Şimdi Ara

psp'nizi kaç yıldır kullanıyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yakın bir zamanda psp 3004 almayı düşünüyorum ama merak ettiğim dayanıklı olup olmadığı eğer psp'niz varsa kaç yıldır kullanıyorsunuz ve bu sürede kaç kez tamire gitti

• 3 yıldır bir kere analoğa gitti o kadar...
  • 2006 te fat aldım 2 yıl kullandım..
    2009 da slim aldım..
    fatı kendim içini açıp kurcaladığım için bir kez tamire göndermek zorunda kaldım..
    başkada hiç bir sorunla karşılaşmadım..
    fat daha sağlamdı slime göre..
    eger psp alacaksan bekle, ps vita al..
  • 3 yıldır bataryası bozulmuştu o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mentese44

2006 te fat aldım 2 yıl kullandım..
    2009 da slim aldım..
    fatı kendim içini açıp kurcaladığım için bir kez tamire göndermek zorunda kaldım..
    başkada hiç bir sorunla karşılaşmadım..
    fat daha sağlamdı slime göre..
    eger psp alacaksan bekle, ps vita al..

ps vita alacağıma ps3 alırım daha mantıklı zaten ps vitayı bekleyemem kırılması en az 1-2 yıl sürer
  • İkinci El bölümünden aldım 1 ay doldu dolacak, şuana kadar bir problem çıkarmadı.
  • sağlam makina kafan rahat olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilginiz için sağolun arkadaşlar o zaman ya khalkedondan ya da kahraman elektronikten alıcam
  • Ocak Ayında 3 Olacak Velet Büyüdü :) Vitayamı devredecek Yerini Acaba :)
  • 2 yıl oldu. 3004 almıştım. Bi keresinde yere düşürüp umd kapağını kırmıştım ama düzelttik, onun dışında bi probem çıkmadı.
  • 2005 Kasım ayinda fat almıştım 2008 de psp 3000 siyah,siyahını sattıp beyaz 3000 aldım 2009da.
  • PS Vita'yı bekle. Ayrıca eğer orijinal kullanmayacaksa kimse PS Vita almamalı bence.
  • ben 2 yıl once 2000 almıştım alet mukemmeldi ama kaybettim :D sora içimde kalmuştı bitanede 3004 aldım daha 1 ay oldu ama arkadaşlardan biliyorum çoğu arkadaşımın psp si var en yenisi 1 yıllık hiçbiri bozulmadı sanırım biri umd yuvasını bozmuştu umd işine yaramaz zatan yaşasın hack psp yi zaten seviyodum ps1 gameboy ve hatta ds emulatoru oldugunu ogrenince alete iyice bağlandım ds dokunmatik oldugundan okadar iyi sonuç alamassın ama ps1 ve gameboy oyunlarını mukemmel çalıştırıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superdejo -- 11 Ağustos 2011; 19:27:25 >
  • 2
  • 3 yıl önce slim aldım hiç bir sorun çıkmadı dağa çok şükür
    el konsolu olmasına rağmen dışarıdan çok evde kullandım
    en çok oynadığım oyun dissidia final fantasy ve peace walker tavsiye ederim
  • 2 yıldır kullanıyorum 3004 sorunsuz.
  • 4 yıldır kullanıyorum sorunsuz fat model
  • bu forumda bir yerde okudum. Psp 6 ay içinde tüm kült oyunları bitirdim ve sıkıldım dedi. Yeni psp alacak birisine sıkıcılık ve oyun bitirme konusunda detaylı bilgi verirmisiniz ?

Günde En fazla 2 Saat oyun oynayarak 6,-7 ayda oyunları bitirmek ve sonra psp yi bir köşeye atmak mümkünmü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunag

bu forumda bir yerde okudum. Psp 6 ay içinde tüm kült oyunları bitirdim ve sıkıldım dedi. Yeni psp alacak birisine sıkıcılık ve oyun bitirme konusunda detaylı bilgi verirmisiniz ?

Günde En fazla 2 Saat oyun oynayarak 6,-7 ayda oyunları bitirmek ve sonra psp yi bir köşeye atmak mümkünmü ?

günde 2 saat 2 ayda butun oyunlar bitmesede aletten sıkılırsın git ps2 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superdejo -- 1 Ekim 2011; 20:17:42 >
  • 4 yıl oldu dizi,anime vs izliyorum oyundan çok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.