Şimdi Ara

PSP'nin gücü adına - God of War (C o O)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akıllara zarar olan SONY'nin efsanevi sanat eseri "God of War" oyunu , PSP'de ŞAHA kalkıyor
    PSP hiç bir işe yaramaz diyenler ! SONY sizlere bir daha düşünme fırsatını veriyor
    PSP satışları bu oyundan sonra öyle bir patlama yapacak ki , Offff diyorum sadece
    SONY'den korkulur Vallah

Yapım aşaması+Roportaj+Yeni sahneler+Vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Level@ladım -- 29 Temmuz 2007; 1:22:42 >

• biraz eskide olsa güzel bi haber.
  • Haber eski ama PSP sahipleri için mükemmel bir oyun olacağı kesin.
  • Video yeni
  • doğru eski haber ama video yeni saol
  • birde kim diyoki psp işe yaramaz diye
  • Bence Sony,PSP'de bu seriyi devam ettirmeli.PSP'de şuana kadar çıkmış çıkacak en eline yüzüne bakılır oyun bu bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • vay be psp neymiş
  • ha bu tarz oyunları psp de oynamak bayağı zor ve her babayiğidin harcı deyil ama psp ye işe yaramaz diyenler kimlerse çarpılırlar valla.
  • Oyun .gif uzanlıtı gibi sanki
  • Bu oyun 4/4 lük olacak gibi.Ben PSP'yi yaklaşık 5 aydır kullanıyorum ve genelde Puzzle Quest,Fifa,V.TEnnis gibi oyunları oynuyorum.Tabi GOW gelince tek oynanacak oyun olacak o ayrı
  • Arkadaşım herşey çok güzel, konuyu yanlış yere açman dışında.

PSP bölümüne açmalıydın bu konuyu.
  • O sarı saçlı ne biçim konuşuyo arkadaş mırmırmır hiç bişey anlaşılmıyo. Bu arada insanın alıp oynayası geliyo
  • PSP de bu grafikler.Mobile bir alet için aşmış denilse abartı olmaz herhalde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALTEK

PSP de bu grafikler.Mobile bir alet için aşmış denilse abartı olmaz herhalde.

Aynen
  • Arkadaslar ben bu God Of War nasil bu kadar cigir asmis anlamiyorum, hic orijinal bir oyun degil. Oyunun her tarafindan "Devil May Cry" akiyor, ben psp icin devil may cry ciksa daha mutlu olurdum.
  • Bu oyunu oynarken psp yi kırarız artık. Bu kadar hızlı bir oyunun psp ye çıkmasını tasvip etmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.