Şimdi Ara

psp nereden alınır(spot olmıyacak) ACİLLLL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir haftadır arıoyorum bi türlü bulamadım bi khalkedon var ucuz fakat biraz şaibeli doğubank aynı şekilde bunun yanısra ıramk toyslan ve japon oyuncak sarayı teknosa ve sony çok pahalı gezveal ve seastargame ucuz geldi buradan alışveriş yapanlar yorumlarını yazarsa çokk memnun olurum

• spot olmayan psp faturalı ve garantili olan demektir illaki pahalı olur.. ucuz istiyosan khalkedon'dan alabilirsin ondan alan onlarca insan var bu güne kadar hakkında bir şikayete rastlamadım..
  • En garantilisi khalkedon.Binlerce alışverişi oldu forumdan,hiç şikayet gelmedi kimseden herkes memnun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pakaki*

En garantilisi khalkedon.Binlerce alışverişi oldu forumdan,hiç şikayet gelmedi kimseden herkes memnun
  • Garantisi olsa nolcak cfw yüklicen devre dışı kalcak.En iyisi khalkedondan al için rahat olur.
  • khalkedon psp 3000 ne kalıcı cfw attımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekobast

khalkedon psp 3000 ne kalıcı cfw attımı

Böyle birşey mümkün değil şuan. FAT psp alırsın kafan rahat bir şekilde bütün oyunları oynarsın. Brick olma olayı da yok rahat rahat kullanırsın. 3000 kalıcı kırıldığı zamanda gidip 3000 alırsın. Bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    SIFIR PS3 nerde bulunur?
    7 yıl önce açıldı
    PS3 fat kasa alınır mı?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o kadar zengin deilim killer10 :
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekobast

o kadar zengin deilim killer10 :

Zengin değilsen 3000 i nası almayı planlıyosun

Bencede fat al 150 tl ye 2. el sıfır alırsan çok masraf yaparsın özelliklede satarken çok zarar edersin benden söylemesi
  • ankara da KULE TEKNOLOJİ dende bilgi alabilirsin tel 0312 417 39 58
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.