bilemiyorum) ama bugün slim dede denerim
  • 6 saat
  • pilde sorun olcağını sanmıyorum yeni aldım çünkü psp yi :D kulaklıkla oynamadım hiç orası doru ondan olabilir fakat. genede biraz az gibi gelio bana.
    Ayrıca gece gow of war oynayayım dedim. Arkların söylediği gibi kulaklıkla ew en düşük ekran parlaklıında oynadım. oyuna girmeden 7,00 gösteren batarya süresi yarım saatlik oyundan sonra 5 e düştü. İyice afalladım ben. Acaba bataryada bir sorun muwar. yoksa kalan zamanı tam olarak göstermiyormu psp? Bu arada psp yi kapatmak için power butonunu 3 4 saniye ileride tutuyoruz değil mi? yanlıslıkla uyku moduna kalmıs olmasın da::D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cypon -- 24 Ocak 2009; 0:27:52 >
  • çoğu psp ler benimkide dahil, şarj olduktan sonraki ilk açılışta acayip rakamlar gösterir benimki bi kere 11 saat diye göstermişti. Film izlerken daha çok gider benim bildiim. Benimki yaklaşık 4-5 saat gidio ekranım 2 de ses ise duruma göre. Sen kafanı o ilk değere takma o bendede heep ilkaçtığımda 8 saat falan dio ama esas o deildir.
  • hmm ben ekran ayarları 2. seviyede tuuyorum ve ses de kulaklık ile kullanmama rahmen su adan %77 de ve 5 saat var yazıyor hala
  • beyler bende sıfır 3004 slim aldım ama şarjı 3 saat fln gidiyo full şarj ettiğimde 7:30dk gösteriyo genellikle ses kapalı oynuyorum ama ekran en son ayarda neden olabilir acaba bataryada mı bi sorun olabilir.işin uzmanı bilgilendirirse sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdem09

Ben de fat psp var. Yolda 2 film 2 bölüm lost izliyorum %50 ye anca düşüyor(parlaklık en düşük seviyede).Allah nazardan saklasın. Oyunda denemedim ama referans olur senin için.

+1500 memleket Kahramanmaraş oturduğum yer Ankara 700 kmden fazla yol K.maraş-Göksün Alete Pes09 atmıştım.Yol 7 saat falan sürüyor aletle o kadar oynamama rağmen bitmedi şarjı eve gelip 2-3 saat falan daha oynamışımdır.Psp fat kullanıcısıyım Aletle 9 saati gördüğümü kesin kes biliyorum.hafıza kartının boyutu ve ne kadar dolu olduğu pil süresine bağlı memlekete giderken 4 gb high speed sony kırılmıştı.2 gb high speedle idare ettik.baya uzun gitti aleti ilk kullandığımda manyak gidiyordu diyebilirim.bu arada yedek bataryamıda kaybettim yeni bir tane alıcam ankara ya geldiğimde ise tanıdık konsolcudan 16gb ms produo aldık yurtdışından geliyormuş kutusuz satıyorlar Hepsinde made in japan yazıyor.Yanımda başkasına hafıza kartını 160 a sattı.biz 100 liraya aldık.Aklımada gelmedi orda karta bakmak magicgate destekliyormu desteklemiyormu diye sahte japon çıktı ama satıcılarda bilmiyor bilseler ellerinde orjinalde bulunur.Kullanıyorum allaha şükür bir problem çıkarmadı ağzına kadar dolu müzikler veri ve video transferi mükemmel ama İsoları açarken 4 gb daki gibi tıkladığın anda tüm kapaklar gelmiyor aşırı doluluktanmı bilmiyorum.Bu arada slimde pil 3 de 1 oranında az gider fatta batarya 1800mAh ken slimde ve 3000de 1200mAh tır.Kafamı en çok kurcalayan soru bu alsammı almasammı diye....Pişman olacağımı bildiğim halde alacağım mereti.

Not:3000 slimdende az gider ekran parlaklığının daha yüksek olması ve aynı ampere sahip batarya kullanmasından dolayı

• fat daha fazla gittiğine inanamıyorum 600 amper çok fark ediyor demekkki bndede max 6.50 yazoyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.