Şimdi Ara

PSP LCD EKRAN COZUNURLUGU NEDIR VE NE DESTEKLER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yav arkadaslar psp nin lcde ekran cozunurlugu 480x272 degil mi. nasil oluyorda 720x480 filmler izlenebiliyor anlamadim.. bilenler aciklayabilirmi?
    bi de 3.71 m33 versiyonda 720x480 izlenebilirmi.

• downscale yapıyor alet. izlenebilir yani. bütün umdfilmler 720x480 çözünürlüğündedir.
    evet 3.71m33 te 720x480 çözünürlüğünde izleyebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekken_683

downscale yapıyor alet. izlenebilir yani. bütün umdfilmler 720x480 çözünürlüğündedir.
    evet 3.71m33 te 720x480 çözünürlüğünde izleyebilirsin

iyi de psp nin lcd ekraninin cozunurlugu 480x272 degil mi. yani normalde 720x480 degil ama downscale ile 480x272 seyrediyoruz oyle degil mi.

sanirim sony nin bi bildigi vardir umd filmleri 720x480 uretmekte. belki de ilerde cikacak olan psp2 ler donanimsal olarak 720x480 destekleyecekler belki de.
  • kızıl elma. konsol bölmünün başında psp incelemesi var. orada umd videolaırnın çözünürlüğünün neden 720x480 olduğu anlatılmış ben hatırlatayım : umd oyundalarda psp logosu var ama umd filmlerde psp logosu yok.. tahminlere göre umd oynatıcılar çıkacak yakında... hatta umdleri çift katmanlı dvd türünde değilde yakında blue ray olarak yapmaya başlarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekken_683

kızıl elma. konsol bölmünün başında psp incelemesi var. orada umd videolaırnın çözünürlüğünün neden 720x480 olduğu anlatılmış ben hatırlatayım : umd oyundalarda psp logosu var ama umd filmlerde psp logosu yok.. tahminlere göre umd oynatıcılar çıkacak yakında... hatta umdleri çift katmanlı dvd türünde değilde yakında blue ray olarak yapmaya başlarlar.

umarım dediğin olur ve daha çok görüntü kalitesi olan oyunlar oynarız..
  • Demişsiniz ya yeni çıkan PSP çok daha yüksek çözünürlüklü olur inşallah diye
    Yorum yok dediğimi yapın

www.youtube.com gir oraya sadece NGP yaz gör bakalım yeni PSP anında almak istersiniz hemde uçarak zaten fiyatını duysanız direk
    bir PSP'ciye gider zorla kendinize sattırmak istersiniz üstelik NGP'nin özelliklerini duyunca PSP'nizi çöpe atasınız gelir benim geldi artık bıktım
    PSP'den çünkü NGP onu GRANTİ VERİYORUM NGP PSP'yi 15'e katlamış bu arada NGP farklı bir ürün deyil ismi deyişik yani PSP2
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusbaligi

Demişsiniz ya yeni çıkan PSP çok daha yüksek çözünürlüklü olur inşallah diye
    Yorum yok dediğimi yapın

www.youtube.com gir oraya sadece NGP yaz gör bakalım yeni PSP anında almak istersiniz hemde uçarak zaten fiyatını duysanız direk
    bir PSP'ciye gider zorla kendinize sattırmak istersiniz üstelik NGP'nin özelliklerini duyunca PSP'nizi çöpe atasınız gelir benim geldi artık bıktım
    PSP'den çünkü NGP onu GRANTİ VERİYORUM NGP PSP'yi 15'e katlamış bu arada NGP farklı bir ürün deyil ismi deyişik yani PSP2

Abartmışsınız bence.NGP nin çıkacağını biliyorum ve haziranda psp alacağım neden diye sorarsanız ? 4.3'' ekranda film izlemek ve oyun oynamak gayet zevkli oluyor 2004 te çıkan bir konsola o kadar çok oyun çıkmış ki... Gow serisi patapon serisi MGS ler vsvs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 14 Mayıs 2011; 21:17:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusbaligi

Demişsiniz ya yeni çıkan PSP çok daha yüksek çözünürlüklü olur inşallah diye
    Yorum yok dediğimi yapın

hayır ben hala seviyorum psp'mi.. ngp duyurulacak da, oyunları yaygınlaşacak da, uygun fiyata bulunacak alınacak derken daha çok zaman var. hala filmlerimi, dizilerimi psp'de izlerim ve hala psp'de oyun oynarım. ngp duyurusundan sonra bu hiç değişmedi benim için..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.